diskusijos verda kunkuliuoja
kodėl vis daugiau merginų/ moterų išteka ar gyvena su kitos tautybės žmogumi? pats paprasčiausias veiksnys- vyrų mažėja.
emigracija Lietuvoje vis didėja, tai plinta ir jaunimo tarpe. Normalu, kad daug merginų studijuoja užsienyje. Žinant darbo galimybes čia, natūralu, kad jos lieka dirbti už Lietuvos ribų. Gyvenimui tęsiantis, atsiranda ryšiai su kitų tautybių žmonėmis.
Vsio

gyvenimas tęsiasi, jei vienas surado kitą.
bet visa tai yra suprantama bet kam ir labai kasdieniška tiesa.
kitas aspektas: turbūt irgi labai suprantama, kad aš, gyvenanti laimingai mišrioje šeimoje, paskambinusi į Lietuvos ryto redakciją, kažin ar susilaukčiau dideli susidomėjimo, jei norėčiau papasakoti, kokia aš esu laiminga.
Jei žvelgtumėm į televiziją ar spaudą kritiškiau, objektyviau, pastebėtumėm, kad dauguma straipsnių, reportažų bei programų apie tai, kad ką papjovė, nužudė, apgavo. nebent pozityvu yra tai, kaip žmogus užsidirbo savo pirmą milijoną.
aš kalbu apie daugumą
Tad normalu, kad žmonės pradeda baimintis, vengti tų kitataučių. Nes per tą pačią televiziją ir spaudą yra matę bei skaitę tiek visokiausių straipsnių, ir jau susidarę nuomonę.
na pvz., parke vaikšto du jauni užsieniečiai. jie praeina pro grupelę lietuviško kavensko jaunimėlio, siurbsiojančio alutį iš bambalių. tas lietuviška sjaunimėlis pradeda rėjauti "monkeys, go home".....
ar toks pavyzdyz tik vienas? nea
esmė tame, kad mūsų lietuvių tarpe yra gili negatyvi nuomonė apie kitos rasės žmogų. Ir kadangi čia labai plieskėsi diskusija apie musulmonus, tai įtariu, kad dauguma turi arabus mintyje.
Tiesa yra ir ta, kad musulmonas tai nėra būtinai arabas

islamas plinta. Ir tai turbūt yra greičiausiai ir labiausiai išplitusi religija pasaulyje. NMatūralu, kelia baimę kažkuriems.
ir jei iš didžiai gerbiamų musulmonų išgirdote kažkuri, kadgyvenama taip taip ir anaip, tai anaiptol nereiškia, kad tarp visų tų milijardų likusių musulmonų gyvenimas taip ir vyksta.
Yra didelė dideliausia dalis tų, kurie nereikalauja priimti žmonų jokio tikėjimo, rodo pagarbą, nes ją ir jaučia, negrobia vaikų, rodo pagarbą ir žmonų tėvams, bei šeimoms. Ir net gyvendami Lietuvoje, tarp tokių žmonių, kurie pasiruošia juos sumaišyti su žeme, vien tik dėl to, kad jų rudos akys ir juodi plaukai, jie vis dar sugeba pasakyti- tai mano antri namai, kadangi tai mano žmonos šalis.
o kas norės labai labai vis dar pabūti oponente mano postui, galiu tarti, nesvarbu kaip jūs įsitikinusios savo teisybe, vertėtų suprasti ir tai, kad susidariusia nuomone sugebat skaudinti ir tas, kurios gyvena mišriose šeimose, bet yra laimingos.
Nes ne viskas yra vien juoda ir balta.