Įkraunama...
Įkraunama...

Firminiai drabužiai vaikams

Man svarbu,kad butu kokybiska ir grazu,firma nera jau taip svarbu
jei patiks kas nors h&m,pirksiu is ten,jei patiks kas is Hilfigerio,pirksiu is ten.

Atsakyti
Na taip, bet visgi firma daug ką pasako apie kokybę, todėl ir renkuosi dažniausiai firminius, nes kai nusiperki kokį šlamštą, nors ir sumoki mažiau, po pirmo skalbimo pasidaro nebe drabužėlis, o skudurėlis.
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2008 05 09, 09:37)
Man svarbu,kad butu kokybiska ir grazu,firma nera jau taip svarbu
jei patiks kas nors h&m,pirksiu is ten,jei patiks kas is Hilfigerio,pirksiu is ten.

O man irgi svarbiausia kad butu kokybiški ir gražus mirksiukas.gif
Atsakyti
perku tik geru firmu rubelius nes devisi ir skalbiasi daug geriau kitaip nei lietuviski doh.gif po pirmo skalbimo issitampo doh.gif o kaina ne daug skiriasi nuo amerikieciu thumbup.gif taciau kokybe laaabai skiriasi
Atsakyti
QUOTE(gimzas @ 2008 07 10, 19:51)
Nezinojau kad bazeje galima gauti gap, old navy, as irgi grizau i lietuva ir vis rengiu vaikus rubais is JAV nes pasitikiu kokybe, bet as uzsisakineju is ciaperku.lt, dar yra kelios internetines parduotuves pardavinejancios siuos rubus.

netikiu kad ten originalai. Turguose gi irgi pilna visokių Nike, Adidas, Puma... bet ten paskutinis fuflo, tiesiog autorinių teisių pasisavinimas, manau tas pats ir su OldNavy, Gap ir kitais...
Atsakyti
man labiausiai patinka NEXT,HM, GAP ir Marks and spencer vaikiški rūbeliai, na dar Gymboree visai nieko thumbup.gif LT kartais perku iš zaros, gerai nešiojasi.
Atsakyti
QUOTE(goshke @ 2008 08 25, 20:15)
netikiu kad ten originalai. Turguose gi irgi pilna visokių Nike, Adidas, Puma... bet ten paskutinis fuflo, tiesiog autorinių teisių pasisavinimas, manau tas pats ir su OldNavy, Gap ir kitais...

turguose tai tikrai nera ORIGINALUS jie,puikiai zinau kad juos pvz atveza is gariunu ir urmu ,o kad ten originalas tai tikrai nea ,ir toj pacioj bazej nelabai tikiu kad originalus stampuoja tuos rubus kas tik nori ir kaip nori ,o kainos uzdetos kaip originaliu doh.gif as jau geriau uzsisakau kad ir pvz is NIKE internetines parduotuves JAV ,tai tikrai gerai zinau kad ten yra ORIGINALUS ,palaukiu maxsimui menesi kol atsiuncia thumbup.gif bet nors zinau tikrai kad ten originalus daiktas ir kaina beveik vienoda drinks_cheers.gif
Papildyta:
o kas del OLD NAVY tai man ju kokybe visai sssssssssss ,atsisiunciau sau bliuzoniuka vyrui bliuzona ir vaikui ,tai visi rubai dazo,uzsidejo vyras bliuzona ant nuogo kuno pavaiksciojas pora valandu gryzo su melynu kunu (nes bliuzonas melynos sp) ,visas kunas nudazytas melynai ,jau nekalbu apie patcia medziaga kaskokia kaip skuduras skysta ! nezinau gal cia man tik taip papuole tokie rubeliai ,bet daugiau is tos fyrmos nieko nepirkau ir nepirksiu sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristalinee: 30 rugpjūčio 2008 - 10:41
QUOTE(ruteliux @ 2008 07 18, 23:28)
perku tik geru firmu rubelius nes devisi ir skalbiasi daug geriau kitaip nei lietuviski doh.gif  po pirmo skalbimo issitampo doh.gif o  kaina ne daug skiriasi nuo amerikieciu thumbup.gif  taciau kokybe laaabai skiriasi

