Įkraunama...
Įkraunama...

Ar daug yra rūkančių?

Apklausa: Ar rukau? (583 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
kokį 12 metų ax.gif pati norėčiau, kad mažiau tų metų būtų, bet ką darysi - jie taip greit bėga cry.gif
Atsakyti
as taip pat parukau kartais, bet kadangi vaikinas mete tai ir as vis reciau rukau, nes jam nepatinka pelenines buciuoti biggrin.gif
Atsakyti
Aš rūkau nuo 17 m. (dabar man 28) pertrauką buvo 1,5 m. kai laukiausi ir maitinau, paskutiniu metu rūkai kaip kaminas ir man pačiai tai jau pradeda nepatikti vis pamastau kad reik kratytis šio blogo ypročio.
Atsakyti
QUOTE(Vegas @ 2005 09 06, 11:03)
Aš  rūkau nuo 17 m. (dabar man 28) pertrauką buvo 1,5 m. kai laukiausi ir maitinau, paskutiniu metu rūkai kaip kaminas ir man pačiai tai jau pradeda nepatikti vis pamastau kad reik kratytis šio blogo ypročio.

ir aš vis pagalvoju... bet kuo tą malonų užsiėmimą brunette.gif pakeisti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gorgona @ 2005 09 06, 12:22)
ir aš vis pagalvoju... bet kuo tą malonų užsiėmimą brunette.gif pakeisti?  g.gif

Antra vaika gamint..
Bus proga nerukyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gritte @ 2005 09 06, 21:46)
Antra vaika gamint..
Bus proga nerukyt  mirksiukas.gif

aha, paskui dar vieną ir dar , ir dar.... blink.gif kad jau gal ne... cool.gif uždirbu tik ant vieno vaiko ir cigarečių biggrin.gif ir nėr čia tikriausiai ko juoktis doh.gif cry.gif
Atsakyti
Rūkau daugybę metų ir nieko čia nematau gero doh.gif . Bet mesti žiauriai sunku, tuo labiau, kad tai tampa gyvenimo būdu. Atrodo, padirbėsiu, tada parūkysiu, pailsėsiu, o paskui vėl iš pradžių. Kai laukiausi ir 1,5 metų nerūkiau, negalėjau atsistebėti, kiek lieka laiko ir pinigų. Pavydžiu niekada nepradėjusioms. Tik nemėginkit įkalbinėti mesti, nes žinau, kad nieko neišeis-mirsiu su cigarete dantyse blush2.gif
Atsakyti
Niekada nerūkiau ir kaip tik galiu kitus atkalbinėju, Kažkada, kai buvau paauglė ir maksimalistė, tai ko gero galėjau net šaudyti už rūkymą žmones. Dabar šiek tiek tolerantiškiau į tai žiūriu, kol šalia nepradeda kas nors rūkyti. Tada stengiuosi kiek galiu ir kuo greičiau pasitraukto nuo žmogaus rūkančio, nes žinau, kad jie patys nesusipras,kad yra žmonių, kurie negali pakęsti ne tik cigaretės dūmų, bet ir pačio dvoko sklindančio nuo nuolat rūkančio žmogaus. Beje, jei kas norite galiu savo darbelį apie rūkymą duoti pažiūrėti. Jis aišku buvo skirtas kursiokams. Vienas iš kursiokų metė rūkyti.
Atsakyti
As noreciau tavo darbelio. Rukau jau kelius metus.Buvo dvi vasaros kai nerukiau,kai tik rudenelis, taip cigarete dantyse blink.gif Noriu mest visiskai, nu bet truksta valios ir tiek. Atrodo, suimsiu save i raga ir mesiu, bet... smoke.gif

Atsakyti
Gerai, šiandien pasistengsiu kur nors į interneto platybes įdėti tą darbelį ir duosiu nuorodą. Tai mažas filmukas (reikėjo su flash'u per paskaitas padirbėti). Teks peržiūrėti jį ne kartą ir gerai įsiklausyti į kiekvieną žodį bei jį perleisti per save, per savo kasdienybę. Tie kursiokai, kurie dar nemetė rūkyti sakė, kad kai tik mane pamato, tai tuoj pat prisimena mano tą darbelį ir pradeda sąžinė griaužti, kad dar nemetė rūkyti. Gal netyčia ir Jums padės. Šiaip mano vyras darbe rūkydavo. Tai jam pasakiau, kad jis pats pagalvotų ir surastų nors vieną pliusą kodėl gerai rūkyti ir ar jis nori, kad jo vaikai tą darytų. Daugiau nieko nesakiau ir neklausinėjau. Po kurio laiko iš bendradarbių sužinojau, kad jis jau neberūko. Na kiekvienas protingas žmogus supranta, kad tai jokios naudos, tik žala, net saikingai rūkant, jei iš vis įmanomas toks terminas "saikingai rūkyti". Nepykite nei viena, nenoriu įžeisti ar kaip nors skaudinti, bet pagalvokite ir imkite save į nagą. Sėkmės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RamuneM: 09 rugsėjo 2005 - 10:21
anksciau rukiau,bet dabar jau kokie 3 metai ne!ir esu be galo patenkinta,kad pas mus seimoje niekas neberuko! thumbup.gif
Atsakyti
Jau ne karta rashiau ir dar karta pasikartoju- Rukiau, Rukau ir Rukysiu. Apie zhala sveikatai nediskutuoju, nes nesu idijote-ta puikiai suprantu. Yra tiesiog kitokie isitikinimai, o gal tiesiog pasiteisinimai kodel taip darau. Ju beje yra ne vienas. Kam nepatynka-tas neruko. Kas nori-tas ruko. tongue.gif
Atsakyti