QUOTE(Aidar @ 2007 01 08, 15:50)
Sveikos,
Aš irgi jungiuosi į Jūsų gretas. Atrūkiau visus 8 metus, po

pokelį į dieną

Dar nesakau, kad mečiau, sakau, kad bandau atsikratyti šio įpročio. Kai jau nerukysiu metelius ir daugiau - tada jau šauksiu, kad neberūkau

Įsivaizdavau, kad bus daug sunkiau. Ieškojau krūvos priežasčių kodėl dar negaliu mesti. tiesa, dabar yra šiokia tokia priežastis mesti, bet lai lieka ji man (tikrai nesilaukiu, jei ką). Man net savotiška atrakcija virto šis bandymas atsikratyti rūkymo. Pirma kart tai darau, savotiskas zaidimas man

Įdomu ir patinka, beje
Na šaunuolė.Smagu ir man kad mūsų gretos jau didėja o ne mažėja metant rūkyti.Ir įstatimas nerūkyti kavinėse mūsų naudai,kaip bus smagu išeisi kur pasėdėti ir nebepareisi visa išrūkyta.Gerai man tokie įstatymai patinka.Sėkmės.
Papildyta:
QUOTE(Itka @ 2007 01 08, 17:59)
Aš irgi prisidedu prie metančiu

Rūkiau taip pat apie 15 metu
Tiesa aš nerukau dar tik pirma diena

bet taip tvirtai nusiteikusi gal pavyks. Šiandien tai galva labai svaigsta ir dar atrodo, kad visi namai prasmirde rukalais...tai kišu į skalbyklę viska, rankšluoščius, užuolaidas, rubus einu 4 partija uždėsiu. Kaip gera vien del to kad namai nebebus pradvise
Prašom junkis,sėkmės ir tau.Teisingai kad jokio dūmo kvapo neliktų namie.Pati neberūkysi ir kitiems neleisk yra balkonai.O kiek naudos generalinė tvarka namuose gerai.Laikykimės visos ir nepalūžkime.
Papildyta:
QUOTE(gekoniuke @ 2007 01 08, 17:29)
Čia aš apie save

prieš šventes čia džiaugiaus kaip sekas mest netgi be vaistų pagalbos, tada išsireiškiau jog valią ugdau
Nieko čia blogo nematau,neišeina be vaistų bandyk su vaistais -kaip aš.Be vaistų aš nesugebėjau ką darysi bevalė

.Džiaugiuosi ir stebiuosi tom kurios čia meta be vaistų šaunuolės.
Papildyta:
QUOTE(jurga...a @ 2007 01 08, 08:18)
jeckau kaip vavydziu..

ne as dar tam nepribrendau.. juolab sesija ant nosies

nepajegciau db..
Saunuoles
aSmija ir
2_vaiku_mamule
Ačiū stengiuosi.Na o tu manau po sesijos prisijungsi prie mūsų.