Įkraunama...
Įkraunama...

Firminiai drabužiai vaikams

QUOTE(martux @ 2008 11 12, 16:05)
Peržiūrėjau temas ir neradau, kur galėčiau paklausti išmanančių mamyčių: kada geriau važiuoti apsiprekinti i užsienį? Norėčiau pataikyti ant didesnių nuolaidų. Ar prieš Kalėdas jos jau bus, ar geriau kokį sausio mėnesį? Važiuosiu Berlyną.
Ačiū. 4u.gif

jauciu geriausia lekti kai buna ispardavimai g.gif lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 11 12, 19:12)
drinks_cheers.gif pritariu. Ir tos perkančios per tarpininkes, kurios mano, kad pigiau, pamiršta sumokamus procentus už tarpininkavimą ir siuntimą, po to kelių savaičių ar mėnesio laukimą, gaištamą laiką ir benzino išdeginimą lakstymams, siuntinių atsiėmimams ir t.t. Nebėra nei pirkimo malonumo ir ne tiek daug sutaupoma, kai paskaičiuojamos visos susidarančios išlaidos. doh.gif 
Ir tikrai vaikams tiek daug nereikia, kaip susigundoma perkant internetu iš užsienio. Akys didelės, viskas gražu, visko norisi, o realiai vaikas net nesunešios.

butent ,kad vaikas ir nesunesioja smile.gif
aisku graziu rubeliu tikrai yra ,bet tiek ju nereikia(kiek perka ) masiskai rolleyes.gif
pastebiu labai daznai kad perka uzsisako gauna o paskui parduoda lotuliukas.gif
o del rubeliu dydzio tai gali apsisaukti karta (nepataikyti del dydzio) bet nekekviena karta kaip kad perparduoda (tipo nepataike su dydziu) biggrin.gif
tai tikrai kaip pas kurias yra liga cool.gif
karta uz kelione suplojau 50lt kad atsiimciau siuntinuka ,tai menkas cia malonumas doh.gif schmoll.gif
na bet tema ne apie tai smile.gif
Atsakyti
O Lietuvoje, jei perki, gali per dvi savaites pakeisti netinkamo dydžio rūbą ar avalynę (nedėvėtus) į tinkamą arba susigrąžinti pinigus. Būna, kad vaikas per kelias savaites sustorėja (grįžęs iš senelių lotuliukas.gif ) arba nuperki, o rankovės ar kelnių ilgis kaip tik arba be penkių minučių išaugtinės doh.gif Man tai mistika, kaip mamos nebijo internetu pirkti vaikams avalynę g.gif
Atsakyti
Puiku, kai galima matuotis, bet realiai tai beveik utopiška...
Atsakyti
Kas utopiška? Taigi namuose gali pamatuoti, jei netiks, kitą dieną pakeisi į kitą dydį ar grąžinsi doh.gif
Atsakyti
Kartą bandžiau grąžinti dar kūdikiškus marškinėlius "Vaikų mieste" - buvo pasakyta, kad nauja tvarka, kūdikiškos prekės nepriiminėjamos atgal. Dėl ~ 20 litų nenorėjau nervų gadintis, tai ir išėjau nieko nepešusi. Ar tikrai taip yra???
Kai "Riki2" parduotuvėje grąžinom čiužinį (smirdėjo kažkokia alyva), apturėjau nežmonišką stresą, nes man buvo bandyta įteigti, kad jis visai be kvapo, kol galiausiai pareikšta, ko iš viso pirkote tokį prastą čiužinį ( turėjom gerą, bet reikėjo kelionėms, susivyniojančio). Šiaip ne taip priėmė, bet tik po to, kai parašėme pasiaiškinimą. Abiem atvejais čekius turėjau.
Atsakyti
QUOTE(martux @ 2008 11 13, 15:26)
Kartą bandžiau grąžinti dar kūdikiškus marškinėlius "Vaikų mieste" - buvo pasakyta, kad nauja tvarka, kūdikiškos prekės nepriiminėjamos atgal. Dėl ~ 20 litų nenorėjau nervų gadintis, tai ir išėjau nieko nepešusi. Ar tikrai taip yra???
Kai "Riki2" parduotuvėje grąžinom čiužinį (smirdėjo kažkokia alyva), apturėjau nežmonišką stresą, nes man buvo  bandyta įteigti, kad jis visai be kvapo, kol galiausiai pareikšta, ko iš viso pirkote tokį prastą čiužinį ( turėjom gerą, bet reikėjo kelionėms, susivyniojančio). Šiaip ne taip priėmė, bet tik po to,  kai parašėme pasiaiškinimą. Abiem atvejais čekius turėjau.

