Įkraunama...
Įkraunama...

Firminiai drabužiai vaikams

QUOTE(-ELI- @ 2007 04 18, 09:52)
Man tai visai patinka ir kai kurių lenkų firmų drabužėliai...Na pvz.: "Wojcek", man jie gražūs,kokybiški ir nepigūs...

Wojcek man tik striukes/kombinzonai patinka thumbup.gif tikrai gražūs, šilti ir t.t.
O visa kita šiaip sau... g.gif Ypač likau nusivylusi megztais gaminiais Wojceko verysad.gif Labai greit "apsiburbuliavo" kepurytė su šaliku, megztukai išsitampė po pirmo skalbimo... Dabar jau nebeperku nieko megzto iš Wojcek schmoll.gif
Atsakyti
geriausi drabuziukai Nex, Adams kids, Miothercare,Minoti ,Disney superinai pati jais prekiauju ir vaikas mano juos nesioja labai geria nesiojasi
beje kad ir tu garsiu firmu rubai yra siunami indijoje,sir lankoje ir kinijoje cia jau tai itakos rubu kokybei neturi nes rimtos firmos kontroliuoja kokybe, beje Mark&Spencer ir kitos firmos ir lietuvoje siuna drabuziukus ir vaikams esu gavusi rubeliu siu firmu kur atiketeja parasyta pagaminta lietuvoje smile.gif

My Webpage
Atsakyti
Man patinka NEXT 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2007 03 03, 19:51)
Vadinasi, skiriasi tik etikėtės.
Maximoj esantys viršutiniai rūbai niekada nekėlė didelio pasitikėjimo, o pasirodo, kad galima ir kažką normalaus rasti. smile.gif

maxima užsakinėja drabužius firmose kurios siuva drabužius ir užsideda savo etiketes, už tat taip ir yra kad tie patys drabužiai skirtingomis etikrtėmis, beje ji taip daro ne tik su drabužiais. tiesiog paskaitykit etiketes, ten parašyta kas gamintojas - lelija, ut ar kitos.
o aš dažniausiai perku kotrynos tinklo parduotuvėse, beveik visada cocodrilo lenkų firmos, labai patinka ir kokybė super.
ir norėčiau priminti tokį dalyką, kaip etiketes su skalbimo instrukcija, jomis naudojantis drabužis tarnaus ilgiau. jei etiketėje nurodyta, kad skalbti galima 40 laipsnių temperatūroje, tai maximum galima skalbti 50 laipsnių temp.
Atsakyti
O as Kotrynoj lenkisko sudo daugiau niekada nepirksiu- totalus pinigu metymas! Po keliu skalbimu issyra pazastys, isstysta i sonus. O skalbimo masina su korio bugnu, sauganti rubus... Ir kazkaip keistai pvz. nexto ar benetono ar gapo bodziukai islaiko forma, o sitie lenkiski ir lietuviski praranda. Pirkau babycentre estiskus bodziukus- super! labai fainai priglunda prie kunelio ir neissitampo i sonus. Tik gaila, kad labai mazas pasirinkimas.
Atsakyti
kotrynoj esam pirke sliauztus bet labai greit nusitryne rolleyes.gif mano megztamiausi ir graziausi butu Disney bei next firmu rubeliai thumbup.gif
Atsakyti
Man taip pat nepatinka boduku kokybe Kotrynoje bet virsutiniai drabuzeliai tai visai nieko ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauriuka: 24 gegužės 2007 - 08:01
Koks skirtumas kokios firmos visi vienodai nusiskalbia.Mes kai gyvenam ne Lietuvoj tai apie lenkiskus negaliu paskyt nieko,bet ir tie patys angliski,airiski ar lietuviski man jokio skirtumo schmoll.gif Vistiek i savaite reik skalbt 2,3 kartus doh.gif

Atsakyti
mes rubukus siunciames ar is uk brolis atsiuncia ko man reikia :ax,,labiausei patinka exit,next,gymboree,gap rubuku kokybe thumbup.gif siuntemes is laredaute tai rubai labai prastos kokybes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tutifruti @ 2007 06 23, 21:35)
mes rubukus siunciames ar is uk brolis atsiuncia ko man reikia :ax,,labiausei patinka exit,next,gymboree,gap rubuku kokybe thumbup.gif siuntemes is laredaute tai rubai labai prastos kokybes  doh.gif

sutinku- aš savo mergaitėm irgi stengiuosi nupirkti next arba exit- tikrai gera kokybė thumbup.gif Tik pas mus tai čia kainos ocho- dažniausiai tai perku kai su vyru nulekiu į Vokietiją- per išpardavimus labai apsimoka ten apsipirkinėti smile.gif O lenkiški tai nepatinka.Bet kokiu atveju vaikiškus rūbelius reikia dažnai skalbti, taip kad geriau pirkti kokybiškus nors ir brangesnius mirksiukas.gif
Atsakyti
pasikartosiu, esu manjake ant vardiniu drabuziuku sau, tai ir maziui nuperkam su vyru. dazniausiai jis ir atveza, del kokybes nz, man nieko visai, tik kaina kandi ziauriai... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedradiena @ 2007 05 02, 10:31)
O as Kotrynoj lenkisko sudo daugiau niekada nepirksiu- totalus pinigu metymas! Po keliu skalbimu issyra pazastys, isstysta i sonus. O skalbimo masina su korio bugnu, sauganti rubus... Ir kazkaip keistai pvz. nexto ar benetono ar gapo bodziukai islaiko forma, o sitie lenkiski ir lietuviski praranda. Pirkau babycentre estiskus bodziukus- super! labai fainai priglunda prie kunelio ir neissitampo i sonus. Tik gaila, kad labai mazas pasirinkimas.

Pritariu 100 procentų 4u.gif Bandžiau juos ir aš, visi piešiniai nuėjo po pirmo skalbimo, susitraukė, vaikas per savaitę "išaugo". Neverta nė lito už juos išleisti. Jau geriau rinktis brangesnius, bet nors žinosi, kad vaikas panešios ir nieko jiems neatsitiks. Man vaikiški drabužėliai kokybės atžvilgiu patiko iš HM, Gymboree, Next, dabar vaikui praktiškai viską siučiuosi. Lietuvoj dar Kanz rūbų šiek tiek nuperku, jų kokybė gera, bet ir kaina nieko rolleyes.gif
Atsakyti