Įkraunama...
Įkraunama...

"Vyturio"mokykla

QUOTE(liepa27 @ 2013 05 06, 20:43)
unsure.gif mes irgi eisim i sia mokykla,visai iskrito is galvos,kad uniformu reikia,mane irgi domina toks pats dydis.o kada ir kur vyksta muge?

Kiek girdėjau, tai pradinukams mugė birželio pradžioje, sake, kad bus paskelbta pradinuku tinklalapyje.
Atsakyti
QUOTE(viktner @ 2013 05 07, 16:13)
Kiek girdėjau, tai pradinukams mugė birželio pradžioje, sake, kad bus paskelbta pradinuku tinklalapyje.

4u.gif aciu,o uniforma butina kasdien,ar tik svenciu metu?
Atsakyti
Dėl išvaizdos, tai lyginant su Vyturio, V.Kudirkos ar Petračiūnu pagrindinėmis mokyklomis, čia kaip rojuje smile.gif Mokykla suremontuota, durys keičiamos su langeliu- disciplinai palaikyti. Sporto salė labai erdvi ir gera smile.gif Mums patiko išvaizda labai smile.gif
Atsakyti
Valiooo mus jau priėmė į šią mokyklą 4u.gif Šiandien dukrytė susipažino su savo klasės draugais, dabar laukia naujųjų mokslo metų smile.gif
Atsakyti
4u.gif sveiki,gal zinot,pagal kokius vadovelius dirba pradinukes.domina busimu pirmoku mokytojos.
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2013 05 07, 17:07)
4u.gif aciu,o uniforma butina kasdien,ar tik svenciu metu?

jei pasakysiu "reikalaujama" nuskambės per griežtai? administracija nurodžiusi mokyklos taisyklėse, kad mokiniai dėvėtų uniformas kasdien.

dėl penktų klasių: kiek žinau, klasės sudaromos iš mokinių, kurie iš pradinės pereina toliau mokytis, ir iš atėjusių iš "Šviesos", "Varpelio"(bent jau anksčiau). Jei ateinat iš kitos mokyklos, raštinėje pranešt reikia ar norėsit, kad jūsų vaikas lankys folkloro, ar chorinę grupę. Pagal tai ir paskirstys.
Jei klausiat apie auklėtojus: čia sėkmės reikalas. Nes nėra tiksliai aišku, kurie mokytojai papuls. Didžiausia tikimybe, kad išleidusios dvyliktokus, bus auklėtojos penktokams. Ir gali dar tekti tų mokytojų, kurios "laisvos". Tai jau čia kaip Dievas duos.

kas klausėt dėl pradinukų mokytojų: Mikalauskienė man girdėta kaip labai stipriai paruošianti vaikus. Apie kitas kaip ir nieko nežinau.

kas klausėt pas kokią mokytoją nerekomenduotų mamos, tai aš gal per atvirai, bet neleisčiau savo vaiko pas mokytoją Ramunę.

vat pritariu nuomonėms apie mokytoją Arūnę. Dar jos kolegė Gitana man panašaus stiliaus mokytoja.

o dėl pirmų klasių sudarymo: nebent pažįstantys kažkurias mokytojas ar prisiklausę gerų rekomendacijų užsiprenumeruoja eilę (nežinojau dar to), bet tiesa tai tokia, kad Kaune, kaip ir kitur, trūksta vaikų/ mokinių, tad pirmokų per daug tikrai nebus. ir man rods, kad visi yra priimami be jokių išlygų.

