Įkraunama...
Įkraunama...

Endoskopinis tyrimas - gastroskopija

oho, uzuojauta denaxa rolleyes.gif Nemaniau, kad kaikuriem sitaip negera buna doh.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 25 spalio 2008 - 19:51
Na,retai taip kam buna.Daktaras kuris dare labai manes gailejo,sake,nu ka padarysi,vieniems lengviau,kitiems sunkiau praeina (bet jis nezino,kaip man po to buvo doh.gif ),na,nebenoriu daugiau,vnz... schmoll.gif
Atsakyti
manes irgi laukia si procedura.dariausi kraujo tyrima,tai nustate,kad yra skrandyje bakterija,tai dabar reik eiti ryti zarnos,kad nustatyti kas per bakterija ten doh.gif
Atsakyti
Vilniuje Grybo g. daro su narkoze šitą tyrimą. Apie 100 Lt kainuoja. Jei man kada reikės, tai tik taip, nes net neįsivaizduoju, kad sąmoninga galėčiau praryt tą štukoviną 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(mamymamy @ 2008 10 30, 15:10)
Vilniuje Grybo g. daro su narkoze šitą tyrimą. Apie 100 Lt kainuoja. Jei man kada reikės, tai tik taip, nes net neįsivaizduoju, kad sąmoninga galėčiau praryt tą štukoviną  4u.gif .

Bet juk narkozė irgi nieko gero neduoda organizmui blush2.gif O ten ryti nereikia, įveda ją blush2.gif . Ne, aš paipaliojimosi po narkozės (kas ir minimalios) bijau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Filia @ 2008 10 30, 15:14)
Bet juk narkozė irgi nieko gero neduoda organizmui blush2.gif O ten ryti nereikia, įveda ją blush2.gif . Ne, aš paipaliojimosi po narkozės (kas ir minimalios) bijau doh.gif

Ten ne tikra narkozė, nebūna pasekmių. Mano draugė varė ten tirtis, tai sakė, tik užsimerkė ir jau atsimerkė, atsikėlė nuo kušetės ir nuėjo kaip niekur nieko, pojūčių nerasta neigiamų. Nu nežinau, kadangi labai taupau savo neuronus, nes esu perdėtai jautri, man tik toks kelias tinkamas 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamymamy: 30 spalio 2008 - 16:03
QUOTE(mamymamy @ 2008 10 30, 16:02)
Ten ne tikra narkozė, nebūna pasekmių. Mano draugė varė ten tirtis, tai sakė, tik užsimerkė ir jau atsimerkė, atsikėlė nuo kušetės ir nuėjo kaip niekur nieko, pojūčių nerasta neigiamų. Nu nežinau, kadangi labai taupau savo neuronus, nes esu perdėtai jautri, man tik toks kelias tinkamas  4u.gif .

Ten tikrai tokia narkoze 4u.gif Net vairuot iskart galima (parvaziuot paciai namo)...
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2008 10 30, 21:51)
Ten tikrai tokia narkoze 4u.gif Net vairuot iskart galima (parvaziuot paciai namo)...

Va va, aš pamiršau pasakyt, kad draugė pati ir parvažiavo su savo mašina thumbup.gif
Atsakyti
Oi,tai jei tik simta litu,tai jei labai reiks eisiu su narkoze darytis (o tikrai reiks kazkada).
Atsakyti
As dariau be narkozes tai verkiau visą laiką , turėjo mane laikyti biggrin.gif
Atsakyti
niu va mergytes,esu jau po tyrimo.Tikejaus,kad bus baisiau,bet istveriau.Nemalonu ir tiek.Rado eroziju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2008 10 25, 19:42)
tai labai sunkiai ta zarna praejo

Manęs neužilgo irgi tas "malonumas" laukia. Esu rijusi du kartus. Kažkada labai seniai tai nieko ypatingo neprisimenu, bet va prieš keturis metus buvo panašiai kaip tau. Man jau nuo to, kad tą kandiklį įdeda, tąso, jau nekalbant apie tai, kai žarną kiša. Man irgi liepė kvėpuoti, bet kad ten išvis nelabai kvėpuojasi: gerklė užkišta, pro nosį irgi neišeina, tai tąsė visą tą laiką, o dar gydytojas aprėkė, kad būk ramiai, o tai čia viskas dreba, nieko nesimato, paskui sako, kad vėžį pražiūri, kur čia ką matysi, kai taip tampomasi. Toks vaizdas, kad aš tyčia. Nežinau, ką daryt. Gal privačiai reiktų eit. Ten gal bent nerėks. Bet tada, jei ką rastų, ar poliklinika priima su kitur darytais tyrimų rezultatais. Ar nesakys - kur dareisi tyrimą, ten ir tegul gydo?
Atsakyti