gal jums tik taip papuole nekokios pardavejos g.gif
nes jei ateini i parduotuve be vaiko perki (dar abejoji) tai visad pasiulo atnesti preke ir pasikeist jei netinktu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristalinee: 16 lapkričio 2008 - 09:01
QUOTE(Kristalinee @ 2008 11 16, 10:01)
gal jums tik taip papuole nekokios pardavejos  g.gif
nes jei ateini i parduotuve be vaiko perki (dar abejoji) tai visad pasiulo atnesti preke ir pasikeist jei netinktu  rolleyes.gif

Taip, noriu tikėti, kad man tiesiog nepasisekė.
Atsakyti
Siaip nesu is tu mamu, kurios perka tik firminius rubus. Bet va skaudi patirtis parode, kad geriau turetu maziau, bet geresniu rubeliu. Tarkim perku tik ecco avalyne (SM nes parduotuvese kainos kosmines doh.gif) .
Ir siaip daugiau ziuriu i rubo sudeti, nei i rubo firma rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(martux @ 2008 11 12, 17:05)
Peržiūrėjau temas ir neradau, kur galėčiau paklausti išmanančių mamyčių: kada geriau važiuoti apsiprekinti i užsienį? Norėčiau pataikyti ant didesnių nuolaidų. Ar prieš Kalėdas jos jau bus, ar geriau kokį sausio mėnesį? Važiuosiu Berlyną.
Ačiū. 4u.gif

Geriausia vykti tarp kaledu ir nauju mirksiukas.gif zinoma ir sausy jau nerealus ispardavimai 4u.gif
Man vaikiski fainiausi next thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(DijaDeima @ 2008 11 30, 16:29)
Geriausia vykti tarp kaledu ir nauju mirksiukas.gif zinoma ir sausy  jau nerealus ispardavimai 4u.gif
Man vaikiski fainiausi next thumbup.gif

drinks_cheers.gif next thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Ramune_lt @ 2008 11 21, 10:51)
Siaip nesu is tu mamu, kurios perka tik firminius rubus. Bet va skaudi patirtis parode, kad geriau turetu maziau, bet geresniu rubeliu. Tarkim perku tik ecco avalyne (SM nes parduotuvese kainos kosmines  doh.gif) .
Ir siaip daugiau ziuriu i rubo sudeti, nei i rubo firma  rolleyes.gif .

batukus as perku naujus ,devetu niekada neperku schmoll.gif
geriau jau naujas brangesnis ,negu devetas truputi pigesnis g.gif
neperku nei barteku nei ecco jie brangus (ne pats batas ten brangus kiek jo pavadinimas biggrin.gif ),o tikrai yra pigesniu bet kokybes lygiai tokios pacios kaip fyrminiu biggrin.gif
Atsakyti
perku rūbelius ir čia Lietuvoj ir iš JAV. Taip, jav dauguma taip pat pasiūti kinijoje, bet kiti siuvami malaizijoje , singapūre ir kt. panašiose šalyse. Pastarieji tikrai yra žymiai kokybiškesni už kiniškus. Taip pat tiesa, kad ne visi garsių gamintojų rūbeliai yra itin aukštos kokybės. Pvz parsiunčiau dukrytei treningiuką iš Old Navy, pagamintas kinijoje g.gif , siūlės pairusios ir šiaip siūlų draiskalai plaikstosi. Gražus, bet nekokybiškas. O vat štai sūnui megztuką iš to pačio Old Navy, ir super thumbup.gif kokybė, pagamintas beje singapūre 4u.gif atsidžiaugti negaliu 4u.gif tik va su dydžiu nepataikiau. Ir ne tiesa, kad galima apsirikti vieną kartą. Pati įsitikinau (lyg ir žiūri kiekvieną kartą ir išmatavimus doh.gif ), kad galima apsirikti ir kelis kartus. To pačio gamintojo siunčiausi megztukus savo berniukams ir ką gi - mano 2m. jaunuoliui gerai, kad užsakiau "išaugai"5m., bet tiko kaip tik dabar nešioti.kai vyresnėliui pikau dabar nešioti, o pasirodo kad tektų laukti kol priaugs kokius 2m. doh.gif doh.gif doh.gif
Reziumė - vis tiek atiduodu pirmenybę garsesnių firmų rūbeliams, nes jų kokybė (kad ir su išlygom), vis tik geresnė nei lenkiškų 4u.gif O kad jie brangesni....Na, bet juk tam ir yra SALE biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indre: 30 lapkričio 2008 - 18:44
taip sutinku kad tie rubeliai yra zymiai geresnes kokybes
is oldnavy as pirkau ir pora bliuzoniuku tai man jie neptiko taipogi ,nes buvo kaip skudurai nutyse ir dar pati medziaga daze ,daugiau is ten neperku smile.gif

Papildyta:
istikima tik NEXT smile.gif
Atsakyti