Įkraunama...
Įkraunama...

Diagnostika Folio metodu

QUOTE (matroskinas @ 2004 11 16, 20:05)
Išvados. Ligų daug. Net pats nusistebėjau, kad dar gyvenu. Problemų turiu ir ten, kur jų yra, ir ten, kur nėra. Lytinių organų pas mane nerasta (bent jau taip byloja išduotas Visažinės lapelis: ties gimda, krūtine ir lytiniais organais nubraukti daug pasakantys riebūs riebūs brūkšniai). Pasakė nemažai tiesos, bet dar daugiau ir pievų. Nepasakė kai kurių akivaizdžių dalykų, kuriuos net ir nežinantys pasako (tarkim, regėjimas, anot moteros, mano ereliškas - nors vakarais be akinių aš retai rizikuoju vaikščioti...) Visų nelaimei, dar gyvensiu. Tačiau kai pakišo dvi bonkas pašaro už 100 Lt - sumokėjau pinigus nemąstydamas.

Milijonierius, atsiprašant! smile.gif

Net apsiverkiau is juoko, bo pradzioj beskaitydama, jau buvau nusprendus folintis. Nu, blyn, tau ir nuskilo, su tokia aiskerege susitikt laugh.gif laugh.gif laugh.gif
O tai gal to pasaro ir israse, kad tas organas ataugtu, a gal paaugtu? laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (matroskinas @ 2004 11 16, 20:05)
Išvados. Ligų daug. Net pats nusistebėjau, kad dar gyvenu. Problemų turiu ir ten, kur jų yra, ir ten, kur nėra. Lytinių organų pas mane nerasta (bent jau taip byloja išduotas Visažinės lapelis: ties gimda, krūtine ir lytiniais organais nubraukti daug pasakantys riebūs riebūs brūkšniai). Pasakė nemažai tiesos, bet dar daugiau ir pievų. Nepasakė kai kurių akivaizdžių dalykų, kuriuos net ir nežinantys pasako (tarkim, regėjimas, anot moteros, mano ereliškas - nors vakarais be akinių aš retai rizikuoju vaikščioti...) Visų nelaimei, dar gyvensiu. Tačiau kai pakišo dvi bonkas pašaro už 100 Lt - sumokėjau pinigus nemąstydamas.

Milijonierius, atsiprašant! smile.gif

Net apsiverkiau is juoko, bo pradzioj beskaitydama, jau buvau nusprendus folintis. Nu, blyn, tau ir nuskilo, su tokia aiskerege susitikt laugh.gif laugh.gif laugh.gif
O tai gal to pasaro ir israse, kad tas organas ataugtu, a gal paaugtu? laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Eurika @ 2004 11 17, 09:17)

Kas paaugtu? Taigi sakau, kad lytiniu organu manyje nerasta is viso. taip kad nera kam paaugti.

gal zinot kas koki buda kaip uzsiauginti lytinius organus? nes as kol kas matau vieninteli kelia - i seksshopa reikes nueiti ir nusipirkti neminetinojo pakaitala, o po to su izolke prisiklijuoti. tik kazkaip teks atitinkamu laiku nepamirsti ijungti ir isjungti...
Atsakyti
Matroskinai,
siulyciau nueiti patarimo pas savo Zinocka-Zuzana, bo sexshope pasigailesi, kad pinigus pasarui isleidai. wink.gif O ji moteriske - taupi, tikrai zinos pigesni buda... laugh.gif
Atsakyti
nu matroskinai prijuokinai thumbup.gif blyn spausdinkis, tai idetus pinigelius greit susigrazinsi thumbup.gif thumbup.gif net sonus skauda nuo zvengalo. o rasymo stilius!!!! Cool! thumbup.gif Kai patvarkysi abi butelkas lauksiu tesinio biggrin.gif
Atsakyti
Kalinka, klausimas, kada aš tas dvi butelkas sutvarkysiu. Matai, viskas buvo taip...

Atsikeliu šiandien ryte - o burnoj šūdu atsiduoda. Bliamba, nu kažkas ne taip... Tik nesuprantu, kas. Pasiimu butelką, kurioje naktinės tabletės (ale nuskambėjo kaip "naktiniai įklotai"...) sudėtos buvo - akurat! Viskas iš jūros produktų. Džiovintos austrės ir kitokia šūduva.

