QUOTE(Shiushke13 @ 2014 05 10, 06:22)
Na aisku, kad visiems skirtingai.. Man du kartus bande daryt ir nepadare- gerkle uzspazmavo ir neprakiso niekaip. 100 proc psichologinis daykas, bet taip yra. Siandien vaziuoju i gryba daryt su narkoze.. gal pavyks..
Beje mano dukryte tokia pat- jai itare igimta GERL ir dare- tai su apsvaiginimu ciut padare.. Nors atrode kad apsvaigino tikrai gerai,, bet atsimena vaiks viska, nors ir maziuke..
Sėkmės,manau kad pavyks viskas puikiai

Man buvo ta pati problema,spazmai baisūs,net maistą rijant,ką jau kalbėt apie šlangą..Viskas praėjo puikiai.Parašykit kaip sekėsi.
Papildyta:
QUOTE(Shiushke13 @ 2014 05 10, 06:22)
Na aisku, kad visiems skirtingai.. Man du kartus bande daryt ir nepadare- gerkle uzspazmavo ir neprakiso niekaip. 100 proc psichologinis daykas, bet taip yra. Siandien vaziuoju i gryba daryt su narkoze.. gal pavyks..
Beje mano dukryte tokia pat- jai itare igimta GERL ir dare- tai su apsvaiginimu ciut padare.. Nors atrode kad apsvaigino tikrai gerai,, bet atsimena vaiks viska, nors ir maziuke..
O apie vaikučius,tai mano draugės berniukui ir darė su sedacija,labai nedidukę dozę davė,gal ir jūsų mergaitei panašiai,gi vaikams tos narkozės negerai..