Įkraunama...
Įkraunama...

Diagnostika Folio metodu

o kiek mazdaug kainuoja toks istyrimas?
Atsakyti
10-20lt (i kaina ieina ir maisto papildu parinkimas, jei pageidauji).
Atsakyti
As tai tyriausi pries metus Naturalios medicinos klinikoj, Antakalnyje. Kainavo 200 LTL. Is pradziu norejo paskirti Vega testa kuris yra kazkoks labai panasus bet kaina dviguba 400 LTL.
Pagal rezultatus gydytoja man priskyre kokias 7 rusis homeopatiniu vaistu kurie atseit yra padaryti specialiai man pagal mano rezultatus.
Bet kadangi kaip minejau tu vaistu buvo 7 rusis ir juos reikdavo ciulpti po septynias tabletes puse valandos pries valgi ir dar plius po kiekvienos rusies suciulpimo padaryti minimum 3 minuciu pertrauka....tai praktiskai valanda pries pietus reikdavo neiko nedaryti ti vartoti vaistus biggrin.gif laugh.gif Ir taip tris kartus per diena blink.gif ohmy.gif Pavartojau kokias tris savaites pagerejimas buvo bet nusibodo zaisti ir meciau. Dabar gailiuosi, noreciau vel nueiti issitirti... g.gif
Atsakyti
Vietoj įžangos. Noa, moteriške, tave irgi tyrė. Prisidėk savo pastabomis!!! Prašau, prašau, prašau!.. wink.gif

Vietoj įžangos - 2. Šio pasakojimo vieta būtent "Paplepėjimuose", o ne sveikatos, grožio ar kūdinimosi skyreliuose. Labai prašau niekur jo nekilnoti!

Pradedam. Visos mūsų biuro mergos kliedėjo: šiandien Folis! Šiandien Folis! Esą, ateis moteriškutė, kuri visus išfolins kažkokiu stebuklingu metodu, pasakys visą tiesą apie sveikatą ir kitus įpročius, o kai sužinosi, kad reikia kažkokių vaistų, išrašys tuos pašarėlius. O tas Folis yra Tai Bent Dalykas! Viską parodo, viską pasako - ir net viską išgydo!

Suintrigavo, pasakysiu atvirai, только так!!! Sėdžiu visas susiįdomavęs ir laukiu tos folininkės. Tai, prisipažinsiu, buvo ir pati geriausia proga nusiplauti geram pusdieniui nuo darbo. Kaip kitaip? Pirmiausia lauki savo eilės pas folininkę - bet būtinai prie bendro stalo, o ne prie kompo (kaip kitaip aptarsi savo jaudulį ir kitus jausmus prieš folinimą), po to folina (o tas džiaugsmas užtrunka apie 35 minutes), po to lauki, kol išfolins visus - ir galiausiai aptari rezultatus. Mes folinomės kompleksiškai, taigi užtrukom apie 4 valandas... Smagu.

Bet ne apie didvyrius - o apie tai, kaip mane folino. Juk turėjo pasakyti tieeeeeeeeeeek tiesoooooooooooooos!

Galų gale sulaukiau aš savo eilės. Sėdžiu prieš folininkę kaip nekalta šešiolikinė ir visas besijaudindamas klausau iš Žiniuonės/Stebukladarės lūpų sklindančios Vienintelės Ir Nenuginčijamos Tiesos.

Trumpa pastaba nežinantiems. Folio metodu tyrimai vyksta maždaug taip: moteriškutė ant stalo pasideda tokį aparačiuką, panašų į ampermetrą ar voltmetrą - su kuriuo tarybiniais metais elektromonteriai lempiniuose televizoriuose gedimų ieškodavo. Prieš operaciją nusiplauni rankas, tada į vieną ranką įbruka varinį vamzdį, o kitą ranką bado su kažkokia buka adata ir ieško tavyje nelaimių. Tiksliau, ieškoti nereikia. Jas parodo Stebuklingas Aparačiukas.

Taigi sėdžiu apsižergęs tą vamzdį ir klausau iš Stebukladarės lūpų sklindančios Tiesos.

-Jūs,- sako,- labai mėgstat keptą maistą.

Pasijaučiau kaip Pavlovo šuo. Nedaug trūko, kad išgirdęs visą tai būčiau seilėmis užtvindęs rūsį. Nėra didesnio delikateso už keptas žalias bulves (ir dabar, turiu pastebėti, seilėjuosi, nors jų porciją ne per seniausiai sukapojau).

