Įkraunama...
Įkraunama...

X-Lander vežimukai

QUOTE(Lina444 @ 2007 11 19, 09:12)
  beje jei ką sudomins gariūnuose tokie pat Xlanderiai 1200 už visą kompl.. tongue.gif  čia mano tokia nuomonė  ax.gif

tai kad tuoj nebeliks turguose uz tokias kainas xlanderiu, arba is vis ju nebebus ju turguose doh.gif viena firma bus atstovai lietuvoj dabar tik doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2007 11 17, 13:51)
apgavo biski su ta 2008 m. kolekcija- tiksliau su jos pristatymu parodoje.
spalvu nauju kaip ir nebuvo- tik 2 variantai limited edition (pilkas su kamufliazu ir juodas)+ xa modeli galima bus rinktis pasiaurinta, kam netelpa platesnis i lifta.

ka ten siaurint... ir taip nedidukas lopsys... visai tuoj vaikas netilps ten... blink.gif

QUOTE(Gilaja @ 2007 11 19, 09:24)
drinks_cheers.gif  verysad.gif  g.gif nors žadėjo  g.gif

na ir aš pasidalinsiu info apie vadinamų X-Lander atstovų stendą parodoje.
tai labai nusivyliau aš tuo X-Lander stendu  schmoll.gif Jokios info nesuteikė, buvo mano monologas pačios su savim, nes aš pati, ko paklausiau, tai pati sau ir atsakiau  doh.gif iš naujos kolekcijos jokių naujų spalvų, nors žadėjo tą, išskyrus juodą ir dar tą kareivišką, jokios info apie tai, kuo patobulintas naujos kolekcijos vežimas. Nu vienu žodžiu labai nusivyliau, ir dar vadinasi jie atstovais  doh.gif Tik tiek sužinojau, kad vežimai dar labiau brangs, nes ir taip jie per pigūs  g.gif O kai pasakiau, kad kol nebuvot atstovais, tai kaina jų buvo 300 Lt mažesnė būtent tos 2007 kolekcijos, tai tik susimėtė ir nebežinojo ką atsakyti  g.gif

mano nuomone tokia... sis vezimas dabar vertas savo kainos.. jei brangs - tegu, bet uz ta kaina galima surasti ir geresni vezima blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(w.o.w. @ 2007 11 19, 11:50)
tai kad tuoj nebeliks turguose uz tokias kainas xlanderiu, arba is vis ju nebebus ju turguose doh.gif  viena firma bus atstovai lietuvoj dabar tik doh.gif

Kad Lietuvoj X-lander atstovauja viena firma, niekas netrukdys ir toliau sėkmingai juos turguj pardavinėti. smile.gif Niekas nemaišo nuvažiuoti į Lenkiją ir ten prisipirkti pigiau, o čia pardavinėti brangiau blush2.gif Juk turgaus pardavėjai neperka iš Lietuvos firmų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nesuper @ 2007 11 19, 12:59)
Kad Lietuvoj X-lander atstovauja viena firma, niekas netrukdys ir toliau sėkmingai juos  turguj pardavinėti.  smile.gif  Niekas nemaišo nuvažiuoti į Lenkiją ir ten prisipirkti pigiau, o čia pardavinėti brangiau  blush2.gif Juk turgaus pardavėjai neperka iš Lietuvos firmų  doh.gif

drinks_cheers.gif aisku kad turguose bus, i Lenkija nuvaziuoti neproblema ir ten ju nusipirkti, iki tol juk irgi pirko Lenkijoj. O tie vadinami atstovai tai tik skambus zodis, nieko ten geriau jie nesiulo, o tuos pacius vezimus ir ten pat perka tik antkaini didesni uzsideda, nes parduoda parduotuveje.
Atsakyti
QUOTE(w.o.w. @ 2007 11 19, 10:50)
tai kad tuoj nebeliks turguose uz tokias kainas xlanderiu, arba is vis ju nebebus ju turguoseviena firma bus atstovai lietuvoj dabar tik

labai gerai vakar parodoj pasakė vaikams.eu atstovas, kai priėjau prie jų stendo pasidomėti, ar dar jie prekiau X-Landeriais, nes man dabar kaip ir anksti vežimuką įsigyti. tai atsakymas buvo toks: kad jie tapo atstovais, tai dar nereiškia, kad tik iš jų ir bus galima įsigyti, juk pasaulis didelis. mirksiukas.gif taip kad pas juos irgi bus šitų vežimų, tik jie jais prekiaus ne taip aktyviai kaip iki šiol, gal nebus kokios spalvos ar pan..

