Įkraunama...
Įkraunama...

Kokie jūsų hobi?

Mano pomėgiai - nuo vaikystės renku pašto ženklus, skaitau kaip išprotėjusi knygas ir po truputį renku savo knygynėlį smile.gif Visaukiausios rūšies rankdarbiai: nuo audimo iki rišimo. Buvau pradėjusi ir filmus kaupti, bet dabar renku tik vaikiškus, tai aks aktualiausia, nes namie jau kažkaip vietos maža nuo visų kolekcionavimų smile.gif
Atsakyti
Kokie saunuoliai jus visi ax.gif
Atsakyti
knygos ir rankdarbiai
Atsakyti
QUOTE(KreivaiLyja @ 2009 05 15, 15:41)
Mano pomėgiai - nuo vaikystės renku pašto ženklus, skaitau kaip išprotėjusi knygas ir po truputį renku savo knygynėlį smile.gif Visaukiausios rūšies rankdarbiai: nuo audimo iki rišimo. Buvau pradėjusi ir filmus kaupti, bet dabar renku tik vaikiškus, tai aks aktualiausia, nes namie jau kažkaip vietos maža nuo visų kolekcionavimų smile.gif

Aš irgi renku pašto ženklus. Ką tu konkrečiai? Aš visus naudotus.
Atsakyti
kolekcionuoju cukru, is skirtingu kaviniu, skirtingu pasaulio saliu ir panasiai.. biggrin.gif
Atsakyti
Mano Pomegiai Skaityti Knygas, Ziureti Filmus, Fotkinti, Modeliuoti Ir Megstu Tenisa tongue.gif
Atsakyti
Mano hobiai:
Jodinejimas,gyvunu tyrinejimas(elgesys ir etc.),sokiai,dainavimas g.gif
Atsakyti
O mano rankdarbiai ir tv biggrin.gif
Atsakyti
paskutiniu metu labai patinka knygas paskaityti ( psichologines )... smile.gif gal tai ir bus hobis biggrin.gif
Atsakyti
mano hobis tapyba didis.gif
Atsakyti
O as renku atvirutes su indu aktoriais :)man sis hobis labai patinka smile.gif
Atsakyti
as turiu hobi kuris atima tikrai nemazai laiko biggrin.gif bet man tai labai patinka,man patinka kurti grozi blush2.gif

keletas pavyzdeliu
http://public.fotki.com/buzybuzy/
Atsakyti