Įkraunama...
Įkraunama...

Firminiai drabužiai vaikams

Mano kleckai burberry striukes devi,megstukus,kepurytes ir keleta maikonu ,kokybiski rubukai thumbup.gif ,bet kokia 60% pas mus italisku IDEXE rubeliu,kaip as jais patenkinta bigsmile.gif dailus,isskirtiniai,kokybiski ir pigesni uz tuos labai jau firminius/vardinius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silvy: 22 balandžio 2009 - 16:59
Nezinau as perku tuos kurie man grazus. Nesenai uzsisakiau is temeles pigus ir kokybiski Lietuviski drabuzeliai vaikams ,suknute likau labai patenkita ir nebrangus ir vienetiniai thumbup.gif
Atsakyti

perku kurie man grazus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(triušė @ 2009 08 11, 09:27)
perku kurie man grazus  biggrin.gif

sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gedimino 9 parduotuvėje jau yra ir vaikiškų Marks and Spancer rūbų thumbup.gif
Atsakyti
as jau senai perku next rubelius savo vaikuciams.man jie labai kokybiski,ne taip kaip lenkiski.neseniai pirkau svetaineje rubunetas.lt .veza is anglijos tikri orginalus rubeliai.na gal pasirinkimas nedidelis bet tikrai geri smile.gif
Atsakyti
Pritariu, kad ir Lietuvoje galima isigyti Next rubeliu rubunete.lt , NEXTKID, vaikiukams , manau yra dar prekiaujanciu sios firmos drabuzeliais tik reikia paieskoti. Nezinau, kaip kitos e.parduotuveles, bet NEXTKID zada papildyma, beto gali pries perkant paprasyti ismatuoti rubeli, jei kyla abejoniu del dydzio.
Atsakyti
QUOTE(triušė @ 2009 08 11, 09:27)
perku kurie man grazus  biggrin.gif

Man labai patinka Disney drabužiai. Bet išparduotuvėse jų beveik nėra. Aš pati iš Naujosios Vilnios. Tai mūsų turgavietėje viena moteriškė prekiauja jais. Nusipirkau savo dukrytei labai gražią kostiumėlį Barbie už 45 Lt. Kokybe esu patenkinta. Darželyje labai patogu ir gražu dėvėti. Dar yra ten striukyčių po 70 Lt. Manau, lad tai nebrangu. Gal dar kas žino, kur galima nusipirkti nebrangiai Disney drabužių.
Atsakyti
QUOTE(ANtk @ 2009 11 09, 15:07)
Man labai patinka Disney drabužiai. Bet išparduotuvėse jų beveik nėra. Aš pati iš Naujosios Vilnios. Tai mūsų turgavietėje viena moteriškė prekiauja jais. Nusipirkau savo dukrytei labai gražią kostiumėlį Barbie už 45 Lt. Kokybe esu patenkinta. Darželyje labai patogu ir gražu dėvėti. Dar yra ten striukyčių po 70 Lt. Manau, lad tai nebrangu. Gal dar kas žino, kur galima nusipirkti nebrangiai Disney drabužių.

seip drabuziukus TIK SIUNCIOSI is USA ir UK
nes LT kainos tiek uzkeltos doh.gif ir dar pilna to LENKISKO slamsto,kas is jo ,jai jis pigus,bet po pirmo skalbimo-tampa skuduru
rolleyes.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(triušė @ 2009 11 09, 15:04)
pilna to LENKISKO slamsto,kas is jo ,jai jis pigus,bet po pirmo skalbimo-tampa skuduru

Pritariu šiai nuomonei cool.gif Šiaip nesu ir aš linkusi pirkti turgavietėje drabužių dėl abejotinos kokybės.
Atsakyti
Mums Next'o rubeliai patys kokybiskiausi thumbup.gif
Bet dabar atrodom Primark parduotuve,tai ir pigu ir grazu thumbup.gif
P.S.Gyvenam ne Lietuvoje
Atsakyti
As pasigendu stilingu drabuzeliu vaikams, pvz tokiu kaip Gap ar Gymboree JAV. Jie skoningai papuosti ir neuzgozia vaiko visokie primarginimai kaip NEXTu ar ED. o apie ED kokybe doh.gif
Atsakyti