Nerūkau ir labai senai. Kažkada jaunystėje, kai rūpėjo viską išbandyti - rūkiau, bet......nutariau: viskas baigta -metu ir..... mečiau, tą pačią dieną ,o po to nei vienos cigaretės nesurūkiau.
Štai taip
Dabar labai tuo džiaugiuosiu ir aišku senai nekenčiu dūmų kvapo
Man dabar nekaip atrodo rūkančios, o kai pati rūkiau apie tai nepagalvojau, kad aš kaip koks kaminas atrodau
Aš prieš nėštumą tai nemažai rūkiau
Bet kai sužinojau, kad laukiuosi, mečiau tą pačią dieną. Tai dabar jau daugiau kaip 2 metai nerūkau ir laibai džiaugiuosi
. Tik niekad nesakau, kad visam laikui
, o taip norėtųsi. Rūkantys visai nenervina. Aš atsimenu vaikystėje, kieno mama rūkė, tai man atrodė, kad tai labai blogai, kažkaip gėda. Džiaugiausi, kad mano mama nerūko. Bet dabar taip baisiai neatrodo
QUOTE(Dileta @ 2005 06 30, 12:03)
Išgėrus labai rūkyti norisi,o blaiviam stovy apseinu be cigarečių.
Aš taip norėčiau..
rūkau jau nemažai metų, niu patinka man rūkyti ir vsio
Aišku, norėčiau mesti ir daugelį kartų tai dariau, bet vis nepavyksta. Matyt, tik nėštumas padės atsikratyti šio žalingo įpročio
Nei rūkau nei nerūkau. Namie nerūkau, (nu kartais patraukiu) kažkaip nesinori prie vaiko būt prisirūkiusiai. O baliuj tai visada. kažkaip visi rūko ir man norisi. kai buvau nėščia tai visai nesinorėjo, nežinau kodėl. O po žindymo kai užtraukiau pirmą dūmą tai visai nebuvo bloga, bet žiauriai apsinešiau ir puse dienos apspangus vaikščiojau
Ve ve ve, nerūkau ir nerūkysiu. Esu didelė priešininkė šiam reikalui. Be to dar ir ekonomiškai neapsimoka
megstu aromatinio tabako uztraukt kartais,per koki baliuka ar siaip pasisedejime su draugem...buna uzplaukia pradedu rukyt....po savaites nebenoriu:D taip ir zaidziu...
O aš nerūkiau ir nerūkysiu
Esu super didelė rūkymo priešininkė. Mano artimiausi giminės ir draugai nei vienas nerūko - kas anksčiau rūkė, tai metė
Man laaaabai nepatinka, kada rūkoma viešose vietose ir dūmų porcija tenka man ir svarbiausia- vaikams. Kodėl kitų žmonių yda, turi trumpinti aplinkiniams gyvenimą?
Esu super didelė rūkymo priešininkė. Mano artimiausi giminės ir draugai nei vienas nerūko - kas anksčiau rūkė, tai metė
Man laaaabai nepatinka, kada rūkoma viešose vietose ir dūmų porcija tenka man ir svarbiausia- vaikams. Kodėl kitų žmonių yda, turi trumpinti aplinkiniams gyvenimą?
Dar pries 2 metus rukiau,o jau kai pradejom planuot savo vestuves, rukyti stengiausi ko maziau jau metai kaip isvis nerukau,manau kad ir ateity stengsiuos atsispirti sitai pagundai
nerūkiau ir nerūkysiu
ir vyras mano nerūko