Įkraunama...
Įkraunama...

Metusioms rūkyti.

QUOTE(Itka @ 2007 01 08, 22:52)
Na nerviukai vakarop jau ima....taip norisi prieš miegą parukyt verysad.gif
Bet čia tik įprotis tikiuosi kada nors praeis, pasitenkinimas kad nerukau vistiek didesnis smile.gif

Laikykis Itka nepalūžk.Su lig kiekviena diena vis pirmyn ir be to brudo. blink.gif
Atsakyti

prisidedu ir ash smile.gif rukiau daugiau nei 5 metus, dabar 2 men. kaip nerukau ir nesinori net smile.gif Pradejau dribti toki darba, kur didzioji dauguma moteru ruko ir jei nori padaryti pertrauka tai turi eiti rukyti ir mane tas labai nervina, nes dirbu fizini darba.Isheina taip, kad jei nerukai tai neturi teises ilsetis doh.gif nes jei prisesi shiaip tai tu tinginiauji, o jei rukyt eisi tai ne doh.gif Be to, kad visos vadoves ruko.Nervina mane toks zalingu iprociu skatinimas, bet ash vis tiek geriau neturiu pertrauku, bet rukyt neinu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2007 01 08, 23:02)
prisidedu ir ash smile.gif rukiau daugiau nei 5 metus, dabar 2 men. kaip nerukau ir nesinori net smile.gif Pradejau dribti toki darba, kur didzioji dauguma moteru ruko ir jei nori padaryti pertrauka tai turi eiti rukyti ir mane tas labai nervina, nes dirbu fizini darba.Isheina taip, kad jei nerukai tai neturi teises ilsetis  doh.gif nes jei prisesi shiaip tai tu tinginiauji, o jei rukyt eisi tai ne  doh.gif Be to, kad visos vadoves ruko.Nervina mane toks zalingu iprociu skatinimas, bet ash vis tiek geriau neturiu pertrauku, bet rukyt neinu smile.gif

Na ir šaunuolė kad nerūkai ir kad nepalūžti, thumbup.gif o rūkyti jau senai nebemadoj.O kad toks kolektyvas tai tau tikrai nepyragai unsure.gif .O kai jos eina rūkyti tu ir ilsėkis o ką tu kitokia blink.gif ,kokios joms čia privilegijos.Kažkokia neteisybė.Pas mus tai darbe puse tokių puse tokių bet tokios neteisybės tai nėra.Neliūdėk ir nepasiduok. ax.gif
Atsakyti

Ilseciaus, bet eis virsininke sakys kodel nieko nedarai doh.gif o be to ir darbas turi buti padarytas.tai va su tom, kurios neruko pakalbam, kad ner teisybes lotuliukas.gif bet shiaip laaabai dziaugiuosi, kad meciau rukyt [tikiuosi visam laikui] smile.gif
Atsakyti
Labas rytas, kaip nuotaikos?

Esu pikta kaip širšė blink.gif Neišsimiegojau, galvą skauda, susikaupt sunku. Ryte gerdama kavą pajutau, kad dešinė ranka vis ieškojo kokio nors užsiėmimo.

Žodžiu, sunku, bet guodžiuosi ta mintimi, kad vieną dieną jau atsilaikiau, vadinasi išgyvensiu biggrin.gif

Itka, ar vakar atsilaikei nuo pagundos?

GinCherry, sveika prisijungus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žalga @ 2007 01 09, 07:13)
Labas rytas, kaip nuotaikos?

Esu pikta kaip širšė  blink.gif Neišsimiegojau, galvą skauda, susikaupt sunku. Ryte gerdama kavą pajutau, kad dešinė ranka vis ieškojo kokio nors užsiėmimo.

Žodžiu, sunku, bet guodžiuosi ta mintimi, kad vieną dieną jau atsilaikiau, vadinasi išgyvensiu  biggrin.gif

Itka, ar vakar atsilaikei nuo pagundos?

GinCherry, sveika prisijungus  4u.gif

Aš tai ledinuku kalna jau suvalgiau ir dar didesni suvalgysiu. Nusipirk chupa chups'u man labai padejo. Vietoj cigaretės saldainiukas i burną. Tas pat judesys kaip ir sucigarete 4u.gif O man nervas tik du vakarus buvo atėjęs smile.gif
Nors aš ir sestadieni ir sekmadieni po dumuką, bet šventai vieną, užtraukiau. Tuo momentu pasijutau labai gerai, o vakare jokių lomkių nebuvo, nes tas dūmukas labai šlykštus schmoll.gif schmoll.gif nenoriu.
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2007 01 08, 23:59)
Ilseciaus, bet eis virsininke sakys kodel nieko nedarai  doh.gif  o be to ir darbas turi buti padarytas.tai va su tom, kurios neruko pakalbam, kad ner teisybes  lotuliukas.gif  bet shiaip laaabai dziaugiuosi, kad meciau rukyt [tikiuosi visam laikui] smile.gif

