Įkraunama...
Įkraunama...

Matas

grazus vardukas wub.gif tik daug jau tu Matuku pas mus aplink lotuliukas.gif
Atsakyti
gražus vardas. ir nėr labai dažnas mano aplinkoj.
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2010 07 22, 19:34)
bloga jau nuo šito vardo. tiesiogine prasme. kaip ir nuo luko, manto, nojaus, gusto ir igno. tokie dažni vardai kad jau visiškai nemieli ausiai. ir numeriuko reiktų, nes matų ir mantų išvis kaip pri****a. aišku kai kurie sako 'man patinka, dažnumas nesvarbu", bet suprasti kad vardas duodamas ne sau, o vaikui ir jam su juo gyventi reiks atsisako. kaip ir visų gabrielių, gabijų, ugnių, určių ir kitų labai dažnų vardų savininkų tėvai. būčiau egoistė - būtų dzin kaip kiti vaikus vadina, ale kadangi nesu kažkaip ban.gif ...

drinks_cheers.gif Pažįstų savo amžiaus Urtę ir Nojų. Kai pirmą kartą sužinojau jų vardus, labai patiko ir sakiau pagarba tėveliams, kad tokius išrinko. Mano vaikystėj tokie vardai tikrai buvo retenybė (man 28) Tačiau dabar doh.gif Ką mamos galvoja, nesuprantu doh.gif
Atsakyti
Nzn ka dabar mamos galvoja, matyt ju aplinkoje nera daug vaikuciu, tokiais vardais. Mes kai dejom savo vyresneliui varda, as nepazinojau ne vieno Mato. g.gif Dabar gi kartais , sakykim "nervina", kad ju tiek daug, bet kai mano treciokas gryzes is mokyklos su sypsena nuo ausies iki ausies sako, mama, as jums dievo dovana, ir tu turi manim dziaugtis bet kuriuo atveju, kaip galiu nesidziaugt, jam bent jau reiksme visada patiks 4u.gif
Atsakyti
Tikrai taip,kad daug berniuku tokiu vardu...Siais metais gimusius 2jau berniukus savo rate zinau doh.gif
Atsakyti
Mielas,trumpas vardukas smile.gif ,tik jau daznokas rolleyes.gif
Atsakyti
grazus
Atsakyti
Labai dažnas, kiek tenka girdėt, todėl pabodęs. Dar su šachmatų figūrėle aocijuojasi man, labai dažnai žaidžiu ax.gif
Atsakyti
man negražus, ir kuo toliau, tuo negražesnis schmoll.gif ne dėl dažnumo, bet tiesog kažkoks schmoll.gif
Atsakyti
Gražus wub.gif
Atsakyti
Gražus, bet labai dažnas wink.gif
Atsakyti
Vardas darosi nuvalkiotas jau... Kas antras berniukas tuoj bus Mato vardu...
Atsakyti