QUOTE(dabej @ 2007 11 19, 10:56)
ka ten siaurint... ir taip nedidukas lopsys... visai tuoj vaikas netilps ten...

mano nuomone tokia... sis vezimas dabar vertas savo kainos.. jei brangs - tegu, bet uz ta kaina galima surasti ir geresni vezima 

jie tik patį rėmą susiaurino, bet ne lopšį mirksiukas.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2007 11 19, 11:42)
drinks_cheers.gif aisku kad turguose bus, i Lenkija nuvaziuoti neproblema ir ten ju nusipirkti, iki tol juk irgi pirko Lenkijoj. O tie vadinami atstovai tai tik skambus zodis, nieko ten geriau jie nesiulo, o tuos pacius vezimus ir ten pat perka tik antkaini didesni uzsideda, nes parduoda parduotuveje.

na as buvau turguj ir kalbejau su vienais pardavejais, tai jie imdavo juos is gamyklos, tai sake nelabai apsimokes dabar juos pirkti is kitur, nes kaina smarkiai kils 4u.gif
Atsakyti
As taip pat rasiau i vaikams.eu ir jie man parase, kad po nauju metu pardaviens X landerius, tik dar nezino kokiais tempais ir kaip ten bus su nauom spalvom, bet siaip bus imanoma ir kitur ju gauti, as manau, ne vien mazylio ratuose. mirksiukas.gif Juk cia LT biggrin.gif Viskas apeinama.. lotuliukas.gif
Norec pamatyti juodos spalvos xlanderi, sake neblogai atrodo. bet turbut labai apdulka, viskas matos.. g.gif ane? kas turejote juoda kokia didziausia beda?
Atsakyti
SVEIKUTES! NA AS PIRKAU XLANDERA WWW.VAIKAMS.EU LABAI FAINI ZMONES, MES JAU DAUG KA IS JU PIRKE...TUO LABIAU SUTEIKIA GARANTIJA, IR TRUPUELI PIGIAU NEI KITUR...VEZIMU ESU LABAI PATENKINTA, PRIVALUMAS TAS,JOG AUTOMOBILINE KEDUTE UZSIDEDA ANT REMO, TAI MES JOJE ILGAI VAZINEJOM, VAIKAS PUSIAU GULOM, VISKA MATO, LABAI GREIT UZMIGDAVO, O BE TO LABAI LENGVA thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Silence @ 2007 11 19, 12:49)
Norec pamatyti juodos spalvos xlanderi, sake neblogai atrodo. bet turbut labai apdulka, viskas matos.. g.gif ane? kas turejote juoda kokia didziausia beda?

taip- cia ir yra pagrindiniai minusai doh.gif
apdulka, aptrupa, apsilieja, nulyja- viskas ziauriai matosi, bet tada yra proga dazniau skalbti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2007 11 19, 12:28)
taip- cia ir yra pagrindiniai minusai doh.gif
apdulka, aptrupa, apsilieja, nulyja- viskas ziauriai matosi, bet tada yra proga dazniau skalbti  lotuliukas.gif

niu taip, isivaizduoju ax.gif
man siaip is tu senu spalvu labiausiai zalia, oranzine ir raudona patinka 4u.gif
Atsakyti
Šiaip tai labai nevarykit ant tų x-landerių. Va vežioju jau 9 mėn. savo mažiuką ir nieko, gyvent galima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(picea @ 2007 11 21, 00:40)
Šiaip tai labai nevarykit ant tų x-landerių. Va vežioju jau 9 mėn. savo mažiuką ir nieko, gyvent galima  biggrin.gif

niekas ir nevaro mirksiukas.gif
tikrai geri vezimukai... thumbup.gif
Atsakyti