-Tai va,- skleidžia Tiesą į mano ausis ir sielą Burtininkė toliau. - Nuo šiandienos mėnesį laiko kepto maisto nevalgot.

Būčiau ją su tuo vamzdžiu užmušęs be didesnio vargo už tokius žodžius (nu kur matyta, kad taip lėta bado mirtimi civilizuotais laikais marintų žmones?). Bet labai jau magėjo išgirsti daugiau Tiesos ir sužinoti tos Panacėjos, kuri mane pakels į aukštesnį sveikatos lygmenį, pavadinimą.

-Dar matau, kad turite problemų su [kažkokiu organu],- čiulba toliau Folininkė. - Jūs naktimis pastoviai ir labai gausiai prakaituojate.

Labą dieną. Tiksliau - naktį. Net ir po šilčiausia kaldra naktį man būna vėsu. Kur girdėta apie tuos kibirus naktinio prakaito???

(Beje, turiu pastebėti dar vieną dalyką. Kai perskaitysite, kad turiu problemu su [kažkokiu organu], tai žinokit, kad ne Burtininkė organo neįvardino - tai aš jo neprisimenu. Išgaravo viskas vos išėjus pro duris iš moteriškės.)

-Be to,- pasakoja ji toliau,- jūs labai mėgstate "nedakeptą" mėsą. Tokią su kraujuku...

Hm... Kaip čia pasakius. Kai mūsų valgyklėlėje nebūna kūgelio (kalbininkams paaiškinu J. Gimberio žodžiais: parduotuvėje gal būt plokštainis - tačiau namie vis tiek kūgelis), tai imu kokį mėsišką patiekalą. Bet tikrai nealpstu dėl mėsos. Ypač su kraujuku - vieną kartą valgiau, daugiau fantazija iki tiek nenusikalbėjo, kad dar kartelį paragaučiau tos mėsos.

-Nevalgot?- Išverčia akis Žyniuonė. - Tada jūs labai mėgstate rūkytą žuvį.

Tikriausiai su šautuvu reikėtų prie manęs stovėti, kad rūkytą žuvį valgyčiau. Apskritai, kad valgyčiau žuvį. Nevalgau jos - ir apskritai nesuprantu žmonių, valgančių jūros produktus. Nu bjauru bjauru... Net nupasakoti nemoku.

-Tačiau iš [kažkokio organo] veiklos matau, kad mėgstat saldumynus (geriau pilvą - ir apskritai visą mano kūbatūrą paminėjus būtum, pagalvojau šitoj vietoj),- čiulba toliau.- O jūs kokius saldumynus mėgstat?

Šioje vietoje paprašiau paaiškinti.

-Juodus ar baltus saldumynus? (Iš mano išpūstų akių jai paaiškėjo, kad šiek tiek nesusigaudžiau.) Na, šviesius ar tamsius saldumynus valgot? (Akys dar veržliau pradėjo lipti iš akiduobių.) Na... Valgot gi saldumynus, tikrai valgot. (Bet tikrai ne tas mistinis organas turėjo tą byloti - be to, kūbatūra mano apgaulinga. Nelabai aš saldumynų mėgėjas esu.) Matau, mėgstat tamsius saldumynus. Juodą šokoladą, pavyzdžiui.

Nesusilaikiau. Pratrūkau žvengti. Tyrėja draugiškai nesuprato... Beliko tik paaiškinti savo požiūrį į juodą šokoladą.

-Va va,- čiulba Mokslininkė toliau,- vat ir matau, kad mėgstat pienišką šokoladą, ledus...

Apie ledus nepamelavo. Valgau juos litrais. Bet ir nenustebau. Nes tai buvo būtent tie patys du "šviesūs" saldumynai, kuriuos ir pats "ant smūgiaus" išmąsčiau.

-Ir dar matau, kad turite problemų su viduriais.

Čia paprašiau paaiškinti išsamiau.

-Taigi jus kamuoja tuštinimosi problemos!- moteriškė kalbėjo kaip užsukta. - Pilvą pučia...

Su skrandžiu problemų turiu. Bet tikrai ne tokių, apie kurias ji kalbėjo. Jau kai užvalgau vakare pupelių troškinio, tai per naktį uždusti galiu - o ir ryte į darbą su vėjeliu lekiu.

Po to dar kažkokių problemų turiu. Surašė lapą didžiausią. Jeigu tikėti ja, tai esu beveik prie mirties. Jautukas nustekentas, bet dar gyvens - tačiau tam, kad išgyventų, išrašė tam jautukui pašarų krūvelę. Už dalį pašaro suplojau 100 Lt - bet dar ne vakaras. Dar reikia tris butelkas kažko įsigyti. Pažadėjau, kad įsigysiu. Kada nors.

