O mes ne is to rajono, tai musu ne uz ka neuzrase. Sake kreiptis vasara, paziures kokia situacija...Kalbejo labai maloniai, tik kad is to jokios naudos.
pasiskaitykim: http://www.sakalelis.puslapiai.lt/
Sveikos, mamytes, norime pradeti lankyti darzeli "sakalelis", buvome nuvaziave, labai patiko. Taciau musu nenori priimti, nes nepriklausom pagal rajona, o ir vaiku daug. Nusprendeme nesti kysi, gal kas zinot, kiek nesti, klausiu del to, kad sakalelis laikomas vienas is prestiziskiausiu valstybiniu darzeliu. jei kas zinote, bukite geros, parasykite. Aciu
labutis,mano sunelis lanko sakalėlį nuo rudens,kolkas lyg ir nieko viskas patinka.Kai užsirašinėjom į daržą tai viena mamytė sakė kad jie davė 300-400lt.(vedėja sakė tipo pirks kažkokį daiktą daržui).tik tiek ir žinau,nes patiems neteko duoti kyšio
Nors ir norėjo,nes tipo mūsų namas nepriklauso sakalėliui
Bet po ilgų pokalbių(pas ją ėjau net tris kartus)mus priėmė ir tai tik po to kai pasakiau,kad kreipsiuos i švietimo ministeriją ir išsiaišinsiu kaip ten yra su tais namų skaičiais(nors darželis vos ne po langais)Tada ji pasakė,kad čia darželiai tarpusavi taip susiskirstė ir mus priėmė
Beto kai mus užrasinėjo irgi skundėsi,kad labai daug vaikų,viskas perpildyta,nors saraše buvom aštunti
O šiap darželis
tikrai verta eiti
QUOTE(demo @ 2007 03 06, 22:57)
labutis,mano sunelis lanko sakalėlį nuo rudens,kolkas lyg ir nieko viskas patinka.Kai užsirašinėjom į daržą tai viena mamytė sakė kad jie davė 300-400lt.(vedėja sakė tipo pirks kažkokį daiktą daržui).tik tiek ir žinau,nes patiems neteko duoti kyšio
Nors ir norėjo,nes tipo mūsų namas nepriklauso sakalėliui
Bet po ilgų pokalbių(pas ją ėjau net tris kartus)mus priėmė ir tai tik po to kai pasakiau,kad kreipsiuos i švietimo ministeriją ir išsiaišinsiu kaip ten yra su tais namų skaičiais(nors darželis vos ne po langais)Tada ji pasakė,kad čia darželiai tarpusavi taip susiskirstė ir mus priėmė
Beto kai mus užrasinėjo irgi skundėsi,kad labai daug vaikų,viskas perpildyta,nors saraše buvom aštunti
O šiap darželis
tikrai verta eiti 
kokią grupę lankot? gal kas nors ką nors žinot apie logopedinę
QUOTE(Kontautė @ 2007 03 07, 18:56)
logopedinėj grupėj berods surenkami skirtingo amžiaus vaikai
Pati mačiau kad logopedinėje grupėje yra skirtingo amžiaus vaikai.Nuo maždaug 3m. iki 7m.Neseniai darželyje( Sakalėlis)pastatė duris su kodu,Kad nevaikštinėtu visokie smalsuoliai
QUOTE(Kontautė @ 2007 04 02, 14:22)
na va ir mes jau pilnateisiai darželio lankytojai. Būtų smagu, jei tėveliai aktyviau dalyvautų šioje temoje 
Tai gal pasidalintumet, kaip pavyko tapti tais "pilnateisiais lankytojais"???
Sveikos,
praeita savaite buvau Sakalelyje. Bet musu net nerase 2008m. rudeniui! grupe jau suformuota - 17 vaikuciu. Primygtinai prase registracijos. O jei mes registruoti net ne Vilniuj??? Tai vat, reikia registracijos pazymos arba nuomos sutarties. Arba vokelio
Galbut tai padetu
praeita savaite buvau Sakalelyje. Bet musu net nerase 2008m. rudeniui! grupe jau suformuota - 17 vaikuciu. Primygtinai prase registracijos. O jei mes registruoti net ne Vilniuj??? Tai vat, reikia registracijos pazymos arba nuomos sutarties. Arba vokelio
Gal ir padėtų vokelis
Mūsų irgi prašė registracijos pažimos,bet mes nenešėm,nes irgi registruoti kitur.Direktorė sakė,kad būtinai reikia.O kam ji reikalinga jei mūsu namas ir taip nepriklauso "sakalėliui"
Bet ji privalo jus irašyti į sarašus arba į laukiančiu eilę.
Nes ji pati sakė,kad pasitaiko,kad tėvai persikrausto ar persigalvoja ir tai metais neveda vaikų.Mes irgi buvom užsiraše 2005 rudeniui,o ėjom 2006 rudeni(tik aišku prieš tai perspėjom direktorę ir reikėjo perrašyti prašymą)
Atsiprasau jei su klaidom darbe esu,skubu
QUOTE(demo @ 2007 04 03, 08:15)
Gal ir padėtų vokelis
nežianu
Pati su vedėja bendrauju jau kokius 2,5 metų
nežinau kodėl jis jau tokiu prestižiniu laikomas
O štai kaip minusą galiu paminėti tai, kad išskyrus darželio folkloro ansambliuką ir kaškokius karate nieko nėra
Tai kiek mūsų jau susirinko