Įkraunama...
Įkraunama...

Ar daug yra rūkančių?

Apklausa: Ar rukau? (583 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
nera mano varianto "rukiau, bet meciau"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pikų*Dama: 29 balandžio 2013 - 12:03
Esu rūkiusi pakankamai ilgą laiką (6m.), po to metusi kuriam laikui (dvejiems) ir dabar periodiškai pasinuodiju surūkydama suktinę arba cigarilę (paprastų cigarečių nebegaliu pakęsti). Nors galvojimas apie rūkymą yra beveik visuomet, tad tenka šias mintis dažnai nuvyti šalin.
Atsakyti
Nerukau ir niekada net nesu bandzius schmoll.gif man tai kazkoks beprasmiskas, brangus, zalingas iprotis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazoji sirdele: 29 balandžio 2013 - 15:42
QUOTE(good4u @ 2013 04 29, 16:36)
Esu rūkiusi pakankamai ilgą laiką (6m.), po to metusi kuriam laikui (dvejiems) ir dabar periodiškai pasinuodiju surūkydama suktinę arba cigarilę (paprastų cigarečių nebegaliu pakęsti). Nors galvojimas apie rūkymą yra beveik visuomet, tad tenka šias mintis dažnai nuvyti šalin.

man panasiai.. rukiau beveik 10 metu, dabar beveik 9 -nebe. bet noras/mintys mane daznokai aplanko unsure.gif
Atsakyti
Kokiu budu metet rukyti?
Atsakyti
QUOTE(JasiusKazmauskas @ 2013 05 02, 17:15)
Kokiu budu metet rukyti?

"Saltojo kalakuto" 4u.gif iskart, drastiskai, be jokiu ten pleistru, mazinimo it t.t
Atsakyti
QUOTE(Pikų*Dama @ 2013 05 02, 22:23)
"Saltojo kalakuto" 4u.gif iskart, drastiskai, be jokiu ten pleistru, mazinimo it t.t

aš irgi taip mečiau. Kokia gi anksčiau buvau kvaila, kad net devynerius metus save kasdien be paliovos nuodijau.
Atsakyti
Nerūkau. Nenorėčiau, kad vyras rūkytų namuose unsure.gif nors kai rūkopvz. draugės, tą akimirką man nesmirda dūmai, bet kai dūmai įsigeria į drabužius ar plaukus, tada jau žiauriai smirda biggrin.gif
Atsakyti
Nerukau ir nenoriu biggrin.gif .
Atsakyti
Nerūkau, nes mečiau, nes pagailo savo sveikatos ir tuo džiaugiuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pipirinė @ 2013 05 26, 23:10)
Nerūkau, nes mečiau, nes pagailo savo sveikatos ir tuo džiaugiuosi smile.gif

saunuole thumbup.gif ir pinigeliu gerokai sutaupet thumbup.gif
Atsakyti
Žalioj jaunystės esu bandžiusi ... tipo "kai susinervindavau" biggrin.gif Netraukia, noro jokio vėl užrūkyt..
Atsakyti