Įkraunama...
Įkraunama...

Ar daug yra rūkančių?

Apklausa: Ar rukau? (583 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Nerukau ir net nesu bandzius thumbup.gif salia rukanciu zmoniu net nesinori salia stoveti, nes labai jauciasi smarve biggrin.gif esu turejus rukanti vaikina, bet neruke jis kaip kaminas, tai dar normaliai, bet vistiek jausdavosi ta smarve blush2.gif
Atsakyti
Rūkau, bet bandau mesti ax.gif Jau dvi paros kaip be cigaretės bigsmile.gif
Atsakyti
Nerūkau, ir sakyčiau per paskutinius 5 metus gal tik keletą kartų buvau užtraukus - su drauge dėl kompanijos. Anksčiau, jaunystės-kvailystės metais dažniau patraukdavau, bet tiesa pasakius man niekada tai nepatiko. Mano vyras rūkas, bet jis visada pykdavo, jei kartais patraukdavau, sako - kad jam dėl to ir patikau visada, kad nerūkiau, kaip dauguma jo moterų. smile.gif
Atsakyti
Rūkymas niekada man nebuvo patrauklus, niekad netraukė, jis man buvo šlykštus, smirdantis žmonių įprotis, nors aplink šeimos nariai rūkė. Iki 24 metų nebuvau net bandžius. Sugalvojau vieną kartą išsiaiškinti, ko tie žmonės taip mėgsta tas rūkyt. Tad nusprendžiau pabandyt, taip 1-2 į dieną, porą savaičių ir greitai atsibodo, taip ir nesupratau kame tas malonumas biggrin.gif
Atsakyti
Jau keli metai kaip nei aš nei vyras nerukom, bet kažkada tai parūkydavom
Atsakyti
As neberukau ir mano vyras neberuko,metem kartu jau senai ir net nebuvo noro prie to sugrizti,tiesiog organizmas pats to atsisake.kai jauciu dabar tabako dumus,man nezmoniskai smirda,neisivaizduoju kaip galedavau vairuot prismirdusioj masinoj ir aplamai daug minusu tame,nenoriu ne prisiminti.Ir pastebejau,kad musu draugu rate liko tik 1zmogus,kuris dar ruko,visi masiskai kazkaip atsisako sito gerio.Tikiu pilnai,kad po kazkiek metu nebeliks zmoniu rukanciu isvis.Ir manau niekam nuo to nebus blogiau. 4u.gif
Atsakyti
Nerūkau, nes MB neleidžia biggrin.gif Nors pastoviai niekuomet gyvenime nerūkiau, tačiau kartais visai smagu kompanijose, ypač tarp merginų ax.gif Bet MB girežtai draudžia, nes jam smirdi schmoll.gif Tiesa pasakius, man taip pat smirdi, kai būnu prie rūkančiųjų, o pati nerūkau. Tad rūkau labai, labai retai, į tris mėnesius gal porą kartų g.gif
Atsakyti
Neradau man tinkančio varianto... nesąmoningi kažkokie. Kartais parūkau.
Atsakyti
QUOTE(miurdock @ 2011 01 12, 16:07)

Nu su tom drasiom prognozem tai zinai, ypac is tokiu "analitiku". Jei ir sumazes rukymas, ji pakeis kitos priklausomybes.
Atsakyti
Rukyt pradejau univeroj, is durnumo kaip visi, taip su nedidelem pertraukom rukiau kokius 12 m. MB gyvenime nera uzsitraukes cigaretes. Kai pradejom draugauti, vis paklausdavo kada mesiu rukyti. Sakau mesiu kai noresiu, ne kada tu man pasakysi. Apsigyvenus kartu kazkaip naturaliai pradejau maziau rukyti, nes kai vienas neruko, kitam kazkaip berysio... Bet vis dar rukydavau. Ir viena diena, o tiksliau 2010m. sausio 7 d atsibudau ir sakau, nebenoriu. Ir nuo tos dienos nesurukiau nei vienos cigaretes ir nenoriu. Fu, smirda man dabar. Neisivaizduoju, kaip galejau rukyti. Taciau niekada nesakau kad galbut vel neuzsitrauksiu kada dumelio. Tikiuosi ne, bet kas cia zino.
Atsakyti
QUOTE(miurdock @ 2011 03 17, 12:55)

Ar pasiteisins- nežinia,
bet blogiau nuo to nebūtų. Visai nebloga iniciatyva.
Atsakyti
Niekad nerūkiau, kaip ir mano vyras. Mokykloj ir univere labai nekieta buvau, nes vis griežtai atsisakydavau, užtat dabar tos kadaise labai superinės mergaitės skundžias pilka odyte, kosuliu, pinigų švaistymu ir į mane su pavydu žiūri, kai aš laiptais užskrendu, o jos vos vėsuodamos užslenka.
Dauguma mano draugų tai pat nerūko, tuo tarpu rūkantys kažkaip atsisijojo (matyt susidraugavo su kitais rūkančiais).
Atsakyti