Įkraunama...
Įkraunama...

Fabijoniškės: Sakalėlis

QUOTE(demo @ 2007 09 11, 09:29)
Mess irgi sirgom sad.gif jau pasveikom.Tai ka ir likom toje grupėje kur lubos kiauros doh.gif O auklėtoja tai tik vieną vakar vakare mačiau.tai ka aš žinau,kažkaip nelabai ji man blink.gif ,bet gal tik taip pasirodė,dar nedaug su ja bendravau.Sakė vaikų 24 sąrašuose,bet gali būti ir daugiau,o gal mažiau vienu žodžiu pačios jos dar nelabai žino kiek bus.Sakė vyras vakar buvo nemažai vaikučių su mamytėm.Gal jūs anksčiau pasveikot negu mes<ir naujienu žinot daugiau wub.gif

buvom tik penktadienį iki pietų, dabar vėl slogą gydom ir tiriamės dėl alergijos. Auklėtoją Jovitą matėm, man visai maloni pasirodė g.gif Ar tikrai toje grupėje lubos kiauros g.gif
Atsakyti
Na taip,kai lijo lietus atėjau pasiimti vaikio tai man pati šeimininkėlė(buvusi iš meškiukų grupės)sakė ir rodė kad laša.Dar sakė kad žadėjo vasara sutvarkyti,bet jau buvo rugpjūčio pabaiga ir dar nieks nieko nedarė.nebent dabar padarė,bet abejoju. g.gif Kai ateisi pasižiurėk pati ten net matosi, visas tinkas atšokęs.Vakar jau bendravau su auklėtoja,tik vardo nepamenu,tai visai nieko.tai kada jau pasirodysit darželyje?Sveikit ir nesirkit daugiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(demo @ 2007 07 05, 23:41)
Šiandien sutikau viena mamytę iš mažiaus grupės,tai sakė darželi iš viso betvarkė.Grupėje yra 21 lova o vaikų atvedė 23 tai sakė,kad du vaikučius vedė į kita grupe miegoti blink.gif Dar pasakė (auklėtoja)kad vaikai pasakytų tevam,kad reikia atsinešti toletinio popieriaus,nes kas neturės su pirštais valys užpakalį(taip vaikai sakė)kiek tame tiesos yra nežinau  g.gif na bet gal vaikai neišsigalvos tokio dalyko. g.gif Klausiau šiandien saviškio su kuo tu valaisi užpakaliuka tai sakė nevalau,nes aš savo popieriaus neturiu doh.gif Nors šiaip jis nekakoja darželyje visada parėjes bėga į tuliką.Be to buvusi auklėtoja sakė kad visko prinešėm pakankamai ir jei ko trūks pasakys.Tai va pirmadieni nunešiu to popieriaus ir bandysiu pasikalbėti su auklėtoja box.gif 

Dauguma tėvu nepatenkinti ir barasi su aukletoja.O kada važiuosit prie jūros?Mes tai 21.

Skaitau ir netikiu savo akimis blink.gif Nu kiek mes lankome šį darželį tokių cirkų pasitaikę nebuvo schmoll.gif Ir auklėtojos buvo geros ir grupės sutvarkytos ir vaikai prižiūrėti g.gif . Smagiausia, kad antri metai likom toj pačioj grupėj su tom pačiom auklėtojom, nes jos mus į mokyklą išlydės thumbup.gif
Kas liečia žaislus, tai galėjo būt kad vasarai jie kur nors paslėpti buvo, nes pavyzdžiui iš mūsų grupės visi smėlio daiktai dingo doh.gif O kokios čia auklėtojos tokios pobaisės g.gif Maniškis pirmą dieną grįžęs iš kart atraportavo, kad pas juos tuoletą suremontavo ir naują pastatė thumbup.gif Kanceliarines ir higienos prekes visada rugsėjo/spalio mėnesį kiekvienas tėvelis atnešdavo, tai iki vasaros pakakdavo. O su vedėja tai būtinai kalbėt reikia, tegul mato kas darosi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(demo @ 2007 09 12, 06:58)
tai kada jau pasirodysit darželyje?Sveikit ir nesirkit daugiau 4u.gif

penktadienį pusė dienos jau buvom. ax.gif bet alerginę slogą dar turim, vis vaistai netinka schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kontautė: 15 rugsėjo 2007 - 08:23
Labukas na kaip jūsų sloga?O tu žinojai,kad viena mūsų grupės mamytė yra mūsu auklėtoja mirksiukas.gif Dar pastebėjau,kad mano pipiras labai noriai eina į darželį,sako kad patinka.Na ir su pergale third.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo demo: 17 rugsėjo 2007 - 07:13
QUOTE(demo @ 2007 09 17, 07:10)
Labukas na kaip jūsų sloga?O tu  žinojai,kad viena mūsų grupės mamytė yra mūsu auklėtoja mirksiukas.gif  Dar pastebėjau,kad mano pipiras labai noriai eina į darželį,sako kad patinka.Na ir su pergale  third.gif

oho, o koks tos auklėtojos vardas? šią savaitę vėl nepasirodysim, reikia galų gale su ta alergija susitvarkyt,vaikas piktas dėl toos slogos. Maniškis irgi nori i daržą, bet kad tik miegot nereiktų,nes ir namie jau ne kasdien miega pietų.
SU PERGALE
Atsakyti
Tai kad neprisimenu vardo blush-anim-cl.gif Tokia trumpais plaukais lyg ir bordo spalvos. wub.gif
Atsakyti
ketvirtadinį susirinkimas. Labai smalsu, stengsiuos sudalyvaut ax.gif
Atsakyti
Nebuvau susirinkime,atostogavom Palangoje.Gal tu buvai?Jei gali papasakok ką ten sakė ir ką gero nusprendėt?Žinau tik kad kalėdom renka po 70lt,bet kas kaip nieko nežinau. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(demo @ 2007 10 04, 14:16)
Nebuvau susirinkime,atostogavom Palangoje.Gal tu buvai?Jei gali papasakok ką ten sakė ir ką gero nusprendėt?Žinau tik kad kalėdom renka po 70lt,bet kas kaip nieko nežinau. wub.gif

pagrindinį dalyką žinai, o daugiau apie buitinius dalykus, kurie net neįsiminė blush2.gif
Atsakyti
o kaip jūsų alerginė sloga?ar praėjo?
Atsakyti
Sveikos, mamytės smile.gif

Gal galite patarti? Planuoju kurią dieną užsukti į Sakalėlį užrašyti ir savo pypliuko. Na, galvoju gal nuo 2009 rugsėjo, bus jau trijų metukų vyras. Gal galėtumėte patarti, į kurią grupę geriau? Ir apskritai kaip ten sistema vyskta su tuo užrašymu Saklėlyje? Ir.. ar geras darželis, auklėtojos, sąlygos? 4u.gif Gal šiaip ką patarti galite?
Atsakyti