Įkraunama...
Įkraunama...

Kas supaisys tuos turkus?

Nagi pratęskime šią temą cray.gif Aš per vėlai prisiregistravau kaip matau:) Praleidau daug gero... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaby227 @ 2005 09 03, 20:08)
Nagi pratęskime šią temą  cray.gif Aš per vėlai prisiregistravau kaip matau:) Praleidau daug gero...  verysad.gif

na tai tęsk mirksiukas.gif Ypač jei turi ką papasakoti, iš viso smagu biggrin.gif
Atsakyti
Neturiu ką pasakyti... blush2.gif Bet įdomu buvo viską skaityti smile.gif
Atsakyti
Sakoma, kad musulmonų šalyse vyrai negali pasidžiaugti savo merginomis lovoje iki vestuvių... o šiandien man vienas turkas skundėsi kaip sunku jam susirasti gerą merginą turkę, nes tik nepažiūrėk ir jau jos į šoną suka... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaby227 @ 2005 09 04, 21:02)
Sakoma, kad musulmonų šalyse vyrai negali pasidžiaugti savo merginomis lovoje iki vestuvių... o šiandien man vienas turkas skundėsi kaip sunku jam susirasti gerą merginą turkę, nes tik nepažiūrėk ir jau jos į šoną suka...  blink.gif

O man turkai skundziasi, kad turkes iesko tik turtingu vaikinu, biednesni ju nedomina, todel jiems sunku.Na neveltui si tema taip vadinasi biggrin.gif
Atsakyti
Čia priklauso nuo to, kur ta mergina gyvena. jei kokiame medideliame konservatyviame mieste, ar neduokdie kaime, viskas. Cielkutė vestuvių pirmai nakčiai turi būti išlaikyta nepaliesta. Apie jokius sukimus kairėn negali būti nei kalbos, nes jei vestuvės vyks pagal visas liaudiškas tradicijas, po pirmosios nakties yra viešinama paklodė. jei joje nebus nė lašo kraujo, jaunikio šeima turi teisę nuotaką grąžinti šeimai.

Nors tas vaikinas su kuriuo dabar bendrauju, sakėsi nekaltybę praradęs 17 metų su savo bendramoksle vidurinėje mokykloje
Atsakyti
Na ką aš žinau... Mano pirmas kartas buvo be kraujo blush2.gif Tai kaip man įrodyti kad tikrai buvau nekalta biggrin.gif Juk teisybė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaby227 @ 2005 09 04, 22:00)
Na ką aš žinau... Mano pirmas kartas buvo be kraujo  blush2.gif Tai kaip man įrodyti kad tikrai buvau nekalta biggrin.gif Juk teisybė biggrin.gif

O vat cia yra didele problema, nes jie tiesiog isitikine, kad kraujo turi buti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaby227 @ 2005 09 04, 22:00)
Na ką aš žinau... Mano pirmas kartas buvo be kraujo  blush2.gif Tai kaip man įrodyti kad tikrai buvau nekalta biggrin.gif Juk teisybė biggrin.gif

Apie tuos vestuvių papročius man papasakojo vienas turizmo firmos vadybininkas. Kai aš jo paklausiau, o kaip tada, jei pas merginą tiesiog nebuvo kraujo, tas tik akis išpūtė - kaip neva taip būna. Sakau, o tu į mane pažiūrėk - pirmą kartą tai turėjau kažkada gyvenime, o kraujo tai ne schmoll.gif Labai sujaukiau jo dūšią tą vakarą, nes išdėsčiau net atvejus, kada mergystės plėvės gali ir nebebūti arba jinai būti, bet kraujo nebūti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2004 11 02, 11:52)
O as pagaliau issiaiskinau, kaip yra su tais vaikais. Eiline sutka ir tiek dry.gif Vienu zodziu, galiu bludyti toliau, o kita vasara, ji susitikusi, istatyti ragus. Glaz za glaz, kaip sakant tongue.gif

Perskaičau, ką rašiau pernai lapkričio antrą laugh.gif Nu ir įstačiau ragus toookius, kokių niekam gyvenime nebuvau įkalus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2005 09 05, 00:21)
Perskaičau, ką rašiau pernai lapkričio antrą laugh.gif Nu ir įstačiau ragus toookius, kokių niekam gyvenime nebuvau įkalus ax.gif

o šį rudenį, t.y. nuo 17 d. irgi bus ragų statymas?
Atsakyti
Na nesuprantu aš tų turkų vyrų... (pagal temos pavadinimą). Viskas aišku, pietiečiai, karšti, bet vistik... g.gif Viena -tai neturtinga šalis ir pas juos tų pinigėlių ne kažinkiek turėtų būti, o jie kaip dosniausi donžuanai svaidosi vaišėmis, bilietais ir kitomis gėrybėmis. Tai kiek ten tas eilinis gelbėtojas algos gauna? Kur čia šuo pakastas? Kažin koks procentas Turkijoj vyrų ir moterų? Kiek skaičiau kitose pietų kurortinėse šalyse (bet ten kur dar skurdžiau) tai daug suprantamiau viskas- moteriškės važiuoja, vietinių žigolo paslaugos mokamos, moka už viską "aišku' ne vyriška pusė. Bet yra ir dar kitas- esminis -tikslas. Pakabinti kokią damą (amžius nesvarbu), kuri juos išsiveš į tą turtingąjį išvajotąjį pasaulį- na tai kalbos "noriu su tavim kūdikio ir t.t..." suprantamos. Ir ten tokių vokietkų, skandinavių pilna. Žinom ir turkų emigrantų %-ą europos šalyse ir galvos skausmą dėl jų. Na paaiškinkite man, durnam daiktui, kas čia per velniava? Nesuprantu aš tos 'turkiškos romantikos", na nesu ir patyrusi. O viešbučiuose matosi, kaip ten tos turtingesnių šalių damos į juos reaguoja, ar tas pats? sad.gif
Atsakyti