QUOTE(liepa27 @ 2013 05 07, 17:07)

aciu,o uniforma butina kasdien,ar tik svenciu metu?
jei pasakysiu "reikalaujama" nuskambės per griežtai? administracija nurodžiusi mokyklos taisyklėse, kad mokiniai dėvėtų uniformas kasdien.
dėl penktų klasių: kiek žinau, klasės sudaromos iš mokinių, kurie iš pradinės pereina toliau mokytis, ir iš atėjusių iš "Šviesos", "Varpelio"(bent jau anksčiau). Jei ateinat iš kitos mokyklos, raštinėje pranešt reikia ar norėsit, kad jūsų vaikas lankys folkloro, ar chorinę grupę. Pagal tai ir paskirstys.
Jei klausiat apie auklėtojus: čia sėkmės reikalas. Nes nėra tiksliai aišku, kurie mokytojai papuls. Didžiausia tikimybe, kad išleidusios dvyliktokus, bus auklėtojos penktokams. Ir gali dar tekti tų mokytojų, kurios "laisvos". Tai jau čia kaip Dievas duos.
kas klausėt dėl pradinukų mokytojų: Mikalauskienė man girdėta kaip labai stipriai paruošianti vaikus. Apie kitas kaip ir nieko nežinau.
kas klausėt pas kokią mokytoją nerekomenduotų mamos, tai aš gal per atvirai, bet neleisčiau savo vaiko pas mokytoją Ramunę.
vat pritariu nuomonėms apie mokytoją Arūnę. Dar jos kolegė Gitana man panašaus stiliaus mokytoja.
o dėl pirmų klasių sudarymo: nebent pažįstantys kažkurias mokytojas ar prisiklausę gerų rekomendacijų užsiprenumeruoja eilę (nežinojau dar to), bet tiesa tai tokia, kad Kaune, kaip ir kitur, trūksta vaikų/ mokinių, tad pirmokų per daug tikrai nebus. ir man rods, kad visi yra priimami be jokių išlygų.
Beje, jei kam pasirodys, kad skeliu reklamą, tai tikrai išsakau tik savo nuomonę. Jokio subjektyvumo mokyklai.