Na nesuprantu aš tų turkų vyrų... (pagal temos pavadinimą). Viskas aišku, pietiečiai, karšti, bet vistik...

Viena -tai neturtinga šalis ir pas juos tų pinigėlių ne kažinkiek turėtų būti, o jie kaip dosniausi donžuanai svaidosi vaišėmis, bilietais ir kitomis gėrybėmis. Tai kiek ten tas eilinis gelbėtojas algos gauna? Kur čia šuo pakastas? Kažin koks procentas Turkijoj vyrų ir moterų? Kiek skaičiau kitose pietų kurortinėse šalyse (bet ten kur dar skurdžiau) tai daug suprantamiau viskas- moteriškės važiuoja, vietinių žigolo paslaugos mokamos, moka už viską "aišku' ne vyriška pusė. Bet yra ir dar kitas- esminis -tikslas. Pakabinti kokią damą (amžius nesvarbu), kuri juos išsiveš į tą turtingąjį išvajotąjį pasaulį- na tai kalbos "noriu su tavim kūdikio ir t.t..." suprantamos. Ir ten tokių vokietkų, skandinavių pilna. Žinom ir turkų emigrantų %-ą europos šalyse ir galvos skausmą dėl jų. Na paaiškinkite man, durnam daiktui, kas čia per velniava? Nesuprantu aš tos 'turkiškos romantikos", na nesu ir patyrusi. O viešbučiuose matosi, kaip ten tos turtingesnių šalių damos į juos reaguoja, ar tas pats?