Įkraunama...
Įkraunama...

Fabijoniškės: Sakalėlis

Tukrai jei pasakysi,kad dirbat "krūta" cool.gif darbą bus paprasčiau patekti į darželį.Manes tai pati vedėja klausė kur dirbam,ar gyvenam nuosavame bute ,ar nuomuojames?Tipo šiaip netyčia paklausė,"palaikydama" pokalbį lotuliukas.gif
Atsakyti
kuo turtingesni tėvai, tuo turtingesnis darželis tongue.gif negali pykt, bet visiems aišku, kad ne pagal tai turi būt priimamiv aikai . Demo, kokią grupę lankot?
Atsakyti
mes lankom Meškiuku grupe biggrin.gif Kantautė,o jūs kokia?O kaip tau šitas darželis,ar viskas jame patinka?Kaip aukletojos?Pas mus grupei tai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(demo @ 2007 04 04, 14:46)
mes lankom Meškiuku grupe biggrin.gif Kantautė,o jūs kokia?O kaip tau šitas darželis,ar viskas jame patinka?Kaip aukletojos?Pas mus grupei tai  thumbup.gif

bigsmile.gif tą pačią tongue.gif thumbup.gif Kuri auklėtoja šaunesnė, aš dar galiu vadovautis tik pirmu įspūdžiu ax.gif
patinka jauki aplinka, prausykla ir wc nelabai. tikėjausi modernesnių praustuvų. Mano lankytame dar sovietiniame darže bEveik kiekvienas turėjom savo kriauklę, rankšluostuką, muilą. čia viskas į krūvą sumesta g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kontautė: 04 balandžio 2007 - 15:06
Na jo su wc ir prausykla tai nieko gero sad.gif ,Dar mačiau rankšluostukai truputi nutriušę(nors mažius sako,kad jie neplauna rankyčių blink.gif bet greičiausiai meluoja biggrin.gif )O aukletojos tai man abi visai nieko.Tai O ka jus tik neseniai pradėjot lankyti darželį?Kažkaip mažius nieko nesakė,kad grupėje yra naujokė(as). g.gif Kaip tau spektaklis kur vaikučiai su aukletojom vaidino?Man tai thumbup.gif Ir mažiams regis linksma buvo.Kontaute koks mažiaus(ės)vardas?Gal susitiksim kada netyčia grupei,susipažinsim.
Atsakyti
QUOTE(demo @ 2007 04 05, 07:29)
Na jo su wc ir prausykla tai nieko gero sad.gif ,Dar mačiau rankšluostukai truputi nutriušę(nors mažius sako,kad jie neplauna rankyčių blink.gif bet greičiausiai meluoja biggrin.gif )O aukletojos tai man abi visai nieko.Tai O ka jus tik neseniai pradėjot  lankyti darželį?Kažkaip mažius nieko nesakė,kad grupėje yra naujokė(as). g.gif Kaip tau spektaklis kur vaikučiai su aukletojom vaidino?Man tai  thumbup.gif Ir mažiams regis linksma buvo.Kontaute koks mažiaus(ės)vardas?Gal susitiksim kada netyčia grupei,susipažinsim.

