Įkraunama...
Įkraunama...

atostogos

Dėkui už atsakymus. Dar noriu paklausti.
Tarkim aš turiu 21 d. neišnaudotų atostogų. Ar galima pasiimti tik savaitę mokamų atostogų, o kitas pasilikti? Ar aš čia susapnavau, kad mokamų mažiausiai 2 savaites pagal įstatymą reikia imti blush2.gif
Atsakyti
viena iš dalių privalo būti 14 d. o kitos dalys nesvarbu kokios.
Atsakyti
Atsakykit prasau i klausima
Jei atlyginimas menesinis i rankas yra 1750-1800Lt, kiek turetu buti ismokama uz atostogas?,kaip jos apskaiciuojamos?Atostogos buvo nuo gruodzio 6d.iki sausio 5d
Gal galit parasyti kiek turejo ismoketi atostoginiu?
Aciu
Atsakyti
pažiurėk į puslapio viršų, ten yra parašyta kaip apskaičiuojami atostoginiai.
Atsakyti
Skaiciau ten virsuje,bet kazkaip nelabai suprantu,ar paskaiciuoja vidurki 3paskutiniu menesiu tiktai ar nieko daugiau neatskaiciuoja???
Atsakyti
http://www3.lrs.lt/c...825&Condition2=

čia rasi visą nutarimą
Atsakyti
Paiduke, geriausia perskaityk visą tą nutarimą, geriau suprasi. Kiek žinau, buhalteriai susirašo prieš atostogų mėnesį buvusių trijų mėnesių darbo užmokestį (įskaitant premijas ir kt. (pagal tą Tvarką), neįskaitant atostoginių ir kt. išmokų, išvardintų toje pačioje Tvarkoje), tais mėnesiais dirbtų dienų skaičių, tada susumuotą užmokestį padalina iš dirbtų dienų skaičiaus, gauna vidutinį darbo dienos užmokestį. O šį daugina iš tiek darbo dienų, kiek jų bus tų numatomų atostogų laikotarpiu. O mokesčiai nuo atostoginių atskaičiuojami kaip ir nuo eilinio darbo užmokesčio smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hobo: 03 vasario 2005 - 11:57
QUOTE(Sevena @ 2005 02 03, 11:46)
Paiduke, geriausia perskaityk visą tą nutarimą, geriau suprasi. Kiek žinau, buhalteriai susirašo prieš atostogų mėnesį buvusių trijų mėnesių darbo užmokestį (įskaitant premijas ir kt. (pagal tą Tvarką), neįskaitant atostoginių ir kt. išmokų, išvardintų toje pačioje Tvarkoje), tais mėnesiais dirbtų dienų skaičių, tada susumuotą užmokestį padalina iš dirbtų dienų skaičiaus, gauna vidutinį darbo dienos užmokestį. O šį daugina iš tiek darbo dienų, kiek jų bus tų numatomų atostogų laikotarpiu. O mokesčiai nuo atostoginių atskaičiuojami kaip ir nuo eilinio darbo užmokesčio  smile.gif .

Labai Tau aciu Sevena thumbup.gif
Atsakyti