Labai nemaloni vedėja, aiškiai norėjo kyšio ar šiaip kokios naudos.
Bet darželis
ir darželis, ir vedėja
tik pradėjom lankyti, bet tikimės, kad gera nuomonė tik gėrės
"Sakalėlio" mamytės, kada eisim gerti kavos?
"Sakalėlio" mamytės, kada eisim gerti kavos?
Tai kur gi dingo sakalėlio mamytės
Ma, o jūs į kokią grupę keliaujat? Mes šiandien pirmą dieną naujoje grupėje, su nauja auklėtoja susipažinom
Pirmas įspūdis neblogas, gal kas lankėt drugelių grupę
ir galite savo atsiliepimus apie auklėtojas papasakoti
Aš galiu pasidalinti savo nuomone apie Kiškučių ir Meškučių grupių auklėtojas jei kas domisi
Ma, o jūs į kokią grupę keliaujat? Mes šiandien pirmą dieną naujoje grupėje, su nauja auklėtoja susipažinom
Aš galiu pasidalinti savo nuomone apie Kiškučių ir Meškučių grupių auklėtojas jei kas domisi
QUOTE(mamusiuka @ 2006 09 04, 13:37)
Ma, o jūs į kokią grupę keliaujat?
mes iš "Kiškučių"
QUOTE(ma @ 2006 09 08, 15:29)
Dabar mes jau drugeliai
O pas jus daug vaikučių? Matai, mes kai lankėm kiškučius tai buvo didelis privalumas kad būdavo apie 7-10 vaikučių, o kartyais net dar mažiau, tik metų gale padaugėjo. Už tat dabar grupėje 25
Ir kur gi visos prapuolę?
Kokie naujokų atsiliepimai apie darželį?
Mes Sakalėlį lankom antrus metus,dabar jau einam į priešmokyklinę grupę. Patenkinti esam labai,auklėtojos
. Kai ateinu pasiimt iš darželio,mano vaikinas mane pamatęs net nebando slėpt liūdesio ir piktumo-kodėl taip anksti atėjai(nors ateinu tik po darbo)?
Mes Sakalėlį lankom antrus metus,dabar jau einam į priešmokyklinę grupę. Patenkinti esam labai,auklėtojos
sakykit o nuo metukų į šį darželį vaikučius priima?
QUOTE(saldainia @ 2006 10 03, 08:21)
sakykit o nuo metukų į šį darželį vaikučius priima?
abejoju
QUOTE(vilmusis @ 2006 06 19, 23:19)
Labai nemaloni vedėja, aiškiai norėjo kyšio ar šiaip kokios naudos.
Tikra tiesa. Pagalvoję, pasitarę ankstyvą pavasarį nusprendėm, kad užteks vežioti vaiką į kitą miesto galą - reikia darželio šalia namų. Artimiausias - Sakalėlis
"Tarėmės" antrą kartą. Tik šį sykį darželio naudai.
noreciau pasiteiraut...ar priima i darzeli metu viduryje? ar tik nuo rugsejo?