grazus vardukas
tik daug jau tu Matuku pas mus aplink
QUOTE(l'eau @ 2010 07 22, 19:34)
bloga jau nuo šito vardo. tiesiogine prasme. kaip ir nuo luko, manto, nojaus, gusto ir igno. tokie dažni vardai kad jau visiškai nemieli ausiai. ir numeriuko reiktų, nes matų ir mantų išvis kaip pri****a. aišku kai kurie sako 'man patinka, dažnumas nesvarbu", bet suprasti kad vardas duodamas ne sau, o vaikui ir jam su juo gyventi reiks atsisako. kaip ir visų gabrielių, gabijų, ugnių, určių ir kitų labai dažnų vardų savininkų tėvai. būčiau egoistė - būtų dzin kaip kiti vaikus vadina, ale kadangi nesu kažkaip
...
Nzn ka dabar mamos galvoja, matyt ju aplinkoje nera daug vaikuciu, tokiais vardais. Mes kai dejom savo vyresneliui varda, as nepazinojau ne vieno Mato.
Dabar gi kartais , sakykim "nervina", kad ju tiek daug, bet kai mano treciokas gryzes is mokyklos su sypsena nuo ausies iki ausies sako, mama, as jums dievo dovana, ir tu turi manim dziaugtis bet kuriuo atveju, kaip galiu nesidziaugt, jam bent jau reiksme visada patiks
Tikrai taip,kad daug berniuku tokiu vardu...Siais metais gimusius 2jau berniukus savo rate zinau
Mielas,trumpas vardukas
,tik jau daznokas
man negražus, ir kuo toliau, tuo negražesnis
ne dėl dažnumo, bet tiesog kažkoks
Gražus
Gražus, bet labai dažnas
Vardas darosi nuvalkiotas jau... Kas antras berniukas tuoj bus Mato vardu...