visiškai sutinku drinks_cheers.gif Ir dar lenkiški mums nelabai patiko, irgi labai greit susidėvi, nusiskalbia, išsitampo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dangiuks @ 2008 08 30, 23:25)
visiškai sutinku drinks_cheers.gif  Ir dar lenkiški mums nelabai patiko, irgi labai greit susidėvi, nusiskalbia, išsitampo blush2.gif

Ziurint kokiu firmu drabuzelius perkate mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dangiuks @ 2008 08 30, 23:25)
visiškai sutinku drinks_cheers.gif  Ir dar lenkiški mums nelabai patiko, irgi labai greit susidėvi, nusiskalbia, išsitampo blush2.gif

lenkisku rubu labai daug turguose doh.gif i ten jau seniai nieko neperku rolleyes.gif schmoll.gif
Atsakyti
Būna gerų ir lietuviškų, ir lenkiškų drabužėlių, bet man svarbu spalvos, sudėtis, kokybė, todėl rinkčiausi visų pirma tai, kas patinka, nesvarbu ar tai UT, ar Next, ar Armani... Pati dirbu drabužių gamybos srityje ir galiu pasakyti, kad nesvarbu kur pasiūti drabužiai, svarbu iš ko jie pasiūti, net ir geriausi siuvėjai iš prastos kokybės audinio stebuklo neišpeš... Teisingai rašė merginos pirmame psl. - viskas gaminama rytuose, kokybė "skiriasi" tik dėl firmos gaminio etiketės (kitaip tariant kokybės standartų griežtumo).
O itin barngių drabužėlių nepirkčiau, nes mėgstu derinti drabužėlius tarpusavyje ir man visai gražu kai būna serija Next ar Spenser rūbelių, o vienas kitas "brandinis" darbužėlis netgi nesipaišo bendrame fone... Na, gal supratot, ką noriu pasakyti.
Šiaip labai įdomiai suformuluotas klausimas temos... g.gif Man įdomiau būtų paklausti ar verta vaikytis "markių", juk savarbiausia ,kad rūbeliai būtų mieli, o ne prabangūs, vaikas juk net nesupranta, kad dėvi firminį rūbą... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2008 09 08, 12:00)
Būna gerų ir lietuviškų, ir lenkiškų drabužėlių, bet man svarbu spalvos, sudėtis, kokybė, todėl rinkčiausi visų pirma tai, kas patinka, nesvarbu ar tai UT, ar Next, ar Armani... Pati dirbu drabužių gamybos srityje ir galiu pasakyti, kad nesvarbu kur pasiūti drabužiai, svarbu iš ko jie pasiūti, net ir geriausi siuvėjai iš prastos kokybės audinio stebuklo neišpeš... Teisingai rašė merginos pirmame psl. - viskas gaminama rytuose, kokybė "skiriasi" tik dėl firmos gaminio etiketės (kitaip tariant kokybės standartų griežtumo).
O itin barngių drabužėlių nepirkčiau, nes mėgstu derinti drabužėlius tarpusavyje ir man  visai gražu kai būna serija Next ar Spenser rūbelių, o vienas kitas "brandinis" darbužėlis netgi nesipaišo bendrame fone...  Na, gal supratot, ką noriu pasakyti.
Šiaip labai įdomiai suformuluotas klausimas temos... g.gif  Man įdomiau būtų paklausti ar verta vaikytis "markių", juk savarbiausia ,kad rūbeliai būtų mieli, o ne prabangūs, vaikas juk net nesupranta, kad dėvi firminį rūbą... smile.gif

Tie, kas taip daro, dažniausiai sako, jog tai dėl prekių kokybės 4u.gif
Atsakyti