Beje, jei kam pasirodys, kad skeliu reklamą, tai tikrai išsakau tik savo nuomonę. Jokio subjektyvumo mokyklai.
Atsakyti
QUOTE(pupsikele @ 2013 07 20, 00:20)
jei pasakysiu "reikalaujama" nuskambės per griežtai? administracija nurodžiusi mokyklos taisyklėse, kad mokiniai dėvėtų uniformas kasdien.

dėl penktų klasių: kiek žinau, klasės sudaromos iš mokinių, kurie iš pradinės pereina toliau mokytis, ir iš atėjusių iš "Šviesos", "Varpelio"(bent jau anksčiau). Jei ateinat iš kitos mokyklos, raštinėje pranešt reikia ar norėsit, kad jūsų vaikas lankys folkloro, ar chorinę grupę. Pagal tai ir paskirstys.
Jei klausiat apie auklėtojus: čia sėkmės reikalas. Nes nėra tiksliai aišku, kurie mokytojai papuls. Didžiausia tikimybe, kad išleidusios dvyliktokus, bus auklėtojos penktokams. Ir gali dar tekti tų mokytojų, kurios "laisvos". Tai jau čia kaip Dievas duos.
kas klausėt dėl pradinukų mokytojų: Mikalauskienė man girdėta kaip labai stipriai paruošianti vaikus. Apie kitas kaip ir nieko nežinau.
kas klausėt pas kokią mokytoją nerekomenduotų mamos, tai aš gal per atvirai, bet neleisčiau savo vaiko pas mokytoją Ramunę.

vat pritariu nuomonėms apie mokytoją Arūnę. Dar jos kolegė Gitana man panašaus stiliaus mokytoja.

o dėl pirmų klasių sudarymo: nebent pažįstantys kažkurias mokytojas ar prisiklausę gerų rekomendacijų užsiprenumeruoja eilę (nežinojau dar to), bet tiesa tai tokia, kad Kaune, kaip ir kitur, trūksta vaikų/ mokinių, tad pirmokų per daug tikrai nebus. ir man rods, kad visi yra priimami be jokių išlygų.
Beje, jei kam pasirodys, kad skeliu reklamą, tai tikrai išsakau tik savo nuomonę. Jokio subjektyvumo mokyklai.

4u.gif aciu uz issamu atsakyma.
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2013 07 20, 09:41)
4u.gif aciu uz issamu atsakyma.

kad tik mačytų 4u.gif

vakar su mažute vaikščiojau aplinkui pradinukų mokyklą ir tikrai teisingai pastebėta: išorė nelabai nelabai...... na, bet yra kaip yra wub.gif kai buvau viduje: man vidus jaukus. Tos klasės, kuriose esu užsukusi: jaukios, sutvarkytos.

Čia kaip suprantu, labiau mamos orientuojasi į pradines klases arba penktąsias.
Tai kalbant apie pradines: neturiu ko prikišti. Mano požiūriu, čia dar jaukiau klasėse, nei kad kai būna pradinukai su vyresniais vienam pastate. Mat čia pradinukai turi daugiau vietos: juk iš darželio padaryta mokykla. Yra spintelės, yra mokymosi klasė, tualetas. Viskas dar geriau smile.gif sava aplinka smile.gif

tai va, kiekvieno teisė rinktis. Bet man simpatijas kelia mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės
Ateinantį rudenį maniškis keliaus į mokyklą, kadangi mokykla kieme, tai tikrai leisime Vyturio.
Labai norėčiau sulaukti nuomonių ketvirtokų tėvelių apie jų mokytojas, kad galėtume pasirinkti
Labai ačiū
Atsakyti
Ar tikrai taip norit muzikuot???
Atsakyti
QUOTE(skirmantenet @ 2013 11 11, 18:31)
Ar tikrai taip norit muzikuot???

Ne tik muzikos juk moko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiukass @ 2013 11 11, 10:30)
Sveikutės
Ateinantį rudenį maniškis keliaus į mokyklą, kadangi mokykla kieme, tai tikrai leisime Vyturio.
Labai norėčiau sulaukti nuomonių ketvirtokų  tėvelių apie jų mokytojas, kad galėtume pasirinkti
Labai ačiū

Nejaugi nėra jokių atsiliepimų apie būsimas pirmokėlių mokytojas? g.gif
Atsakyti