Draugė prieš metus ištekėjo už užsieniečio, jai tai antra santuoka, jam pirma, jis vyresnis kone 10 m. Dar nemačiau tokio atsidavusio, romantiško, šilto žmogaus. Jie ketveri metai kartu, bet jis iki šiol laiko ją už rankos, glaudžia, glosto nugarą, plaukus, visas jai ir ant rankų nešioja. Kai pasižiūriu į šią porą, kaip dega jų akys, kokia meilė pulsuoja ir liejasi per kraštus, maniškė santuoka atrodo kaip nenormali, o vyras visai neromantiškas
Tiesiog užsieniečiai yra kitokie. Tad viskas priklauso nuo žmogaus, temperamento, jis arba tinka tau, lietuvei, arba ne.

QUOTE(Subjektyvi @ 2009 01 02, 00:11)
Draugė prieš metus ištekėjo už užsieniečio, jai tai antra santuoka, jam pirma, jis vyresnis kone 10 m. Dar nemačiau tokio atsidavusio, romantiško, šilto žmogaus. Jie ketveri metai kartu, bet jis iki šiol laiko ją už rankos, glaudžia, glosto nugarą, plaukus, visas jai ir ant rankų nešioja. Kai pasižiūriu į šią porą, kaip dega jų akys, kokia meilė pulsuoja ir liejasi per kraštus, maniškė santuoka atrodo kaip nenormali, o vyras visai neromantiškas
Tiesiog užsieniečiai yra kitokie. Tad viskas priklauso nuo žmogaus, temperamento, jis arba tinka tau, lietuvei, arba ne.

jei butum 10 metu jaunesne...ir tave nesiotu
Turi ir 10 metu jaunesnes ir issiskiria. Nuo zmogaus ir mentaliteto priklauso...
Gerai, jei seimu paprociai netampa problema. Nes su ryskiu kulturu skirtumu ne kiekviena seima susidoroja.

QUOTE(blondinas Nr.114 @ 2009 01 02, 03:34)
jei butum 10 metu jaunesne...ir tave nesiotu
Aš pati esu tiek metų jaunesnė. Nešioja

Musu issilavinimas beveik identiskas, amzius skiriasi vos pora metu, kulturos - ne tiek ir daug, isvaizda esam labai panasus. Gal todel nekyla jokiu problemu, tik del maisto kartais pasigincijam
Kai kurie lietuviski dalykai jam nepatinka, o man - dieviskai skanus. Plius per Kucias jam mesyte butina

QUOTE(Subjektyvi @ 2009 01 03, 14:54)
Ir mane nesioja

QUOTE(agnule @ 2009 01 08, 21:08)
Ir mane nesioja
valio uzsienieciam. O jei rimtai tai jei pati pana protu nepasizymi tai ir uzsieniecio normalaus nesusiras.

Manau, kad normalios moterys vyrų apskritai neieško. Vyrų, o ypač jei užsieniečiai išskiriami kaip atskira kategorija, medžiotojos skamba tiesiog atstumiančiai. Saviškį sutikau studijuodama ir tikrai į studijas nėjau genama tikslo "susirasti vyrą užsienietį".
Niekada nenorejau vyro uzsieniecio. Man labai lietuviai patinka
Su uzsienieciu vis daugiau problemu - kalba, supratimas, pasauleziura. As jau nekalbu apie tokias skirtingas tautas kaip musulmonai, rytieciai. Ne keikvienas gali kardinaliai keisti gyvenima, o prisitaikyti juk dar sunkiau.

Su uzsienieciu vis daugiau problemu - kalba, supratimas, pasauleziura. As jau nekalbu apie tokias skirtingas tautas kaip musulmonai, rytieciai. Ne keikvienas gali kardinaliai keisti gyvenima, o prisitaikyti juk dar sunkiau.
QUOTE(susidomejus @ 2008 10 12, 19:35)
Idomu, kokie motyvai uzsieniecius vercia ieskoti merginu kitur.
O kas sako,kad juos kas nors "vercia" ieskoti merginu kitur?

Kiek metu esam kartu su MB, tikrai neteko is vietiniu ar jo giminiu girdeti,kad cia mes atvykeles tik ir bandom vyrus susirasti. Visi klausia ar Lietuva Europos sajungai priklauso, kai pasakau Taip, visi atsako: Aii tai jus dabar kur norit galit gyventi. Ir viskas. Kazkaip visi sneka,kad ruses ar tailandietes tik ir tyko paisgriebti koki uzsenieti.

QUOTE(Chanelle @ 2009 02 02, 16:18)

Ne visada gyvenime viskas ivyksta taip ,kaip nori

Beje musulmonai ne tauta, o religija, beje ir ne visi rytieciai yra musulmonai

Pvz. Mums su vyru jokiu problemu nekyla, kalbam angliskai, jam gimtoji kalba, man tas pats ,kas lietuviu ar rusu. Supratimas ir pasauleziura tokia pati, tradicijos skirtingos, bet vis tik esam krikscionys, tai viskas labai panasu. Gyvenima man teko keisti, nes lieku UK gyventi, MB jokio keitimo, prisitaikymas...chmz...na ir lietuviai su lietuviu reikia vienam prie kito prisitaikyti, nes vis tik is skirtingu siemu ateina, su skirtingu auklejimu ir pan.
O as su afrikieciu (krikscioniu) susituokus... Kaip bebutu keista, atrandu daugiau kulturiniu panasumu, nei tikejausi. Turi panasumu net musu gyvenimo patirtys, nes mes gyvenom rusu, po to blokados laikais, jo salyje irgi ir zvyrkeliu, ir lauko tualetu buvo, po to tiek Lietuva, tiek jo salis (na gerai, pasakysiu - Kenija) atsitiese, sostineje dangoraiziu pridygo ir tarptautiniu kompaniju atejo. Tai gavosi kad musu auklejimas ir raida buvo panasi. Gal todel ir pavyksta gerai sutarti. Kartais pagalvoju, kad jeigu butu koks grynas vakarietis, gal butu gerokai sunkiau.
Kazkas cia sitoj temoj paklause, ar lietuviu vyru truksta. Deja, truksta. Uz vieno jau buvau istekejus... matyt savo limita isnaudojau
Geras buvo zmogus, tikrai, bet toks paniurelis, nuoskaudu rankiotojas, su neperlauziamais tradiciniais stereotipais (moteris valgyt gamina, vyras masinas taiso, ir niekaip kitaip) - neimanoma buvo sueiti i kompromisus, nors ir lietuvis, ir lyg ir panasaus auklejimo. Tai va kaip buna.
Kazkas cia sitoj temoj paklause, ar lietuviu vyru truksta. Deja, truksta. Uz vieno jau buvau istekejus... matyt savo limita isnaudojau

QUOTE(Chanelle @ 2009 02 02, 17:18)

As su musulmonu - nei kalbos barjeras, nei supratimas ir gyvenimo visiskai nereikia keisti.
Gal baikit pagaliau visus zmones imti kaip visuma ir pasiziurekit atidziau i teiginius kuriuos teigiat