Įkraunama...
Įkraunama...

Mišrios šeimos

QUOTE((ne)eiline @ 2008 12 08, 22:09)
puikiai matom, kad po to gaunasi... laikrasciuose prirasyta. ir musa, ir vaikus atima. argi maza Lietuvoj vyru?

būtent, kad puikiai matom...
nepamiršk pridurt, kad ir valgyt neturi iš ko, neprausti neaprengti būna, deja ir išmaldos gatvėse prašo, o kiek vaikų namuose yra, kur vyrai tiesiog padarę palieka, o vargšėm motinom nėr kur dėt ir atiduoda. Ar esi tiek mačius beglobių vaikiukų kur nors kitur apart Lietuvos? verysad.gif
pažiūrėk kas daros kaimuose,kai grįžta prigėręs vyras, ir moteris basa nuoga turi bėgt pas kaimynus pagalbos prašytis.
paskaičius kriminalistinius puslapius kraupu daros... papjovė, pakorė, pasmaugė... dėl 20 litų savo žmoną doh.gif
Aš nesakau,kad vien lietuviai taip daro, bet pagal tokių nusikaltimų ksaičių,statistika rodo, lietuva ne paskutinėj vietoj.

manau,kad gerų vyrų lietuvoj tikrai maža schmoll.gif
Atsakyti
puikiai matom, kad po to gaunasi... laikrasciuose prirasyta. ir musa, ir vaikus atima. argi maza Lietuvoj vyru?

Lietuvoj niekas nemuša? unsure.gif tai iš kur SM tiek temų -- vyras smurtauja, ką daryt?
Atsakyti
QUOTE(sena niekšė @ 2008 12 22, 19:15)
Lietuvoj niekas nemuša?  unsure.gif  tai iš kur SM tiek temų -- vyras smurtauja, ką daryt?

jeigu tu butum vyras ir gyventum su statistine sio forumo moterim...tu irgi smurtautum
Atsakyti
Reikia biski kantrybes, ir neleisti kumscius i darba del maziausiu smulkmenu.Galima musti, bet ne taip daznai, tikrai ne kiekviena diena..,as taip manau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.104 @ 2008 12 23, 07:33)
jeigu tu butum vyras ir gyventum su statistine sio forumo moterim...tu irgi smurtautum

As tai sakyciau, kad nera ko su tokia statistine gyventi, kur kumsciu reikia g.gif Pasiieskok geresnes, tokios, kokios esi vertas mirksiukas.gif
As saviskiui kazkada pasakiau, kad jis viena karta pries mane ranka pakelti gali, antra karta nebetures pries ka kelti.
Atsakyti
QUOTE(Dumblas @ 2008 12 23, 11:24)
Reikia biski kantrybes, ir neleisti kumscius i darba del maziausiu smulkmenu.Galima musti, bet ne taip daznai, tikrai ne kiekviena diena..,as taip manau rolleyes.gif

as skaitau galima gal ir kasdien, ner ko save varzyt, bet gal reiktu kazkaip, kad zymiu nesimatytu, cia aisku ne mužikams atgrubnagiams...
Atsakyti
nepatinka man negres, man slykstu butu ir buciuotis su tokia.
Atsakyti
QUOTE(arinius @ 2008 12 04, 19:52)
Sveikutes smile.gif as cia naujoke,tikiuosi priimsit mane i savo buri smile.gif as noriu paklausti ka manot apie vyrus Italiukus g.gif

Italiukai megsta viska padaugint kalbedami, pameluot... Tai reikia atsargiau klausyt ir tiket, ka sneka. Turu drauga is Maltos, tai irgi kelis kartus "pagavau" smile.gif O apie moteris sokinet ir suokt tai nerealiai moka. Daugumas italu moka skaniai valgyt daryt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 01 sausio 2009 - 20:47
QUOTE(susidomejus @ 2009 01 01, 10:45)
Daugumas italu moka skaniai valgyt daryt smile.gif

daugumai frigidisku moteru to uztenka... nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blondinas Nr.113: 01 sausio 2009 - 20:53
Abejoju ar italus domintu frigidiskos moterys
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 01 01, 10:54)
Abejoju ar italus domintu frigidiskos moterys

atvirksciai...