Įkraunama...
Įkraunama...

Ar daug yra rūkančių?

Apklausa: Ar rukau? (583 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
rūkiau daug metų.. kol pastojau. Nežinau, kaip bus, kai pagimdysiu. 100 procentų negarantuoju, kad ir vėl nepradėsiu. Nors, kai mečiau rūkyt, tai nuo to laiko jokio noro nėra. Tiesiog žinau, kad negaliu.. ir net negalvoju apie tai..
Atsakyti
Nerūkau, nerūkiau. Rūkančioji moteriška lytis man išvis yra šlykštu.. su vyriškiais situacija kiek kitokia, nors vistiek labiau už nerūkančius. O tie įstatymai tai nepadėjo.. prirūko pas mus vaikai prie laiptinės, jaučiasi kvapas, o dažnai ir vaikščioti tenka pro tą vaikų ir dūmų kamuolį, daugumoje kavinių juokingai atskirta tas statelis rūkančių, tas jau nerūkančių, tai kvapas išlieka.. mūsų mašinoje griežtai uždrausta rūkyti, bet kai lipi į draugų/draugių prirūkytas mašinas, tai negali cyptelti, o taip šlykšu unsure.gif apskritai labai daug nesupratingų draugų, nes kažkur kartu leidžiant laiką rūko. O visos draugės rūko, tai dažnai noriu, nenoriu tekdavo laikyti joms kompaniją stovint per 5 metrus unsure.gif
Atsakyti
Deja rukau, bet seniau surukydavau labai daug, bet siuo metu ne daugiau kaip 4 cigaretes. Kuo toliau, tuo darosi neskaniau, nebepabaigiu net cigaretes. Bet, niekada nerukydavau, kai su manim budavo kitas nerukantis zmogus, nestovedavau gatvej ir nepesdavau, kad aplinkiniams netektu mano dumais kvepuoti. Nors aciu Dievui, jau paciai darosi slykstu nuo savo sito iprocio 4u.gif
Atsakyti
O tai kur rūkydavote? Juk vistiek pilna žmonių rūkančių, kad ir prie prekybos centrų ir pro juos praeini. Namuose išvis nematau vietų rūkyti, nuo rūkančių balkone kvapas kitiems jaučiasi, savo balkone gyvenime neleisčiau vyrui rūkyti - skalbiniai ir šiaip kvapas prisigeria, virtuvėje ne, laiptinėje ne - pačiai ir kaimynams daugeliui nesmagu. Kavinėse juokingai atskirtos vietos, jaučiasi. BŪdavo stoviu ir prie stotelės rūkos žmogus, jaučiasi.. visur vistiek kiti jaučia. Galų gale net jei rūkantis žmogus nerūkė prie tavęs, atėjus nuo jo vistiek jaučiasi kvapas. Šlykštu. Išvis uždrausčiau tokius dalykus arba uždaryčiau visus parūkyti į kokią mažą patalpą be vėdinimo hihihi.gif o merginos atrodo šlykščiai, kaip kokios gatvinės.. man nėra baisiau kai išėjusios stovi ir rūko, tiek jaunos, tiek jau 40+.. kažin jos žino, kad rūkiusių merginų organizmas niekada visiškai neišsivalo ir tai vistiek jau turi įtakos vaikučiui? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 01 29, 10:40)
O tai kur rūkydavote? Juk vistiek pilna žmonių rūkančių, kad ir prie prekybos centrų ir pro juos praeini. Namuose išvis nematau vietų rūkyti, nuo rūkančių balkone kvapas kitiems jaučiasi, savo balkone gyvenime neleisčiau vyrui rūkyti - skalbiniai ir šiaip kvapas prisigeria, virtuvėje ne, laiptinėje ne - pačiai ir kaimynams daugeliui nesmagu. Kavinėse juokingai atskirtos vietos, jaučiasi. BŪdavo stoviu ir prie stotelės rūkos žmogus, jaučiasi.. visur vistiek kiti jaučia. Galų gale net jei rūkantis žmogus nerūkė prie tavęs, atėjus nuo jo vistiek jaučiasi kvapas. Šlykštu. Išvis uždrausčiau tokius dalykus arba uždaryčiau visus parūkyti į kokią mažą patalpą be vėdinimo hihihi.gif o merginos atrodo šlykščiai, kaip kokios gatvinės.. man nėra baisiau kai išėjusios stovi ir rūko, tiek jaunos, tiek jau 40+.. kažin jos žino, kad rūkiusių merginų organizmas niekada visiškai neišsivalo ir tai vistiek jau turi įtakos vaikučiui?  rolleyes.gif

