Įkraunama...
Įkraunama...

Ar daug yra rūkančių?

Apklausa: Ar rukau? (583 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Fui, rūkymas yra bjaurastis, o labiausiai nervina kai nueini kur nors pasėdėt, o aplink visi traukia. Kokiam biesui man reikia sveikatą gadint? schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2005 06 30, 15:42)
Fui, rūkymas yra bjaurastis, o labiausiai nervina kai nueini kur nors pasėdėt, o aplink visi traukia. Kokiam biesui man reikia sveikatą gadint? schmoll.gif

na jo, aš kai laukiaus - nerūkiau, tai tik tada supratau, kaip sunku nerūkančiam, net namie, atsidarius langą pakvipdavo cigarečių dūmais, mat kaimynas traukdavo dūmą doh.gif
Atsakyti
Jau senai neberūkau. Dabar vis sakau, kad rūkyme nėra pliusų, bet kai išgeriu taurelę kitą, nebematau ir rūkymo minusų. Ale vis tiek nerūkau- bijau, kad po tokios didelės pertraukos bloga pasidarys užsirūkius.
Atsakyti
As budama paaugle parukydavau tongue.gif Bet kazkaip priklausomybes niekada nebuvo. O po to nusibodo, ir dabar uzsinori parukoti, tik jei labai susinervinu, arba jei isgeriu ax.gif
Siaip jau nebeprisimenu, kada rukiau, berods pries metus, kai su draugais baliu gamtoj apturejom.
O dar nerukyti skatina tai, kad maniskis ni ni, nei jam rukyti patinka, nei rukantys (cios). schmoll.gif
Atsakyti
o aš traukiu tai kaip kaminas smoke.gif
neisivaizduoju savęs kitaip dabar, o vėliau reiks biggrin.gif gun_rifle.gif smoke.gif
Atsakyti
Rūkau. Kai susinervinu stipriai, arba pasisėdėjimuose kokiuose, tūseliuose. Kartais porą mėnesių net cigarečių nenusiperku, o kartais - dienai pokelis...
Atsakyti
QUOTE(ewita @ 2005 06 30, 02:51)
Taip 4u.gif Aš rūkau jau labai seniai, nuo pat paauglystės blush2.gif Dariau pertraukas tik nėštumo ir žindymo metu.

Aš irgi blush2.gif Va dabar sėdžiu namuose be cigarečių ir vis galvoju kaip čia į tą apačią subegioti ir nusipirkti unsure.gif
Atsakyti
Nėštumo metu iš vis nekilo noras užsirūkyti, nors prieš tai pešiau kaip kaminas, buvo baigiamieji egzaminai tuo metu. Tik sužinojau, kad laukiuosi, už kelių dienų mečiau ir daugiau nebenorėjau. Tuomet dūmų kvapas buvo pasidaręs šlykštus. :smoke Dabar per dieną surūkau pusę pakelio. Kažkaip viską sklandžiau eina pasidaryti. brunette.gif Na, o vesdamasi mažiuką už rankutės ar stumdama vežimėlį, tikrai nerūkysiu ir nerūkau. Tuk tuk tuk , kad neprisikalbėčiau.
Atsakyti
na as dar ne mamyte, bet apie rukyma ir as parasysiu...pries kokius metus rukiau labai daug, kartais net neuztekdavo pokelio dienai, darbas nervus visus istampe, tai mano draugai buvo kavos puodelis ir cigarete, bet kai susipazinau su savo vyru, o jis pas mane nei rukantis nei gerentis, nezinau kodel bet automatiskai meciau tiek rukyti tiek gerti.ir darbar jauciuosi puikiai...
Atsakyti
Sveikos.Kagi as ir dar ne mama bet rukau nuo 16 metu.Bandziau mesti 3 kartus tai namie visus baldus ir indus sudauziau. blink.gif cry.gif .Neiseina man mesti nors ir noriu. cry.gif .Mano visi artinieji ir gymines ruko.Tai ir as tokia.Gal kai tapsiu niescia gal atsiras sleikstulys ir man nesinores rukyti gal tada mesiu. blush2.gif .Dabar niekaip neiseina,nes vyras ruko ir man norisi.Mes kartu rukom. blush2.gif .Vyras mesti nenori,jam patinka.Man ir siek tiek patinka,ypac pipke su kvapniu taboku prie bokalo vyno parukyti,ar cigara.Man tai skanu.Nors ir nekenciu saves uz tai,esu silpnavale-DEJA cry.gif .
Atsakyti
Ash tai rukiau 5 metus, pastojau ir mechiau. Beje liepos 23 d bus metai be cigarechiu biggrin.gif biggrin.gif
Man va klausimas pasistojo - o kaip jus vel ininkat rukyt po neshtumo-zhindymo pertraukos? Neshlykshtus pirmieji dumai?
Priesh kelias savaites ish berukanchios sese paemiau cigarete ir uzhsitraukiau - vajazau blink.gif - supratau kad neberukysiu - toooookia shlykshtyne.. wacko.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drugeliomama: 30 birželio 2005 - 20:47
Po žindymo: sakau, nueisiu ir pabandysiu parūkyti. Jei bus šlykštu-nerūkysiu. Bet dar ir kaip nebuvo šlykštu. Tokio malonumo rūkant turbūt niekada nebuvau pajutusi. Matyt, nuovargis darė savo.
Atsakyti