Ziuriu, kiek daug nerukanciu. As rukau. ir jau ilgai rukau. Niekada mesti nebandziau, nes tiesiog nenoriu. Valios as turiu, noreciau ir nerukyciau. Plius dar momentas - mano uosle kaip parfumero, kas butu jei mesciau - nusizudyciau, nes ziauriai jautri kvapams.
Nerukau, nors esu bandzius. Bet man kazkaip nelipo.. Nemokejau as ten i plauti traukt, efekto jokio nebuvo Nors aplink dauguma draugu ruko. Seimoj pas mane tevai neruke, nemaciau tokio aiskaus rukanciuju pavyzdzio, gal del to tas rukymas toks tolimas. Beje, nepatinka net kaljana, nors yra draugiu siaip nerukanciu, bet ta patraukt megstanciu.. Man tai nea
Rūkiau iš viso 11 metų. išskyrus kai laukiausi ir maitinau. susikaupiau ir mečiau, jau eina antras mėnuo. Labai džiaugiuosi. Visom metančiom linkiu sėkmės, nėra taip sunku, kaip gali atrodyt. tikrai.
QUOTE(||Indrute|| @ 2010 10 12, 09:18)
Sveika kas tas citizino preparats?
Cia Tabex vaistukas.
QUOTE(labre @ 2010 10 12, 12:12)
Rūkiau iš viso 11 metų. išskyrus kai laukiausi ir maitinau. susikaupiau ir mečiau, jau eina antras mėnuo. Labai džiaugiuosi. Visom metančiom linkiu sėkmės, nėra taip sunku, kaip gali atrodyt. tikrai. 
as taip pat 11 rukiau, o dabar jau eina trecias menuo kaip nebe
QUOTE(puffy_ @ 2010 11 15, 15:27)
aš rūkiau apie 8 metus, jau mėnuo kaip nerūkau ir tik šiomis dienomis pradėjau justi tikrąjį cigarečių kvapą. Sutinku su jumis baisu. niekad nemaniau kad rūkalai taip dvokia, o kažkada cigaretės kvepėjo
esu 2 metus rukes, dar mokyklos laikais. meciau, nes nemaciau is rukymo absoliuciai jokios naudos. Ka rukymas suteikia? nieko. Absoliuciai tuscias, beprasmiskas iprotis, kuris dar ir kainuoja pinigus bei sveikata. Jeigu alkoholis dar turi kazkoki teigiama poveiki (pralinksmina, pakelia nuotaika) tai rukymas neduoda ABSOLIUCIAI NIEKO - net to dirbtinio kvaisinancio malonumo.
As rukau. Tikriausiai is iprocio. Bet man patinka,sunku butu paaiskinti kuo tiksliai patinka. Kai susinervinu iskart einu parukyti-turiu isitikinima,kad cigarete nuramins. Atrodo lyg ir nuramina,o gal tai tik saviitaiga..
nerukau ir neissivaizduoju kaip kiti gali rukyti
(tos cigaretes tikrai siaubingai smirda) nors budavo, kad ankstyviaisiais studentavimo laikais parukydavau prie kompanijos
Esu kokius 3-4 metus parūkiusi po studijų, mečiau per naujus metus, bet sapnuodavosi ilgai
Paskui 11 metų nei vienos nerūkiau. Po to po vieno didelio streso surūkau kartais, arba per kokius gimtadienius, bet priklausomybės neturiu. Galiu rūkyti tik labai silpnas arba mėtines. Na taip pakelis 2 mėn. maždaug