Įkraunama...
Įkraunama...

Fabijoniškės: Sakalėlis

Labutis kaip šventės?Ar mažiams patiko dažyti kiaušinius?Kas nors nešet į darželį margučius g.gif ?mano mažius tai per velykas suvalgė labai daug kiaušiniu(be trynio)gal kokius8 essen.gif Paskui jau pradėjom slėpti,kad neapsirgtų doctor.gif Bet viskas gerai baigėsi.Kontaute,kai tavo mažius ar jau miega darželį pietų miego,ar vis dar protestuoja?Kažkaip man atrodo,kad mes čia su Kontaute tik parašinėjam g.gif Kur dingo SAKALĖLIO mamytės? mastau.gif
Atsakyti
Sveikos mamkos 4u.gif

musu mazylis dar tik turetu isvysti pasauli, bet jau domimes aplink esanciais darzeliais ax.gif Gal zinot nuo kokio amziaus priima vaikucius butent i sita darzeli? Ir pries kiek laiko reikia uzrasyti? Aciu.
Atsakyti
kiaušinių nenešėm darželin blush2.gif kiek šiandien miegojo darže net neaišku, bet bent jau ramiai išgulėjo tas dvi valandas tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kontautė: 11 balandžio 2007 - 15:47
QUOTE(Žoržetta @ 2007 04 11, 13:41)
Sveikos mamkos  4u.gif

musu mazylis dar tik turetu isvysti pasauli, bet jau domimes aplink esanciais darzeliais  ax.gif Gal zinot nuo kokio amziaus priima vaikucius butent i sita darzeli? Ir pries kiek laiko reikia uzrasyti? Aciu.

Saunu, kad tavo mažylis jau taip geit išvys šį pasaulį 4u.gif Pasidžiaug paskutinėm laisvom dienom ir ramiom naktim lotuliukas.gif
Šiam darželyje neseniai buvau užėjus. Be į jį priima tik pagal deklaruotą gyvenamą vietą. O jei nuomojat butą, prašo pateikt nuomos sutartį (kurrios beeveik niekas neturi)! 2008 metų rdeniui grupė jau suformuota - 17 vaikučių ir pas direktorę užbrauktas brkšnys!!! Bet jūsų gyvenama (ir deklaruota) vieta priklauso darželiui, tai turėtų priimt be jokių kalbų. Tiksliai nežinau, nuo kokio amžiaus priima, bet direktorė tai nelabai maloni. Gal laukė užuominų apie vokelį, 2 proc...
Bet į tą darželį nebenoriu vest savo pupos.
Aišku, čia tik mano nuomonė ir susidarytas pirmas įspūdis, nes mūsų net neįrašė į laukiančiųjų sąrašą sad.gif Bet yra ir labai besidžiaugiančių šiuo darželiu smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,kas naujo?Kur gi dingo Sakalėlio mamkos? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(demo @ 2007 04 16, 08:53)
Sveikutes,kas naujo?Kur gi dingo Sakalėlio mamkos? mastau.gif

kažko labai maažai čia jų g.gif Maniškis sloguoja,kosti, tad nuo penktadienio namie su aukle. Ar reikia pranešt darželio auklėtojoms,kai vaikas tą dieną neina .... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kontautė: 16 balandžio 2007 - 15:34
O ar atsiranda tokių auklių, kurios dirba tik tada, kai vaikas suserga? Iš ko jos gyvena, jei vaikas visą mėn. (ar ilgiau) nesuserga? Gal kam pasirodys neprotingas klausimas, bet šiaip man iškilo toks klausimėlis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kontautė @ 2007 04 16, 17:14)
kažko labai maažai čia jų g.gif  Maniškis sloguoja,kosti, tad nuo penktadienio namie su aukle. Ar reikia pranešt darželio auklėtojoms,kai vaikas tą dieną neina .... g.gif

Kad ne,mes tai niekada nepranešinėjom.Tik kai jau eisit į daržą tai atneškit pažimą,kad vaikas sirgo.Tai nereiks mokėti už tas dienas kai nebuvot. biggrin.gif Nes jei neatnešit tai teks mokėti už tas dieneles ir plius 50cnt.už kiekviena diena lotuliukas.gif (tipo bauda,kad be pateisinimos priežasties blink.gif )
Atsakyti
QUOTE(demo @ 2007 04 17, 08:02)
Kad ne,mes tai niekada nepranešinėjom.Tik kai jau eisit į daržą tai atneškit pažimą,kad vaikas sirgo.Tai nereiks mokėti už tas dienas kai nebuvot. biggrin.gif Nes jei neatnešit tai teks mokėti už tas dieneles ir plius 50cnt.už kiekviena diena lotuliukas.gif (tipo bauda,kad be pateisinimos priežasties blink.gif )

blink.gif pirma karta girdziu del tos baudos lotuliukas.gif nors darzely jau paskutines dienos mum ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pagrandukasss @ 2007 04 17, 10:45)
blink.gif pirma karta girdziu del tos baudos  lotuliukas.gif nors darzely jau paskutines dienos mum  ax.gif

Na nežinau,bet mes kai tik atėjom tai mum iškarto pasakė,kad jei neatvedi tai +50cnt.už kiekviena diena.O vasara nežimi.Tai iškarto pasakė susidraugauti su gyditojom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimante Mazute @ 2007 04 16, 16:24)
O ar atsiranda tokių auklių, kurios dirba tik tada, kai vaikas suserga? Iš ko jos gyvena, jei vaikas visą mėn. (ar ilgiau) nesuserga? Gal kam pasirodys neprotingas klausimas, bet šiaip man iškilo toks klausimėlis  biggrin.gif

mes nenutraukėm ryšių su aukle, kuri prižiūrėjo vaiką beveik du metus. Ji turi savo nedidelį verslą, taip kad gyvena ne tik iš mūsų mirksiukas.gif
p.s apie baudą mums nieks nepranešė, beje,n ematau tikslo dėl slogos tempt vaiką pas gyd. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kontautė @ 2007 04 17, 15:56)
mes nenutraukėm ryšių su aukle, kuri prižiūrėjo vaiką beveik du metus. Ji turi savo  nedidelį verslą, taip kad gyvena ne tik iš mūsų  mirksiukas.gif
p.s apie baudą mums nieks nepranešė, beje,n ematau tikslo dėl slogos tempt vaiką pas gyd. schmoll.gif

Gal aš čia nevisai į temą lotuliukas.gif tik noriu pasakyti, kad mums pvz. Baltupių medicinos centre pažymą išrašo ir dėl slogos nors ir nevedei pas gydytoją - užtenka tik paskambinti ir paprašyti.
Atsakyti