Deja, toks lietuvis pasitaike.
QUOTE(susidomejus @ 2008 10 31, 01:10)
Deja, toks lietuvis pasitaike.
Giminės matyt apie tave nekokios nuomonės, jei tokį "runkelį" parinko

Retai bendrauju, manau kad manes nepazista gerai. Tolimi gimines. Gal galvojo, kad kai vyru truksta, bet koks bus gerai
. Bet laikausi principo, kad geriau geriau, bet maziau, negu daug ir blogai
. Jeigu nera gero, jokio nereik. O man patinka Rytu filosofija, keliones, joga, sveikas gyvenims, meditacijos, teatras, intelektualus filmai, stilius ir pan. Gal ju nuomone tas vyriskis buvo labai jau teigiamas... is tu kurie dar yra...cia...

Sveikutes
as cia naujoke,tikiuosi priimsit mane i savo buri
as noriu paklausti ka manot apie vyrus Italiukus

koks skirtumas ką mano kiti, svarbu jei tau gerai, tai ir gyvenk
Mano vyras olandas. Uzsieniecio neieskojau specialiai ir svajones tokios neturejau, bet jis i Lietuva dirbti atvaziavo, cia apsigyveno, mes kolegos esame, tai taip ir susipazinome... Per dazna bendravima ir sisiburkavom ir susituokem
Tikrai ne is isskaiciavimo vestuves, nes abu ta pati darba dirbdami panasiai ir uzdirbam, tai as jam visiskai lygi jauciuos. Labai puikiai sutariam ir dideliu mentaliteto skirtumu nera, isskyrus tai kad i geraja puse labai skiriasi nuo daugumos lietuviu vyru
Nesakau, kad visi blogi, yra daug geru, bet manasis kaip zmogus nerealiai geras.

mano MB irgi uzsienietis, tikrai neieskojau, bet likimas atsiunte. Manau reik daugiau tolerancijos
QUOTE((ne)eiline @ 2008 12 08, 23:09)
as tai siektiek nacionaliste... nereikia cia to tautu maisymosi. puikiai matom, kad po to gaunasi... laikrasciuose prirasyta. ir musa, ir vaikus atima. argi maza Lietuvoj vyru?
na na kiek Lietuvoje moteru patiria seimoje fizini/dvasini smurta

as turejau lietuvaiti toki, gavau lupt ir dar uzspausta buvau.. na pravalas. galiausiai isskyrem galutinai ir susiradau kitatauti. jis jau ilgai gyvena Lt, bet vis tiek nelietuvis. mums gera kartu

QUOTE(arinius @ 2008 12 04, 19:52)
Sveikutes
as cia naujoke,tikiuosi priimsit mane i savo buri
as noriu paklausti ka manot apie vyrus Italiukus 

Susidariau ispudi, kad jie greit isimylintys ir greit uzgestantys.
Na dar romantiski ir mokantys zodziais issakyti jausmus.

QUOTE((ne)eiline @ 2008 12 08, 23:09)
as tai siektiek nacionaliste... nereikia cia to tautu maisymosi. puikiai matom, kad po to gaunasi... laikrasciuose prirasyta. ir musa, ir vaikus atima. argi maza Lietuvoj vyru?
Taigi apie lietuvius to daugiausia ir būna prirašyta