Lankom tik nuo pirmadienio. Ar tu tik nebuvai paraše nurodžiusi savo berniuko vardo g.gif Paskui jis dingo ax.gif Dėl to ir klausiau, kokią grupę lanko, nes panašu,kad berniukai bendravardžiai g.gif Rankas plauna, mačiau, kai grįžusius iš lauko visus kvietė praustis. Spektaklyje mes dar nebuvom.
Ir kitus Meškiukų tėvelius prašom jungtis bendravimui mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kontautė: 05 balandžio 2007 - 07:56
bigsmile.gif Jo vardai tokie pat.Mačiau vakar mažiaus piešinius,tai prie vardo dabar parašo ir pavardės pirma raidę tongue.gif Vakar mažius jau pasakojo,kad yra berniukas tokiu pačiu vardu.Tai jus bunat iki pietų miego tik?O kaip taviškiui ar patinka eiti į darželį,neverkia kai palieki?Maniškis tai gal kokias dvi savaites verkė doh.gif tai galvojau išprotėsiu,taip gaila jo buvo.Kaip beprotė skambinėjau aukletojom ir klausdavau kaip jis ten,ar neverkia.Labai jau pergivendavau,kaikada ir pati apsiverkdavau kai jį palikdavau verysad.gif Tai poto jau ir vyras neapsikentes pasakė jei dar ir trečia savaite verks tai nebevesim į darželį schmoll.gif Ir ka trečia savaite jokiu ašaru nebuvo thumbup.gif Dar turėjom tokia problemėlę pirma savaite-visus vaikus grupėje kandžiodavo unsure.gif Jau net gėda prieš tėvus buvo blush2.gif Aukletoja sakė kad greičiausiai tai buvo jo protestas prieš darželį g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo demo: 06 balandžio 2007 - 07:22
LABAS 4u.gif Maniškis neverkia, kai paliekam. Bet nelabai nori pasakot,ką veikė daržely,ką valgė. Į visus klausimus atsakinėja NEŽINAU doh.gif Tas man nepatinka. Jau nuo trečiadienio paliekam miegot, bet nemiega, tik guli. Visą savaitę nemiega pietų, nei namie, nei darže g.gif šiandien galvojau pasilikt namie, nevest,j ei nenorės( AŠ ATOSTOGAUJU) Bet ryte pareiškė,kad nori eit. Tai manau, kad jam ten neblogai. Kai ateinu pasiimt, jau būna pasikeitusios auklėtojos ir nelabai galiu išklaust, kaip jam tą dieną sekėsi unsure.gif
O kokio amžiaus buvo tavo sūnelis, kai pradėjai vest?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kontautė: 06 balandžio 2007 - 07:57
Mes nuo rugsėjo lankom darželį.pradžioji irgi nieko nepasakojo.Kai paklausi ka valgei ka darei,tai sakydavo kad nieko nevalgė,nieko neveikia. biggrin.gif Paskui sakydavo,kad pusryčiam,pietum ir vakarienei valgydavo tik blynus blink.gif ir taip visa savaite lotuliukas.gif Dabar tai jau viska pasakoja neužtildamas,kai einam iš darželio biggrin.gif Taip kad ateis laikas ir tavo pradės pasakoti.O tu rytais neši vaikam vaišes,ar tau nieko nesakė?Nes mes tai į savaite du ar tris kartus nešam vaikam vaisiu ar sausainiu ir puse 11 jie visi vaišinasi. biggrin.gif Aukletoja sakė,kad visi labai laukia kiekviena diena.Čia neprivaloma kas nori,kas gali tai ir neša po truputi,o paskui viska supjausto ant vienoslėkštutės kas ka atneša tongue.gif
Atsakyti
Man kažką užsiminė, bet labai nekonkrečiai. Kad galima atnešti kokį užkandį vaikui, bet tuomet ir kiti nori g.gif Tai nunešiau kartą tik sausainių pakelį. Dabar žinosiu, ačiū už info thumbup.gif Gal dar kokių subtilybių gali papaskot mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kontautė: 06 balandžio 2007 - 11:22
kad net nežinau ka čia pasakoti,reikėjo visas piešimo ir higienos priemones atnešti kaip ir visur.O tu aukletojom nešei ka nors?kada tu eisi mažiaus pasiimti aš tai penktadieniais pasiemu po keturiu maždaug 15min,nes darba ankščiau baigiu,o kitom dienom apie 16.30 biggrin.gif
Atsakyti
Su priemonėm viskas aišku. Jei neužmigs, paimsiu anksčiau, kitu atveju apie 16 mirksiukas.gif
Atsakyti