Įkraunama...
Įkraunama...

Fabijoniškės: Sakalėlis

QUOTE(belosneska @ 2008 06 09, 16:48)
sveikos 4u.gif mes nuomojames buta ateities g-veje,kad priimtu i darzeli reikalinga deklaracija apie gyvenama vieta,ir t.t,kai pagalvoju baisu darosi ,gyvename jeruzaleje ,darzelis netoli akropolio(kuris mums priklauso),man patogiau butu keisti gyvenama vieta nei leisti vaika i taip toli esanti darzeli.Ar cia dar yra mamu kurios gyvena jeruzaleje ,kur jos savo vaikucius veda? 4u.gif

mes visoriu gatvej gyvenam, tai musu irgi visi purtosi..per "n" skambuciu issiaiskinom, kad mums visgi Sakalelis turetu priklausyt, tai bandysim ten prasmukti unsure.gif
Atsakyti
nu va, musu vel purtosi lotuliukas.gif doh.gif Sakalelis aiskina, kad mes jiems nepriklausom, Jovarelis irgi aiskina, kad nepriklausom...ministerija aiskina, kad ir tas ir tas priklauso lotuliukas.gif doh.gif doh.gif
oj bardakai...
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2008 06 18, 18:10)
nu va, musu vel purtosi  lotuliukas.gif  doh.gif  Sakalelis aiskina, kad mes jiems nepriklausom, Jovarelis irgi aiskina, kad nepriklausom...ministerija aiskina, kad ir tas ir tas priklauso  lotuliukas.gif  doh.gif  doh.gif
oj bardakai...

sakaleliui priklauso- visoriu 2.6.8.10.14.16 namas
jovareliui- visoriu nuo 18 iki 30+ 37.39.41
43..45.47
verinelis- visa gatve rusu ir lenku vaikams
Atsakyti
QUOTE(karl @ 2008 06 20, 14:32)
sakaleliui priklauso- visoriu 2.6.8.10.14.16 namas
jovareliui- visoriu nuo 18 iki 30+ 37.39.41
43..45.47
verinelis- visa gatve rusu ir lenku vaikams

jo tik Jovarelis aiskino, tokio namo (29A numerio) pas juos nera ir jiems neidomu doh.gif lotuliukas.gif

zodziu, sakau bardakas kazkoks...
Atsakyti
QUOTE(lina_zuikis @ 2008 06 09, 15:03)
na tikekimes kad viskas bus gerai,koks tavo mergaites vardas?

labas
maniske migle, jau tikrai eisim 4u.gif 4u.gif radom pazistama darzelyje:)
gal jus jau buvot paskutiniu metu, kada tiksliai grupe bus atidaryta?

ar taviskis (vardo ir nera parasyta biggrin.gif ) kalba, ar su puodu draugauja, ar valgo pats?
ar turi atsargini varijanta, jei labai netiks darzas? ar vesit visas penkias dienas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smagure: 15 liepos 2008 - 15:00

mano deimante jau pradesime lankyti nuo kitos sav.su puoduku draugaujame bet nakti kartais dar su pampersu, kalbame manau nedaug,gal jau lankote?
Papildyta:
labai tikiuosi kad viskas bus gerai ir pripras, o vesiu 5 dienas nes ir musu sesute lanko si darzeli tik ji vyresne,o kaip jums su puoduku su valgymu(mes bandom patys )?
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės, gal čia yra vaikučių, kurie pradės lankyti "Meškučių" grupę šiemet? 4u.gif
Atsakyti
Mes šiemet pradėsim lankyti šitą darželį ax.gif Bet aš dar nežinau kokioje grupėje būsim, nes rugpjūčio mėn buvau nukeliavusi į darželį ir prasinešiau, kad mes tikrai atkeliausim, bet tik ne nuo rugsėjo 1-osios ax.gif Bandysim šią savaitėlę apvaikščioti gydytojus, o nuo ateinačio pirmadienio eisim į darželį stebėti aplinkos doh.gif ax.gif
Atsakyti
Manoji pupa jau eina nuo antradienio į šį darželį. Kaip nekeista - jai labai patinka, jokių ašarėlių (bent jau kol kas). Lankome dabar po pusę dienos, tai ji nelabai netgi namo nori eiti, nes jai mat ten labai įdomu su vaikais padraugauti rolleyes.gif
Atsakyti
Buvom siandien uzsirasyti i Sakaleli ir mes - pagal gyvenama vieta smile.gif Nu siurprizu dideliu nebuvo - jau buvau pasiruosusi pagal skaitytus komentarus. Labai domino darbovietes, kodel mano pavarde -yte ir pan mirksiukas.gif
Bet siaip buvo visai maloni, prieme, normaliai kalbejo. Uzsirasem 2010m nes pupai dar tik puse metu, bet mus uzrase tik nuo rugsejo schmoll.gif nors 2m sukaks vasari.... idomu cia visada taip - tik nuo rugsejo, ar galima tartis su ta vedeja, tfu atsiprasau DIREKTORE tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Erbe @ 2008 09 02, 23:08)
Mes šiemet pradėsim lankyti šitą darželį ax.gif Bet aš dar nežinau kokioje grupėje būsim, nes rugpjūčio mėn buvau nukeliavusi į darželį ir prasinešiau, kad mes tikrai atkeliausim, bet tik ne nuo rugsėjo 1-osios ax.gif Bandysim šią savaitėlę apvaikščioti gydytojus, o nuo ateinačio pirmadienio eisim į darželį stebėti aplinkos doh.gif  ax.gif

sveiki! mes gal vienoi grupei? maniske prasirgo 3 savaites va rytoi bandom eit, ne labai ir nori, ar buvo jau kokie susirinkimai? drinks_cheers.gif
Atsakyti