Aš tai savo princesei nuo pat gimimo perku drabuželius kur tik randu, kas man patinka ir tinka.
Man svarbiausia išvaizda ir kokybė.
galiu pasakyti, kad perkam tiek užsienyje vadinamus "vardinius" Armani, Versace, DG, Blumarine rūbelius (nepasakyčiau, kad visi labai geros kokybės ir patogūs (perka vyras

), tiek užeinu ir į padėvėtų drabužių parduotuves.
Man svarbiausia, kad daiktas būtų praktiškas, patogus, NATŪRALAUS pluošto, gerai skalbtųsi ir lygintųsi lengvai
Lietuvoje galėčiua rekomenduoti:
1. Pampolina ("Kotryna", gal ne viskas, bet striukės superinės)
2. Benneton (taip pat ne viskas, bet vasariniai drabužėliai itin patogūs)
3. Sepalla (labai geros kokybės drabužiai, tik galbūt ne visų skoniui, aš irgi ten tik kai ką randu, kas man patiktų, bet kokybė tai labai labai gera)
Užsienyje:
1. NEXT (šios firmos rūbelių turime daugiausiai

) (apatinis trikotažas nuostabus, megztukai, džinsiukai, suknelės liuks) (gal nepatarčiau tik kojinių ir pėdkelnių, bet ir tai kartais labai geros pasitaiko)
2. GAP (šių prisiunčia mums močiutės iš Amerikos) (galiu pasakyt tik tiek, kad tikrai labai brangūs ir man patinka tik labai trumpai) (greitai dėvisi, nusiskalbia) (geri džinsiukai ir striukės su kombinezoninėmis kelnėmis) (pižamos labai fainos, bet labai labai greitai nusiskalbia ir pradeda irti)
3. Childrens Place (labai gera kokybė, tik vat ne visi natūralaus pluošto, daug yra sintetinių, bet labai gera kaina) (sakyčiau tik kad didesnėm mergaitėms tai jau per margi, bet mažiukėms iki kokių 3 metuką labai faini).
Iš "vardinių" drabužėlų galėčiau rekomenduoti "Blumarine", nes jų turime nemažai ir labai gerai nešiojasi, mano draugės juos iš mūsų vėliau perperka

Deimantė