Įkraunama...
Įkraunama...

Firminiai drabužiai vaikams

QUOTE(Noa @ 2007 03 04, 12:52)
Mažius - irgi ortopedinis - turėjo Mariquita basutes. Ką aš žinau... Basutės kaip basutės unsure.gif
O vat nuolaidos tai jooo, aš per nuolaidas ir perku bigsmile.gif Nugis tikri lietuviai einam, ne per nuolaidas pirkt ranka nekyla  bigsmile.gif

Taigi nevienodi ir tie batukai būna...mum reikėjo tvirtų, tvirta užkulne ir pan. Tą ir gavom - nieks nesako, kad kitur negautume - aišku gautume (tada nebuvo laiko dar kažinkur ieškot ir lakstyt - nuėjom in tą pačią "madą" ir išsirinkom), nors apskritai daugumą basučių darom tiesiog pagal užsakymą. Anyway stebuklingų basučių išvis nežinau - o gaila... Paltuką (tokį ilgą a la striukės tipo) nežinau su nuolaida ar be pirkom , nesvarbu tada buvo - nu nuolaidų metu - tadum sumokėjom apie 120 . Iki šio viskas laiko gerai. Nors apskritai gi ne firmą žiūrėjom, o kad geras daiktas būtų, išsirinkom ir tiek žinių..
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2007 03 04, 12:52)
Ot ir nesutiksiu, tikliau, mao patirtis kitokia. prieš porą metų pavasarį pirkau vyresnėliui Mariquita striukę - na, kai nuolaidos, rudeniui. Tai va, kai tas ruduo atėjo, užsidėjo lygiai 2 kartus ir užtrauktukas išėjo šaibom dry.gif  Ir svarbiausia, grąžint negrąžinsi, pirkta taigi prieš pusę metų doh.gif

Matai, Noa, mūsų patirtis ne tokia karti, todėl ir nieko prieš neturiu tas lenkiškas striukes. mirksiukas.gif Tiesa, dar turiu teisybės dėlei pasakyti, kad visad turim dar ir po antras striukes ar paltukus, todėl nėra taip, kad diena iš dienos vilki tas pačias.ax.gif
Atsakyti
mano nuomone visgi brangesni rubeliai yra kokybiskesni, aisku visko pasitaiko, o kazkuri rase kad skudurynuose kokybisku rubu yra pirkusi, tai todel jie ir yra kokybiski kad next, esprit ir t.t. tik kad jau sezonui pasibaigus is uzsienio "papigiai" atvezti mirksiukas.gif

QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 01 29, 22:14)

Beje, teisingai kažkas pastebėjo, kad visi rūbai, nepriklausomai nuo vardo kilmės šalies, vis vien siuvami Kinijoje, Taivanyje ar pan. smile.gif

kas liecia rubu siuvima kinijoj tai manau kad visgi brangesnes firmos daugiau kokybes is siuveju reikalauja, o papigiaiskos visai nereikalauja verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Motek @ 2007 03 04, 16:25)
mano nuomone visgi brangesni rubeliai yra kokybiskesni, aisku visko pasitaiko, o kazkuri rase kad skudurynuose kokybisku rubu yra pirkusi, tai todel jie ir yra  kokybiski kad next, esprit ir t.t. tik kad jau sezonui pasibaigus is uzsienio "papigiai" atvezti  mirksiukas.gif
kas liecia rubu siuvima kinijoj tai manau kad visgi brangesnes firmos daugiau kokybes is siuveju reikalauja, o papigiaiskos visai nereikalauja  verysad.gif

Ne visi rubai rubai siuvami Kinijoje , taiv ir panasiai...
Rubelius, pasiutus Europoje , is karto atskirsit . Kokybe lABAI SKIRIASI
O Kinijoje pasiutas rubas yra zymiai pigesnis.
Rimtos firmows nesiuna Kinijoje, nes poto labai greitai aytsiranda kolekciju kopijavimas ir platinimas. 4u.gif
Atsakyti
Apie kokybę: visada sakiau, kad Next kokybė puiki. Rūbelius perku tik naujus ir vakar nutiko toks dalykas: skalbiau (rankomis) dukros džemperį, beje, pirkau visai neseniai UK, iš naujos kolekcijos, ir buvau nustebusi, kad po tokio lengvo skalbimo nuplyšo rankovyčių atsiūlėjimai. blink.gif Taip pasitaikė tikrai pirmą sykį, bet dėl to nesakau, kad kokybė yra bloga. Įtariu broką. smile.gif
O Kinijoj siūtas rūbas labai dažnai dėvisi puikiai. mirksiukas.gif
Atsakyti
Man mariquita rūbeliai tokie vidutiniški. Na nėra, kad labai super duper, bet nėra ir patys blogiausi. O dabar kaip tik madoj išpardavimai, nu tai, kaip žmogus susilaikysi nepirkęs rolleyes.gif
Atsakyti
o as ziuriu ne tiek i firma, kiek i audiniu naturalima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(elina-mante @ 2007 03 09, 18:41)
o as ziuriu ne tiek i firma, kiek i audiniu naturalima ax.gif

Žiūriu ir į firmą, kokybę ir į natūralumą. Maniškės nelabai ir gali vilkėti tai, kur nėra 100% medvilnės. ax.gif
Atsakyti
Na man pačiai patinka firminiai drabuziai visada atkreipiu demesi, o kai mazylis firminiais drabuželiai aprengtas man labai grazu net nezinau,na toks visas šustras atrodo biggrin.gif matyt busiu reklamos auka. bet firminiu drabuziu ir padevetuose daug galima rasti ir apsisukti pigiai ,o atrodyti prabangiai thumbup.gif ir niekas nezinos is kur tu pirkai ar parveze kas jai drabuziukai gerai atrodo.

isivaizduokit maziukas vos žengia pirmus zingsniukus su NIKE kedukais kurie blizga is tolo ir trenigiukais dar kepuryte apsukta, nu man kaip gražu biggrin.gif
Atsakyti
...isivaizduokit maziukas vos žengia pirmus zingsniukus su NIKE kedukais kurie blizga is tolo ir trenigiukais dar kepuryte apsukta, nu man kaip gražu ...

Perskaiciau ir pagalvojau, kad mamyte Siauliete, pasirodo tikrai smile.gif (neturiu nieko blogo minty, nes pati gimiau ir uzaugau Siauliuose...).... tai vis dar cia treningiukai madingi bigsmile.gif
Atsakyti
O man labiausiai patinka, kai etikėtės nešviečia, o rūbelis kokybiškas. mirksiukas.gif
Atsakyti
Man tai visai patinka ir kai kurių lenkų firmų drabužėliai...Na pvz.: "Wojcek", man jie gražūs,kokybiški ir nepigūs...O "Zara" rūbeliai gražūs,bet kainos tai ojojoj....
Aš galiu pirkt nesvarbu kokio gamintojo, bet kad būtų ir gražu ir patogu...Ir dažniausiai išeina taip,kad ekonomiškiausia yra pirkt užsienyje per išpardavimus...Tai ir kaina būna gera ir kokybė ją atitinka...
Atsakyti