Išvados. Ligų daug. Net pats nusistebėjau, kad dar gyvenu. Problemų turiu ir ten, kur jų yra, ir ten, kur nėra. Lytinių organų pas mane nerasta (bent jau taip byloja išduotas Visažinės lapelis: ties gimda, krūtine ir lytiniais organais nubraukti daug pasakantys riebūs riebūs brūkšniai). Pasakė nemažai tiesos, bet dar daugiau ir pievų. Nepasakė kai kurių akivaizdžių dalykų, kuriuos net ir nežinantys pasako (tarkim, regėjimas, anot moteros, mano ereliškas - nors vakarais be akinių aš retai rizikuoju vaikščioti...) Visų nelaimei, dar gyvensiu. Tačiau kai pakišo dvi bonkas pašaro už 100 Lt - sumokėjau pinigus nemąstydamas.

Milijonierius, atsiprašant! smile.gif
Atsakyti
Mielasis, rimtai 100 lt suplojai? laugh.gif laugh.gif laugh.gif
o kas keptus koldūnus su mėsa mėgsta, ką? - apmelavai moteriškę, todėl diagnozė nelabai tiksli rolleyes.gif
o šiaip tai džiaukis, kad tą stebuklingą aparačiuką į ranką, o ne į kitą galą įgrūdo laugh.gif laugh.gif laugh.gif - būtų tada ir tavo sielą pamačius doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aukse: 16 lapkričio 2004 - 20:25
laugh.gif negaliu is juoko tuoj mirsiu laugh.gif bet aprasei tiesa , nes panasiai ir mane folino g.gif ale kur tavo lytiniai organai blink.gif va cia tai tikrai problema laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (matroskinas @ 2004 11 16, 20:05)
Po to dar kažkokių problemų turiu. Surašė lapą didžiausią. Jeigu tikėti ja, tai esu beveik prie mirties. Jautukas nustekentas, bet dar gyvens - tačiau tam, kad išgyventų, išrašė tam jautukui pašarų krūvelę. Už dalį pašaro suplojau 100 Lt - bet dar ne vakaras. Dar reikia tris butelkas kažko įsigyti. Pažadėjau, kad įsigysiu. Kada nors.

Milijonierius, atsiprašant! smile.gif

Nu jau tikrai, kad atsprasant mad.gif 100 litu kazkokiai folininkei uz marazmus, kai penktadieni tokiap roga laukia? geriau ciainiko iteikimo proga oro uosto restorane juos butume pragere tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (Smurka @ 2004 11 16, 20:34)
Milijonierius, atsiprašant! smile.gif [/QUOTE]
Nu jau tikrai, kad atsprasant mad.gif 100 litu kazkokiai folininkei uz marazmus, kai penktadieni tokiap roga laukia? geriau ciainiko iteikimo proga oro uosto restorane juos butume pragere tongue.gif

Manau, kad penktadieni, busi Smurkos nufolintas "Uz neapdairuma, svaistant pinigus skirtus linksmybems":lol: laugh.gif
Atsakyti
Žiauriai gerai parašyta istorija. Perskaičiau kaip humoreską biggrin.gif laugh.gif Humoro vakaras namuose, ačiū tau matroskinai clap_1.gif
Tik pagirti negaliu dėl 100 litų išmetimo, nes honoraro tiek galėtum uždirbti už šios humoreskos parašymą. Užhipnotizavo tave folija, o proškas pilk per bortą.
Atsakyti
tikrai gera humoreska thumbup.gif nors pasijuokiau kaip reikalas tongue.gif
Atsakyti
mergos, baikit, kokia cia humoreska? cia realus gyvenimas!

-O,- sako,- 56 zoles.- Ir kisa kazkokia bonka su pasaru.

-Nu nu, sakau, negi uz Trejas devynerias gali buti geriau?

-Geriau, geriau,- sako Stebukladare.

Surijau ka tik dvi tabletes to pasaro. Nu ziuresim.

Bet tikriausiai tik su pagaliu is galvos man ismusit ta minti, kad to pasaro tablete yra geriau uz Trejas devynerias.
Atsakyti
QUOTE (matroskinas @ 2004 11 16, 23:02)
mergos, baikit, kokia cia humoreska? cia realus gyvenimas!


Oi prisjuokiau laugh.gif , Nors tai ir ne humoreska unsure.gif
Atsakyti