Rūkydavau sode, nes aplinkinių pas mane nėra, kaimynai už didelės tvoros. Net neimdavau cigarečių su savimi, nes nesuprantu kaip žmonės stovi prie kokio prekybcentrio su maišais ir rūko, nu blyn kiek aplink kitų vaikšto, o jie pučia tiesiai į veidą.
Bet aš nesmrkiu žmonių, kas rūko, nes kad ir kokiom kvailom aplinkybėm pradedi rūkyti - mesti tikrai, kad nėra lengva.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuotrauka: 29 sausio 2012 - 11:52
O aš smerkiu, žinoma visi pridaro gyvenime klaidų, gal pradėjo rūkyti dėl kvailų priežasčių ir tai suprato, bet mesti visada įmanoma, jeigu tik nori. Niekas nesako, kad viens du trys ir nerūkau, bet tereikia noro. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 01 29, 13:45)
suprato, bet mesti visada įmanoma, jeigu tik nori. Niekas nesako, kad viens du trys ir nerūkau, bet tereikia noro.  4u.gif

pasakė nerūkanti ax.gif

aš rūkau kartais, ypač noris, kai išgeriu. Bet nerūkius būt savaitę - dvi nėra problemų.

o kur čia atskirti staliukai kavinėse rūkantiesiems? g.gif

o tas kabina burbulas rūkantiesiems išvis nesąmonė. Kas kad kvapo nesijaučia, bet rūkantysis kaip prasmirsta.

mane erzina tik viena, kai parūkę iškart eina į patalpą, o iš paskos rūkalų kvapo šleifas ax.gif
Atsakyti
Vitulka, kad pati nerūkau, nereiškia, kad nesusiduriu su nerūkančiais, metančiais, metusiais ir norinčiais mesti žmonėmis liezuvis.gif tiesiog reikia noro ir valios, juk minėjau, nesakau, kad viens, du ir mečiau. Čia panašiai kaip mesti svorį, jeigu labai nori, tai ir susikaupsi, numesi, nevalgysi kažko, o jeigu vis sakysi ai truputį, tai ir nepajudėsi į prieky. Valia ir noras, viskas. Tada galima mažinti ir kitais būdais mesti. Apie burbulą rūkantiems apskritai sakiau, kad rūkytų ir užtrokštų tais savo dūmais, pajustų ką reiškia kitiems nerūkantiems eiti pro rūkančių debesis ar bendrauti su parūkiusiu žmogumi liezuvis.gif rūkantysis prasmisrta ir lauke rūkydamas. Staliukai `atskirti` daugumoje kavinių būdavo, iš seniau atsimenu. Vienas staliukas rūkančių, kitas `nerūkančių`, o nuo rūkančių kvapas vistiek per puse kavinės hihihi.gif dabar jau neteko susidurti su tokiais iš viso, pagaliau.. o būdamas vyras tai išvis nežiūrėčiau į rūkančias tiek dėl savęs, tiek dėl būsimų vaikų, tiek dėl pačios jos įvaizdžio rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 01 29, 17:11)
rūkantysis prasmisrta ir lauke rūkydamas.

o būdamas vyras tai išvis nežiūrėčiau į rūkančias tiek dėl savęs, tiek dėl būsimų vaikų, tiek dėl pačios jos įvaizdžio  rolleyes.gif

aš tai stengiuos iškart į vidų neit, patrypčiot lauke ax.gif

o man gražu rūkančios moterys, bet ne visos blush2.gif
Atsakyti
Nu rūkančius galiu pagirti bent už šiokį tokį žmogiškumą, kurie stengiasi nerūkyti viešose vietose, kad ir prie tų pačių prekybos centrų, kur praeiti šlykštu, kurie patrypčioja lauke po rūkymo, vis šis tas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 01 29, 21:49)
aš tai stengiuos iškart į vidų neit, patrypčiot lauke  ax.gif

o man gražu rūkančios moterys, bet ne visos  blush2.gif

Žinai, kas man labai gražu? Tos 1960-1970 metų bobikės, raudonas lūpdažis, retro ar panašus stiliukas ir tos ilgos cigaretės. Nebepamenu kaip vadinas, bet man žiauriai gražu 4u.gif
Atsakyti
biggrin.gif na man nelabai grazu, kai moteris ruko, bet pati rukau... noreciau mesti, bet labai jua sunku... esu tai dariusi ne karta, bet neisejo...
Atsakyti