Įkraunama...
Įkraunama...

Endoskopinis tyrimas - gastroskopija

QUOTE(Nox @ 2014 03 25, 20:06)
Dėl tyrimo tai tikrai nieko siaubingo ten nėra, nors aš irgi bijojau, ryte vidurius paleido, paskui dar ligoninėj laksčiau porą kartų  lotuliukas.gif .

Bet kai jau papurškė ten kažką į gerklę tai kažkaip praėjo tai, laukdami su vyru žvengėm iš mano neprakalbėjimo ir liežuvio nejautimo  biggrin.gif .

O

kaip ir rašė prieš tai-kiekvienas reaguoja skirtingai. man labai didelis diskomfoertas vien lidokaino įpurškimas...Tad-kiekvienam sava baimė ax.gif
Atsakyti
Šiandien kaip dariau šį malonų tyrimą verysad.gif smile.gif kadangi nuskausminamųjų nepernešu , rijau tą daiktą tiesiog.Gydytoja pasakė, kad vienodai jausis ar purkš ar ne.Poto bus lengviau atseit g.gif nereiks laukt kol atitirps liežuvis ir valgyt galim iškart,ką aš ir padariau po tyrimo rolleyes.gif blush2.gif Tiesa pasakius tyrimo baisiausia bent jau man dalis tai pati pradžia, kai pradeda tik kišt į gerklę,prasideda panika blink.gif vsio dustu verysad.gif , bet kai jau prakiša nieko kito nebelieka tik gulėt kvėpuot giliai ir laukt tos minutės kada ištrauks.Dėl sklindančių garsų iš gerklės tai buvo man vienodai..Vienintelė mintis kada išrauks kada ištrauks ...Ir kai ištraukia kaip būna gera.Svarbiausia nepanikuot nes tikrai neuždusit.Mane kamavo gerklės spazmai prieš tai sunku buvo ryt,bet žinokit zondas praėjo lengvai be jokių spazmų.Aš prie miegą ,iš vakaro prieš tyrimą gėriau Xsanax tabletę,gal tai padėjo g.gif buvau iš pačio ryto keistai rami:)..ir gerklė nespazmavo ir seilės gerai rijosi.Nebijokit mergaitės ,mane ramino tik tai tai ,kad tas tyrimas yra trumpas max 3-4 min ir vsio smile.gif..Sėkmės ir ištvermės visom..Būkit sveikos
Atsakyti
Aš pasidariau tą tyrimą su sedacija ir nė kiek nesigailiu išleistų pinigėlių schmoll.gif Suleido vaistų,tik pamenu kad kažką pajutau gerklėje ir po to sako kelkitės biggrin.gif Viskas.Nusvirduliavau iki palatos,ten 10 min pasėdėjau ir apsirengiau.Jokio galvos svaigimo,blogų prisiminimų,nepamenu jokių garsų ir viso kito.Jaučiausi normaliai.Tik taip daryčiausi ir kitą kartą,bet gal nebereikės.. ax.gif
Atsakyti
Na as irgi du kartus jau apturejau sia procedura 4u.gif nezinau man tai visiskai nieko baisaus ten, aisku nemalonu siek tiek, bet visumoj tai viskas be problemu, pakankamai lengvai pernesiau abi proceduras 4u.gif
Atsakyti
Na aisku, kad visiems skirtingai.. Man du kartus bande daryt ir nepadare- gerkle uzspazmavo ir neprakiso niekaip. 100 proc psichologinis daykas, bet taip yra. Siandien vaziuoju i gryba daryt su narkoze.. gal pavyks..
Beje mano dukryte tokia pat- jai itare igimta GERL ir dare- tai su apsvaiginimu ciut padare.. Nors atrode kad apsvaigino tikrai gerai,, bet atsimena vaiks viska, nors ir maziuke..

Atsakyti
QUOTE(Shiushke13 @ 2014 05 10, 06:22)
Na aisku, kad visiems skirtingai.. Man du kartus bande daryt ir nepadare- gerkle uzspazmavo ir neprakiso niekaip. 100 proc psichologinis daykas, bet taip yra. Siandien vaziuoju i gryba daryt su narkoze.. gal pavyks..
Beje mano dukryte tokia pat- jai itare igimta GERL ir dare- tai su apsvaiginimu ciut padare.. Nors atrode kad apsvaigino tikrai gerai,, bet atsimena vaiks viska, nors ir maziuke..

Sėkmės,manau kad pavyks viskas puikiai smile.gif Man buvo ta pati problema,spazmai baisūs,net maistą rijant,ką jau kalbėt apie šlangą..Viskas praėjo puikiai.Parašykit kaip sekėsi. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Shiushke13 @ 2014 05 10, 06:22)

O apie vaikučius,tai mano draugės berniukui ir darė su sedacija,labai nedidukę dozę davė,gal ir jūsų mergaitei panašiai,gi vaikams tos narkozės negerai..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LABBRA: 10 gegužės 2014 - 09:12
QUOTE(LABBRA @ 2014 05 10, 09:04)
Sėkmės,manau kad pavyks viskas puikiai smile.gif Man buvo ta pati problema,spazmai baisūs,net maistą rijant,ką jau kalbėt apie šlangą..Viskas praėjo puikiai.Parašykit kaip sekėsi. 4u.gif
Papildyta:
O apie vaikučius,tai mano draugės berniukui ir darė su sedacija,labai nedidukę dozę davė,gal ir jūsų mergaitei panašiai,gi vaikams tos narkozės negerai..

Na ka procedura praejo puikiai. Sakiau apgavo mane ir nieko man nedare..biggrin.gif
Tik deja mano blogumui priezasciu nerado (apart tos bakterijos, kuri sako kazin ar turi itakos).. bet uztat dabar itaria daug didesnius negerumus kitoj vietoj... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Shiushke13 @ 2014 05 11, 07:39)
Na ka procedura praejo puikiai. Sakiau apgavo mane ir nieko man nedare..biggrin.gif
Tik deja mano blogumui priezasciu nerado (apart tos bakterijos, kuri sako kazin ar turi itakos).. bet uztat dabar itaria daug didesnius negerumus kitoj vietoj... verysad.gif

Sakiau kad viskas bus ok,jokių blogų prisiminimų biggrin.gif Na o kol tik itaria ir niekas dar neaišku,tol ir neprisigalvokit diagnozių ar blogybių (nors žinau kaip sunku yra negalvot unsure.gif ) Linkiu sveikatos ir stiprybės,laikyktės 4u.gif
Atsakyti
ryt turiu eit ta zarna ryt doh.gif , man iskilo klausimas, o kaip speja ja gerai dezinfekuoti?jai pacientai vieni po kitu?
Atsakyti
laba diena, kas antakalni daresi endoskopija? pas koki gyd?
Atsakyti
QUOTE(jolantike1 @ 2014 07 14, 13:14)
laba diena, kas antakalni daresi endoskopija? pas koki gyd?

Dariausi pas A.Jasinską.
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2014 07 14, 15:13)
Dariausi pas A.Jasinską.

ar geras gydytojas? nezinau pas kuri eiti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolantike1: 15 liepos 2014 - 16:49