O jums nėra kur išeiti ot tipo einat irgi parūkyti.Šeip tai pas drauge darbe ,rūkančios dirba puse valandos ilgiau negu nerūkančios.Manau kad čia teisingai.Tai jūsų viršininkė tikra kvanka tada.Bet dėl to neverta pradėti rūkyti,gal kas pasikeis gal jūs kaip nors išsikovosit. g.gif
Papildyta:
Labutis visoms.Žalga tik nepasiduok.Ir kitos laikykitės.Vat su tais nervais tai man iki šiol atsiliepia,dar kažkaip nemoku savęs kontroliuoti kai nervas suima.Bet jau žymiai geriau nei pradžioj. blush2.gif
Atsakyti
Vakar atsilaikiau tongue.gif Bet po to kaip blogai miegojau...nuo 4 val. nebeužmigau verysad.gif Bet va vistiek nerukau, nors šiandien dar daugiau norisi doh.gif sako kad sunkiausios metimo dienos tarp 2-4, jei jau tas atlaikai blogiau nebebuna g.gif
Na, o čia paskatinimui, kad nesinoretu dumo mirksiukas.gif
Kai nustojame rukyti po:
30 min. Sunormalėja pulsas ir kūno temperatūra.
8 val. Pašalinamas anglies monoksidas, sunormalėja deguonies kiekis kraujuje.
1 paros. Pradeda mažėti širdies infarkto rizika.
2 paros. Sustiprėja uoslė ir skonio pojūčiai.
3 paros. Valosi plaučiai ir bronchai, suaktivėja virpamojo epitelio plaukeliai, atsiranda kosulys, šalinamos kenksmingos medžiagos.
2-12 savaičių. Pagerėja kraujo apytaka, darosi lengviau vaikščioti, pagerėja plaučių funkcija.
3 mėnesiai Plaučių talpa padidėja 30 %.

Na va paskaitau ir stiprybės atsiranda tongue.gif . Dar kas nors jei turit idekit rūkančio žmogaus plaučių nuotrauką ir bus dar lengviau nerukyti.
Atsakyti
Labas 4u.gif Kaip nuotaikytės? Žalga turi proga suvest visas saskaitas. Jei kas ką yra prisidirbęs laisvai gali aprėkt ir išsiliet taip iš dušios. Tik nepamiršk paskui "įjungt" blondinės, tipo ups neimk giliai į širdį čia man abstinencinis priepuolis lotuliukas.gif aš tai dabar laiminga be proto, katik grįžau iš baseino thumbup.gif prisiplaukiojau nerealiai, vandenėlis thumbup.gif chlorkės minimum(arba kažką kitką naudoja)nes odos negraužė ir nesmirdėjo kaip kitur, povandeninės srovės... sauna...gerumėlis....
Atsakyti
QUOTE(2 vaikų mamulė @ 2007 01 09, 12:07)
O jums nėra kur išeiti ot tipo einat irgi parūkyti.Šeip tai pas drauge darbe ,rūkančios dirba puse valandos ilgiau negu nerūkančios.Manau kad čia teisingai.Tai jūsų viršininkė tikra kvanka tada.Bet dėl to neverta pradėti rūkyti,gal kas pasikeis gal jūs kaip nors išsikovosit. g.gif
[

ne nera pas mus kur eit pasedet, nebent arbatos atsigert smile.gif kelis kartus ejau i rukomaji pasdet, bet labai jau dvokia nuo tu dumu visu tai ir nebeeinu ten smile.gif

O jus atsargiai su tais ciulpinukais vietoj cigaretes, nes paskui neberukysit ir turest pereiti i tema kaip svorio numest smile.gif

ASsh tai ish tikro dziaugiuosi, nes meciau labai lengvai, net stebiuosi savim smile.gif ir dar numeciau svorio nuo to laiko kai neberukau lotuliukas.gif
Atsakyti
man irgi apetitas nekyla.....vyras ir to ir ano siulo, o aš nenoriu schmoll.gif ačiu Dievui........bet vistiek prastai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Itka: 09 sausio 2007 - 23:40
QUOTE(2 vaikų mamulė @ 2007 01 08, 19:18)
Ačiū stengiuosi.Na o tu manau po sesijos prisijungsi prie mūsų. smile.gif

Nei nezinau, gal reix pabandyti.. db lb sirguliuoju, tai vis pagalvoju, kad jei maziau rukyciau, nesirguliuociau.. bet tos mintys greit pabega ir einu parukyt blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti