Įkraunama...
Įkraunama...

X-Lander vežimukai

Super vezimeliai, kaina atitinka kokybe!

O kai pasiziuriu i didziaja dauguma mamu su TUTIS vezimais, tai man ju gaila. doh.gif

P.S. Zinau 2 jaunutes mamas su TUTIS, tai ju vyrai tik gali nunesti is 2 auksto tuos vezimus, o kol vyras darbe, tai jos su vaikais namie... Apsurdas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2007 11 19, 14:28)
taip- cia ir yra pagrindiniai minusai doh.gif
apdulka, aptrupa, apsilieja, nulyja- viskas ziauriai matosi, bet tada yra proga dazniau skalbti  lotuliukas.gif

man tai pagrindinis minusas buvo - karštis vežimo viduje vasarą.. Mažoji buvo gavusi ir šilumos smūgį, kai vežimas įkaito prieš saulę doh.gif Kepina per stogą, gali jį atidengti, vistiek šonai svyla,žodžiu juodo niekam nepatarčiau pirkti schmoll.gif O dar blukimas kraštų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aden @ 2007 11 21, 12:29)
Super vezimeliai, kaina atitinka kokybe!

O kai pasiziuriu i didziaja dauguma mamu su TUTIS vezimais, tai man ju gaila.  doh.gif 

P.S. Zinau 2 jaunutes mamas su TUTIS, tai ju vyrai tik gali nunesti is 2 auksto tuos vezimus, o kol vyras darbe, tai jos su vaikais namie... Apsurdas  doh.gif

O viena mama turėjo Tako džipą, tai sakyčiau pavydėjo mano XA manevringumo ir sulankstymo mašinoj tongue.gif
Tik bėda bėda - niekas nenori pirkt lopšiuko - neturiu kur jo sandėliuot, o ir nenoriu, išploviau, išvaliau - ir ką - niekam nereikia doh.gif Tik nesuprantu kodėl g.gif
Atsakyti
QUOTE(picea @ 2007 11 21, 17:24)
O viena mama turėjo Tako džipą, tai sakyčiau pavydėjo mano XA manevringumo ir sulankstymo mašinoj  tongue.gif
Tik bėda bėda - niekas nenori pirkt lopšiuko - neturiu kur jo sandėliuot, o ir nenoriu, išploviau, išvaliau - ir ką - niekam nereikia  doh.gif  Tik nesuprantu kodėl  g.gif

Kantrybes manau nupirks!!! thumbup.gif Gal labai daug prasai blush2.gif Siaip tai kita kart preke turi sulaukti savo prikejo, mes karusele pardavinejom tai po 1.5 men tik nupriko ax.gif
As ir jau greitu laiku pardavinesiu lopsiuka ir kedute (ja dar naudojames), tikiuosi, kad nupriks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saigma5 @ 2007 11 21, 18:38)
Kantrybes manau nupirks!!! thumbup.gif  Gal labai daug prasai blush2.gif  Siaip tai kita kart preke turi sulaukti savo prikejo, mes karusele pardavinejom tai po 1.5 men tik nupriko ax.gif
As ir jau greitu laiku pardavinesiu lopsiuka ir kedute (ja dar naudojames), tikiuosi, kad nupriks mirksiukas.gif

Aha, o aš savaitę tik laukiu, tikrai nekantri ax.gif Parašyk man AŽ apie tai kiek prašyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2007 09 06, 19:09)
aš tai planuoju pirkti "mažylio ratuose" smile.gif Beje, rugsėjį akcija pas juos smile.gif

mes ten ir pirkome mirksiukas.gif

QUOTE(kgt @ 2007 09 06, 21:14)
Užtenka vieną galinį nuimti ir telpa? Aš planuoju į polikliniką pėsčiomis keliauti, jei tik reikiamą dieną oras geras pasitaikys, o gydytoja 2aukšte, liftai tie siaurieji, aš net su moving light'u turėdavau atsargiau įvažiuot, tai galvoju, kaip reiks daryti.

taip, telpa nuemus viena rata smile.gif

o cia sake kazkas, kad blunka spalvos, na musu raudonas su juodu, niekas niekur nenubluko, kaip naujas ir lopsys, ir sportinis, ir kedute ax.gif beje, mes savo pavasari jau pardavinesim ( XA modelis ), nes sketuka pirksim, turekite omenyje biggrin.gif
Atsakyti
žiūrinėjau tą XA ir parodoj, ir salone. Lyginau su Delti Leo ir Delti Puma. aišku, X-Lander'iai man pasirodė daug stabilesni.

