Įkraunama...
Įkraunama...

Fabijoniškės: Sakalėlis

QUOTE(demo @ 2007 10 09, 09:10)
o kaip jūsų alerginė sloga?ar praėjo?

kasdien geria vaistus, purškiam hormoninį purškalą, slogos nėra, bet kartas nuo karto pakosti, tai irgi susiję su alergija. Gydytojai sakė iki 50-60m. išaugs unsure.gif
ačiū už rūpestį.
QUOTE(Yogaile @ 2007 10 09, 15:36)
Sveikos, mamytės  smile.gif

Gal galite patarti? Planuoju kurią dieną užsukti į Sakalėlį užrašyti ir savo pypliuko. Na, galvoju gal nuo 2009 rugsėjo, bus jau trijų metukų vyras. Gal galėtumėte patarti, į kurią grupę geriau? Ir apskritai kaip ten sistema vyskta su tuo užrašymu Saklėlyje? Ir.. ar geras darželis, auklėtojos, sąlygos?  4u.gif Gal šiaip ką patarti galite?

darželis nėra labai turtingas, bet jaukus ir tvarkingas. Pernai kelis mėn. lankėm meškiukų grupę. Viskas tiko ir patiko mirksiukas.gif Jei priklausot pagal gyvenamą vieta turėtų priimt be didesnio vargo. SĖKMĖS
Atsakyti
as vakar buvau uzsirasyts, tai tik pagal registracija,ar priklauso musu namas jems, kur dirbame su vyru, ir matosi kad laukia "dovaneles", bet as tai po kol kas galvoju kad nera uz ka. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kontautė @ 2007 10 09, 19:08)
kasdien geria vaistus, purškiam hormoninį purškalą, slogos nėra, bet kartas nuo karto pakosti, tai irgi susiję su alergija. Gydytojai sakė iki 50-60m. išaugs  unsure.gif
ačiū už rūpestį.

darželis nėra labai turtingas, bet jaukus ir tvarkingas. Pernai kelis mėn. lankėm meškiukų grupę. Viskas tiko ir patiko  mirksiukas.gif  Jei priklausot pagal gyvenamą vieta turėtų priimt be didesnio vargo. SĖKMĖS

Ačiū. Priklausom pagal gyvenamą vietą. Manau, bandysim rašytis 4u.gif
Atsakyti
kur visi darželiniokai bigsmile.gif g.gif
Atsakyti
Mažasis jau nuo 2m keliauja į šį darželį, iš pradžių ėjo į mažiausiųjų, dabar jau į veresnių. Kol kas auklėtojomis labai patenkinta aš, ypač mažiausiųjų grupėje, jos iš tikrųjų myli vaikus, mano vaiksi net pirmą savaitę jau ėjo su šypsena. Be to jie ten kiekvieną dieną tai piešia, tai klijuoja, tai lipdo, matosi, kad vaikai užimti būna.
Atsakyti
nu mano dukryte lanko Voveriuku grupe ir esame labai patenkintosi ir aukletojomis ir darzeliu smile.gif
Atsakyti
o aš norėčiau,kad darželyje būtų daugiau būrelių,pvz. anglų k., muzikos( ne liaudies) ir tt.
Atsakyti
sveikos mamytes,

norejau pakalusti,akip siuo metu su lopsinuku darzeliu,ar daug vaikuciu.kai
direktore,ar pasikeite situacija?gal galit kas pasakyt kokia yra siais laikais "dovanele"direktoriai dydzio? g.gif labai aciu 4u.gif
Atsakyti
sveikos mamytes. :) mes nuo 2008m.rugsejo eisim(na bet kazka direktore minejo kad pradesime nuo rugpjucio vidurio.mums bus 2m.ir 2men. gal kas daugiau lankys sia grupe?man jau baisu ir gaila darosi :rolleyes:
Atsakyti
QUOTE(lina_zuikis @ 2008 05 23, 12:30)
sveikos mamytes. smile.gif mes nuo 2008m.rugsejo eisim(na bet kazka direktore minejo kad pradesime nuo rugpjucio vidurio.mums bus 2m.ir 2men. gal  kas daugiau lankys sia grupe?man jau baisu ir gaila darosi rolleyes.gif

labas
mes ir eisim i sita grupe (nu bent as tikuosi), nes kai buvau balandi tai tipo maniske yra sarase 23 o priima 18 sarasiniu (mes uzsirase 2007 vasra). tai ir nzn. mum bus tada du metai lygiai, tik as zadu iki spalio dar pavedzioti ne visa diena. tikiuosi uzteks pusantro menesio kad priprastu.
tik nesuprautau, kodel bus viena tokiu maziuku grupe, as paskui domejausi tai visuose darzeliuose minimum dvi grupes. tada neklausiau kodel, nes sito nezinojau.
gal tipo kysio nori schmoll.gif nzn. g.gif kaip ji gali matyti kelinta ji ten yra, jei ziuri i bendra sarasa, ten prirasyta vaiku ir is zaliuju ezeru ir is rieses ir avizieniu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(smagure @ 2008 06 03, 20:01)
labas
mes ir eisim i sita grupe (nu bent as tikuosi), nes kai buvau balandi tai tipo maniske yra sarase 23 o priima 18 sarasiniu (mes uzsirase 2007 vasra). tai ir nzn. mum bus tada du metai lygiai, tik as zadu iki spalio dar pavedzioti ne visa diena. tikiuosi uzteks pusantro menesio kad priprastu.
tik nesuprautau, kodel bus viena tokiu maziuku grupe, as paskui domejausi tai visuose darzeliuose minimum dvi grupes. tada neklausiau kodel, nes sito nezinojau.
gal tipo kysio nori schmoll.gif  nzn. g.gif kaip ji gali matyti kelinta ji ten yra, jei ziuri i bendra sarasa, ten prirasyta vaiku ir is zaliuju ezeru ir is rieses ir avizieniu? g.gif

na tikekimes kad viskas bus gerai,koks tavo mergaites vardas?
Atsakyti
sveikos 4u.gif mes nuomojames buta ateities g-veje,kad priimtu i darzeli reikalinga deklaracija apie gyvenama vieta,ir t.t,kai pagalvoju baisu darosi ,gyvename jeruzaleje ,darzelis netoli akropolio(kuris mums priklauso),man patogiau butu keisti gyvenama vieta nei leisti vaika i taip toli esanti darzeli.Ar cia dar yra mamu kurios gyvena jeruzaleje ,kur jos savo vaikucius veda? 4u.gif
Atsakyti