O kaip aš reaguoju į žuvį ir žuvies patiekalus - jau pasakojau. Kad būtų aiškiau: net užuodus citrininio kvapo ir skonio žuvies taukus - sutąso...
Atsakyti
QUOTE (matroskinas @ 2004 11 16, 21:05)
Vietoj įžangos. Noa, moteriške, tave irgi tyrė. Prisidėk savo pastabomis!!! Prašau, prašau, prašau!.. wink.gif

Nu ka... Ant tokios profesionalios, t. y sitaip gerai buriancios ir dar pasara parduodancios tyrejos neuztaikiau, tai tokios turiningos patirties neturiu, pas mane kitokia smile.gif

Pas mus viskas buvo kitaip.
mes susirinkom pas Jumi - Jumi, Traliabum ir Madrid, Madrid atsinese ta aparata, pirstine ir rusiska aprasyma, t.y detalia instrukcija. Tai mes susedom, pasidejom ta aparata ir gerai papliurpem ir isgerem kokia puse kibiro arbatos ir pririjom baltu irgi juodu saldumynu smile.gif

Paskui atejo laikas tirtis, ten reikia det kazkoki gala prie ranku ir prie koju. Na tai Madrid laike ta gala kaip priklauso pagal instrukcija ir dejo kur priklauso. As buvau orakulas ir skaiciau garsiai, ka tas taskas turetu reiksti ir su kokiais organais zmogui tvarkoj ar netvarkoj. Organus mes visos turejom visus, bet kadangi tavo istorijos nebuvom mate, nesusipratom, kaip tai gerai biggrin.gif Cia pliusas. Atradom pora ligeliu, bet tokiu nereiksmingu, manau, del to, kad nei viena neturejom parduot stebuklingos shuduvos uz 100 Lt biggrin.gif

O dar ten yra galimybe istirt, kaip tinka konkreciam zmogui konkreciai ligai konkretus preparatas... Tik va preparatu turejom mazai. Jumi savo archyvuose atrado kazkokias dar nestumines tabletes, paskui dar kalcio - magnio, tai jas ir taikem viena kitai biggrin.gif As dar pareikalavau, kad man istirtu, kaip tinka sokoladinis saldainis, ir paaiskejo, kad jis ypatingai tinka mano sirdies veiklai biggrin.gif

Vienzo, Matroskinai, reikejo pas mus eit, butume dar ir juodais saldumynais pavaisine, ir dar 100 Lt butum sutaupes... Tiksliau, sutaupes butum kokius 95 Lt, nes gi neitum i svecius be sokolado? rolleyes.gif Vienzo, daug butum sutaupes wink.gif

Beje, dar va pamasciau, del lytiniu organu - gal nuo to kombinuoto pasaro jie tau isdigs, kaip manai? smartass.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 17 lapkričio 2004 - 20:05
nieko nesupratau blink.gif . Is pradziu pagalvojau, kad apie folio rugsti rasai smile.gif ... nu bet juokinga g.gif ...
Atsakyti
Gera jumoro doze pries miega biggrin.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
prieš savaitę nusivedžiau savo MB nusifolint. Būtumėt matę jo veidą laugh.gif laugh.gif
aš už tris asmenis sumokėjau 45Lt, gal todėl kad visi buvom su lyt.organais g.gif
pašaro ir jokių kitų papildų nepirkau, ne milijonieriai esam, atsiprašant laugh.gif
MB paskaičiavo:tą dieną buvo užsirašę 40 žmonių , visi moka po 15 lt.Ko daugiau reik? sėdi sau su aparačiukiu ,f***** , oi atsiprašau, folini smegenis wink.gif
Atsakyti
Na, aš dar suprantu, kaip galima dėl kompanijos "pasifolint" (bandos instinktas). Suprantu, kaip galima susilaikyti nežvengus tai bobelkai į akis (mandagumas laugh.gif ). Suprantu, kaip galima nusipirkti brudo už 100 litų (paremkime badaujančius folininkus biggrin.gif ). Bet , Matroskinai, pasakyk tu man- kokio velnio tu ta vaniučką-pašarą į savo belytį organizmą farširuoji?????

laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norge: 18 lapkričio 2004 - 15:42
QUOTE (norge @ 2004 11 18, 15:38)
Na, aš dar suprantu, kaip galima dėl kompanijos "pasifolint" (bandos instinktas). Suprantu, kaip galima susilaikyti nežvengus tai bobelkai į akis (mandagumas laugh.gif ). Suprantu, kaip galima nusipirkti brudo už 100 litų (paremkime badaujančius folininkus biggrin.gif ). Bet , Matroskinai, pasakyk tu man- kokio velnio tu ta vaniučką-pašarą į savo belytį organizmą farširuoji?????

laugh.gif

ka????pasiaiskink! kam farshiruoji??? o ka zmogui daryt? nusipirko daba reik suvartoti. Nors jei ka tai gal geriau svecius vaishinti pvz jei jau taip zuvim paduoda tai prie alaus vietoje voblos??? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti