Įkraunama...
Įkraunama...

Fabijoniškės: Sakalėlis

Labai nemaloni vedėja, aiškiai norėjo kyšio ar šiaip kokios naudos.
Atsakyti
QUOTE(vilmusis @ 2006 06 19, 22:19)
Labai nemaloni vedėja,

išties ne iš maloniųjų schmoll.gif
Atsakyti
Bet darželis thumbup.gif
Atsakyti
ir darželis, ir vedėja thumbup.gif tik pradėjom lankyti, bet tikimės, kad gera nuomonė tik gėrės bigsmile.gif

"Sakalėlio" mamytės, kada eisim gerti kavos? ax.gif
Atsakyti
Tai kur gi dingo sakalėlio mamytės drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Ma, o jūs į kokią grupę keliaujat? Mes šiandien pirmą dieną naujoje grupėje, su nauja auklėtoja susipažinom thumbup.gif Pirmas įspūdis neblogas, gal kas lankėt drugelių grupę ax.gif ir galite savo atsiliepimus apie auklėtojas papasakoti rolleyes.gif
Aš galiu pasidalinti savo nuomone apie Kiškučių ir Meškučių grupių auklėtojas jei kas domisi bigsmile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mamusiuka @ 2006 09 04, 13:37)
Ma, o jūs į kokią grupę keliaujat? 

mes iš "Kiškučių" thumbup.gif Mamusiuka, kokia jūsų nuomonė apie kiškių auklėtojas? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ma: 08 rugsėjo 2006 - 15:49
QUOTE(ma @ 2006 09 08, 15:29)
mes iš "Kiškučių"  thumbup.gif Mamusiuka, kokia jūsų nuomonė apie kiškių auklėtojas? bigsmile.gif

thumbup.gif thumbup.gif labai labai fainos, ypač Laimutė-tokio gėrio ir švelnumo įsikūnijimo dar reikia paieškot wub.gif Ir Vilija labai gera ir auklytė-tikrai neteks nusivilti, nes visos trys labai rūpestingos. Pamenu eidavau po langais pasiklausyt kaip maniškis bando nusiraminti-tai ant kelių čiučiuodavo ir myluodavo wub.gif Ir šventes surengdavo, nors ir mažučiai bet savo grupėje koncertus rodydavo thumbup.gif

Dabar mes jau drugeliai lotuliukas.gif Auklėtojos irgi laaaabaiiii thumbup.gif Nežinau, gal čia manškiui, kuris pirmą dieną atėjęs į grupę įteikė auklėtojai gėlę ir pareiškė, AŠ DOMANTAS IR BŪSIU JUSU AUKLĖTINIS doh.gif paskui tipo, elkitės su manim pagarbiai ponia lotuliukas.gif bigsmile.gif
O pas jus daug vaikučių? Matai, mes kai lankėm kiškučius tai buvo didelis privalumas kad būdavo apie 7-10 vaikučių, o kartyais net dar mažiau, tik metų gale padaugėjo. Už tat dabar grupėje 25 doh.gif
Atsakyti
Ir kur gi visos prapuolę? ax.gif Kokie naujokų atsiliepimai apie darželį?
Mes Sakalėlį lankom antrus metus,dabar jau einam į priešmokyklinę grupę. Patenkinti esam labai,auklėtojos thumbup.gif . Kai ateinu pasiimt iš darželio,mano vaikinas mane pamatęs net nebando slėpt liūdesio ir piktumo-kodėl taip anksti atėjai(nors ateinu tik po darbo)? doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Įdomi: 28 rugsėjo 2006 - 15:25
sakykit o nuo metukų į šį darželį vaikučius priima?
Atsakyti
QUOTE(saldainia @ 2006 10 03, 08:21)
sakykit o nuo metukų į šį darželį vaikučius priima?

abejoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmusis @ 2006 06 19, 23:19)
Labai nemaloni vedėja, aiškiai norėjo kyšio ar šiaip kokios naudos.

Tikra tiesa. Pagalvoję, pasitarę ankstyvą pavasarį nusprendėm, kad užteks vežioti vaiką į kitą miesto galą - reikia darželio šalia namų. Artimiausias - Sakalėlis thumbup.gif . Beliko susitarti su Sakalėlio vedėja. Šios vedėjos asmenybė žinoma, todėl iš karto "tarėmės": konkrečiai ir asmeniškai. Vaiką įrašė į sąrašus drinks_cheers.gif , bet pieštuku unsure.gif. Pasakė: tik vasaros pabaigoj bus aišku, ar vaikas galės pradėti lankyti darželį nuo rudens. Ką gi, vasaros pabaigoje nuėjau susižinoti sūnaus perspektyvas. Ir ką gi? Ogi kas antras vedėjos sakinys buvo: reikia susitarti. Aš net žagtelėjau blink.gif Kiek gi galima tartis?
"Tarėmės" antrą kartą. Tik šį sykį darželio naudai.
Atsakyti
noreciau pasiteiraut...ar priima i darzeli metu viduryje? ar tik nuo rugsejo?
Atsakyti