Labutis kaip šventės?Ar mažiams patiko dažyti kiaušinius?Kas nors nešet į darželį margučius
?mano mažius tai per velykas suvalgė labai daug kiaušiniu(be trynio)gal kokius8
Paskui jau pradėjom slėpti,kad neapsirgtų
Bet viskas gerai baigėsi.Kontaute,kai tavo mažius ar jau miega darželį pietų miego,ar vis dar protestuoja?Kažkaip man atrodo,kad mes čia su Kontaute tik parašinėjam
Kur dingo SAKALĖLIO mamytės?
Sveikos mamkos
musu mazylis dar tik turetu isvysti pasauli, bet jau domimes aplink esanciais darzeliais
Gal zinot nuo kokio amziaus priima vaikucius butent i sita darzeli? Ir pries kiek laiko reikia uzrasyti? Aciu.
musu mazylis dar tik turetu isvysti pasauli, bet jau domimes aplink esanciais darzeliais
QUOTE(Žoržetta @ 2007 04 11, 13:41)
Sveikos mamkos
Gal zinot nuo kokio amziaus priima vaikucius butent i sita darzeli? Ir pries kiek laiko reikia uzrasyti? Aciu.
Saunu, kad tavo mažylis jau taip geit išvys šį pasaulį
Šiam darželyje neseniai buvau užėjus. Be į jį priima tik pagal deklaruotą gyvenamą vietą. O jei nuomojat butą, prašo pateikt nuomos sutartį (kurrios beeveik niekas neturi)! 2008 metų rdeniui grupė jau suformuota - 17 vaikučių ir pas direktorę užbrauktas brkšnys!!! Bet jūsų gyvenama (ir deklaruota) vieta priklauso darželiui, tai turėtų priimt be jokių kalbų. Tiksliai nežinau, nuo kokio amžiaus priima, bet direktorė tai nelabai maloni. Gal laukė užuominų apie vokelį, 2 proc...
Bet į tą darželį nebenoriu vest savo pupos.
Aišku, čia tik mano nuomonė ir susidarytas pirmas įspūdis, nes mūsų net neįrašė į laukiančiųjų sąrašą
Sveikutes,kas naujo?Kur gi dingo Sakalėlio mamkos?
QUOTE(demo @ 2007 04 16, 08:53)
kažko labai maažai čia jų
O ar atsiranda tokių auklių, kurios dirba tik tada, kai vaikas suserga? Iš ko jos gyvena, jei vaikas visą mėn. (ar ilgiau) nesuserga? Gal kam pasirodys neprotingas klausimas, bet šiaip man iškilo toks klausimėlis
QUOTE(Kontautė @ 2007 04 16, 17:14)
kažko labai maažai čia jų
Maniškis sloguoja,kosti, tad nuo penktadienio namie su aukle. Ar reikia pranešt darželio auklėtojoms,kai vaikas tą dieną neina .... 
Kad ne,mes tai niekada nepranešinėjom.Tik kai jau eisit į daržą tai atneškit pažimą,kad vaikas sirgo.Tai nereiks mokėti už tas dienas kai nebuvot.
QUOTE(demo @ 2007 04 17, 08:02)
Kad ne,mes tai niekada nepranešinėjom.Tik kai jau eisit į daržą tai atneškit pažimą,kad vaikas sirgo.Tai nereiks mokėti už tas dienas kai nebuvot.
Nes jei neatnešit tai teks mokėti už tas dieneles ir plius 50cnt.už kiekviena diena
(tipo bauda,kad be pateisinimos priežasties
)
QUOTE(pagrandukasss @ 2007 04 17, 10:45)
Na nežinau,bet mes kai tik atėjom tai mum iškarto pasakė,kad jei neatvedi tai +50cnt.už kiekviena diena.O vasara nežimi.Tai iškarto pasakė susidraugauti su gyditojom
QUOTE(Deimante Mazute @ 2007 04 16, 16:24)
O ar atsiranda tokių auklių, kurios dirba tik tada, kai vaikas suserga? Iš ko jos gyvena, jei vaikas visą mėn. (ar ilgiau) nesuserga? Gal kam pasirodys neprotingas klausimas, bet šiaip man iškilo toks klausimėlis 
mes nenutraukėm ryšių su aukle, kuri prižiūrėjo vaiką beveik du metus. Ji turi savo nedidelį verslą, taip kad gyvena ne tik iš mūsų
p.s apie baudą mums nieks nepranešė, beje,n ematau tikslo dėl slogos tempt vaiką pas gyd.
QUOTE(Kontautė @ 2007 04 17, 15:56)
mes nenutraukėm ryšių su aukle, kuri prižiūrėjo vaiką beveik du metus. Ji turi savo nedidelį verslą, taip kad gyvena ne tik iš mūsų
p.s apie baudą mums nieks nepranešė, beje,n ematau tikslo dėl slogos tempt vaiką pas gyd.
Gal aš čia nevisai į temą