salono darbuotojos vėl aiškino, kad vasarį-kovą turėtų būti nauja kolekcija (na, jei ne kolekcija, tai lie vežimėliai su pasiaurinta važiuokle), bet nieko negalėjo pasakyti nei apie spalvas, nei apie kainą unsure.gif

tai dabar galvoju: ar dabar pirkti vežimėlį ar laukti naujos kolekcijos (kurios gali ir nebūti)? g.gif Nes XA labai susižavėjau...
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2007 11 22, 01:38)
žiūrinėjau tą XA ir parodoj, ir salone. Lyginau su Delti Leo ir Delti Puma. aišku, X-Lander'iai man pasirodė daug stabilesni.

salono darbuotojos vėl aiškino, kad vasarį-kovą turėtų būti nauja kolekcija (na, jei ne kolekcija, tai lie vežimėliai su pasiaurinta važiuokle), bet nieko negalėjo pasakyti nei apie spalvas, nei apie kainą  unsure.gif

tai dabar galvoju: ar dabar pirkti vežimėlį ar laukti naujos kolekcijos (kurios gali ir nebūti)?  g.gif Nes XA labai susižavėjau...

kai laukiausi irgi ieskojau vezimuko, uz normalia kaina ir normalios kokybes, taip atradome XLanderius ir Mazylio ratus smile.gif tada buvo tik sena kolekcija, tai mes laukem iki vasario pab., kol atveze nauja, tik nebuvo dar keduciu, tai mums paskolino is pradziu seno modelio, o kai atveze naujo - apkeite. Labai super zmones Mazylio ratu seimininkai, nemeluoja niekada schmoll.gif mes kai ko nors reikia apskritai, vaziuojam pas juos pirkti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomassella @ 2007 11 22, 16:57)
kai laukiausi irgi ieskojau vezimuko, uz normalia kaina ir normalios kokybes, taip atradome XLanderius  ir Mazylio ratus  smile.gif  tada buvo tik sena kolekcija, tai mes laukem iki vasario pab., kol atveze nauja, tik nebuvo dar keduciu, tai mums paskolino is pradziu seno modelio, o kai atveze naujo - apkeite. Labai super zmones Mazylio ratu seimininkai, nemeluoja niekada  schmoll.gif  mes kai ko nors reikia apskritai, vaziuojam pas juos pirkti  mirksiukas.gif

Jei galiu pirkt už 1300, tai nepirksiu už 1549, net jei ir baisiai malonūs žmonės būtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(picea @ 2007 11 22, 18:45)
Jei galiu pirkt už 1300, tai nepirksiu už 1549, net jei ir baisiai malonūs žmonės būtų  smile.gif

drinks_cheers.gif
Mes ir pas juos pirkom. Tikrai malonus zmones, jokiu priekaistu ir aptarnavo, ir paaiskino. Viskas thumbup.gif . Bet ir as nepirkciau uz 1549 jei yar toks pat pigiau ax.gif (kai pirkom kaina buvo 1350 blush2.gif)
Atsakyti
QUOTE(picea @ 2007 11 22, 17:45)
Jei galiu pirkt už 1300, tai nepirksiu už 1549, net jei ir baisiai malonūs žmonės būtų  smile.gif

kadangi bendravau ir su vienais, ir su kitais, tai galiu pasakyti, kad tie, pas kuriuos dabar kaina 1300 žymiai malonesni tongue.gif
Mažylio ratais siaubingai nusivyliau po parodos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(picea @ 2007 11 21, 18:24)
O viena mama turėjo Tako džipą, tai sakyčiau pavydėjo mano XA manevringumo ir sulankstymo mašinoj  tongue.gif
Tik bėda bėda - niekas nenori pirkt lopšiuko - neturiu kur jo sandėliuot, o ir nenoriu, išploviau, išvaliau - ir ką - niekam nereikia  doh.gif  Tik nesuprantu kodėl  g.gif

as ziurinejau tavo lopsiuka ax.gif
bet vat nzn kiek kainuoja naujas g.gif ar iskomplektuoja xlanderius nes kazkaip visur kainos viso komplekto g.gif
ir dar noriu paklaust del auto kedutes rolleyes.gif kaip ji jums? Kokio amziaus maziukams tinka? unsure.gif ar naudojat kedute ant vaziuokles ar tik masinoj g.gif
Atsakyti