Įkraunama...
Įkraunama...

Ar daug yra rūkančių?

Apklausa: Ar rukau? (583 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Antithesis @ 2011 03 18, 13:38)
Niekad nerūkiau, kaip ir mano vyras. Mokykloj ir univere labai nekieta buvau, nes vis griežtai atsisakydavau, užtat dabar tos kadaise labai superinės mergaitės skundžias pilka odyte, kosuliu, pinigų švaistymu ir į mane su pavydu žiūri, kai aš laiptais užskrendu, o jos vos vėsuodamos užslenka.
Dauguma mano draugų tai pat nerūko, tuo tarpu rūkantys kažkaip atsisijojo (matyt susidraugavo su kitais rūkančiais).

As ir pastebejau, kad univere rukantys padraugauja su rukanciais. Kartu per pertraukas eina "papest" lotuliukas.gif As pati nerukau, bet kartais palydziu drauge, kai papraso kompanijos, tai as pasyvi rukancioji smile.gif
Atsakyti
Rukymas seniau man nekliudydavo labai.Pastoviai susidraugaudavau su vaikinais,kurie buvo dideli rukaliai doh.gif Bet jeigu drauges ar kursiokes rukydavo,tai mane labai siutindavo,nes kadangi pati nerukau,tai turedavau kesti ju dumus.Man apskritai labai negrazu kai merginos ruko.
Bet dabar ir mano vyras ruko labai,nemeta niekaip,nors visi jam ir sakom aplink-ir tai mane nervina.Ziuriu,kuo toliau su amzium,tuo as negaliu toleruoti cigareciu dumu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(miurdock @ 2011 03 17, 12:55)

čia kaip narkomanui ant švirkšto klijuot užrašus kad narkotikai žudo biggrin.gif
čia bus kaip iš to anekdoto, duokit man ne tą kur žudo o tą kur kenkia aplinkiniam. Visi pažvengia ir tiek. Ne tokiais būdais reik spręst rūkymo problemą...
Atsakyti
Nerukau ir noreciau, kad vyrui pavyktu mesti biggrin.gif
Atsakyti
rukau..rukysiu, kol kas mest nezadu ax.gif
Atsakyti
Sveikos paneles smile.gif

Turiu prasymeli. Gal galetumete pagelbeti ir uzpildyti anketa. Anketa skirta rukantiesiems.

http://www.######/f/...cn55xn.fullpage
Atsakyti
Nerukau, nes man tai tikraja to zodzio prasme slykstu, o kai paziuriu i daug metu rukancias moteris suprantu, kad labai gerai darau. MB taip pat neruko.
Atsakyti
QUOTE(S@lsa @ 2011 04 04, 18:16)
Nerukau, nes man tai tikraja to zodzio prasme slykstu, o kai paziuriu i daug metu rukancias moteris suprantu, kad labai gerai darau. MB taip pat neruko.

Prie kompanijos surukau cigarile viena kita, cigareciu nemegstu, nors anksciau rukydavau.
Atsakyti
Girdejau,kad pasyvus rukymas net labiau kenkia... g.gif
Atsakyti
Rukiau daugiau nei 10 metu, dabar jau pusmeti esu nebeprikllausoma nuo dumo biggrin.gif
Meciau, nes pradejau matyti skirtuma tarp rukancios moters isvaizdos ir nerukancios, ir kadangi dar dideles zalos nepadariau, nusprendziau, kad grozis svarbiau, nei dumo kvapas mirksiukas.gif
O del tu baisybiu ant pakeliu, man nebutu padeje, jei as noresiu rukyti-rukysiu, ir jokie vaizdai, pasekmes, ligos manes neatbaidys, tai priklauso nuo individo noru, nores-rukys, nores-mes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanore @ 2011 04 18, 13:23)
Rukiau daugiau nei 10 metu, dabar jau pusmeti esu nebeprikllausoma nuo dumo  biggrin.gif
Meciau, nes pradejau matyti skirtuma tarp rukancios moters isvaizdos ir nerukancios, ir kadangi dar dideles zalos nepadariau, nusprendziau, kad grozis svarbiau, nei dumo kvapas  mirksiukas.gif
O del tu baisybiu ant pakeliu, man nebutu padeje, jei as noresiu rukyti-rukysiu, ir jokie vaizdai, pasekmes, ligos manes neatbaidys, tai priklauso nuo individo noru, nores-rukys, nores-mes  biggrin.gif

Sakoma,kad priklausomybes visos nuo zmogaus noro mesti priklauso,bet..zinau pavyzdziu kur zmones meta del savo nerukancios antrosios puses.Na ji daro didele itaka.Tiesiog paciam nesinori. 4u.gif
Atsakyti
aš tai rūkiau iki pastojant, o paskui tai ganėtinai lengvai mečiau, ir noro iki šiolei nėra.
Atsakyti