Tukrai jei pasakysi,kad dirbat "krūta"
darbą bus paprasčiau patekti į darželį.Manes tai pati vedėja klausė kur dirbam,ar gyvenam nuosavame bute ,ar nuomuojames?Tipo šiaip netyčia paklausė,"palaikydama" pokalbį
mes lankom Meškiuku grupe
Kantautė,o jūs kokia?O kaip tau šitas darželis,ar viskas jame patinka?Kaip aukletojos?Pas mus grupei tai
QUOTE(demo @ 2007 04 04, 14:46)
mes lankom Meškiuku grupe
Kantautė,o jūs kokia?O kaip tau šitas darželis,ar viskas jame patinka?Kaip aukletojos?Pas mus grupei tai 
patinka jauki aplinka, prausykla ir wc nelabai. tikėjausi modernesnių praustuvų. Mano lankytame dar sovietiniame darže bEveik kiekvienas turėjom savo kriauklę, rankšluostuką, muilą. čia viskas į krūvą sumesta
Na jo su wc ir prausykla tai nieko gero
,Dar mačiau rankšluostukai truputi nutriušę(nors mažius sako,kad jie neplauna rankyčių
bet greičiausiai meluoja
)O aukletojos tai man abi visai nieko.Tai O ka jus tik neseniai pradėjot lankyti darželį?Kažkaip mažius nieko nesakė,kad grupėje yra naujokė(as).
Kaip tau spektaklis kur vaikučiai su aukletojom vaidino?Man tai
Ir mažiams regis linksma buvo.Kontaute koks mažiaus(ės)vardas?Gal susitiksim kada netyčia grupei,susipažinsim.
QUOTE(demo @ 2007 04 05, 07:29)
Na jo su wc ir prausykla tai nieko gero
,Dar mačiau rankšluostukai truputi nutriušę(nors mažius sako,kad jie neplauna rankyčių
bet greičiausiai meluoja
)O aukletojos tai man abi visai nieko.Tai O ka jus tik neseniai pradėjot lankyti darželį?Kažkaip mažius nieko nesakė,kad grupėje yra naujokė(as).
Kaip tau spektaklis kur vaikučiai su aukletojom vaidino?Man tai
Ir mažiams regis linksma buvo.Kontaute koks mažiaus(ės)vardas?Gal susitiksim kada netyčia grupei,susipažinsim.
Lankom tik nuo pirmadienio. Ar tu tik nebuvai paraše nurodžiusi savo berniuko vardo
Ir kitus Meškiukų tėvelius prašom jungtis bendravimui
LABAS
Maniškis neverkia, kai paliekam. Bet nelabai nori pasakot,ką veikė daržely,ką valgė. Į visus klausimus atsakinėja NEŽINAU
Tas man nepatinka. Jau nuo trečiadienio paliekam miegot, bet nemiega, tik guli. Visą savaitę nemiega pietų, nei namie, nei darže
šiandien galvojau pasilikt namie, nevest,j ei nenorės( AŠ ATOSTOGAUJU) Bet ryte pareiškė,kad nori eit. Tai manau, kad jam ten neblogai. Kai ateinu pasiimt, jau būna pasikeitusios auklėtojos ir nelabai galiu išklaust, kaip jam tą dieną sekėsi
O kokio amžiaus buvo tavo sūnelis, kai pradėjai vest?
O kokio amžiaus buvo tavo sūnelis, kai pradėjai vest?
Mes nuo rugsėjo lankom darželį.pradžioji irgi nieko nepasakojo.Kai paklausi ka valgei ka darei,tai sakydavo kad nieko nevalgė,nieko neveikia.
Paskui sakydavo,kad pusryčiam,pietum ir vakarienei valgydavo tik blynus
ir taip visa savaite
Dabar tai jau viska pasakoja neužtildamas,kai einam iš darželio
Taip kad ateis laikas ir tavo pradės pasakoti.O tu rytais neši vaikam vaišes,ar tau nieko nesakė?Nes mes tai į savaite du ar tris kartus nešam vaikam vaisiu ar sausainiu ir puse 11 jie visi vaišinasi.
Aukletoja sakė,kad visi labai laukia kiekviena diena.Čia neprivaloma kas nori,kas gali tai ir neša po truputi,o paskui viska supjausto ant vienoslėkštutės kas ka atneša
kad net nežinau ka čia pasakoti,reikėjo visas piešimo ir higienos priemones atnešti kaip ir visur.O tu aukletojom nešei ka nors?kada tu eisi mažiaus pasiimti aš tai penktadieniais pasiemu po keturiu maždaug 15min,nes darba ankščiau baigiu,o kitom dienom apie 16.30