QUOTE (kregždutė @ 2004 10 25, 12:11) |
Tu net nedūsauk ir nesitikėk NIEKO. Jei nori nuotykių - tai va ir turi, bet tik tiek. |
Kad tu, Kregzdute, neįsiskaitai gerai ir per daug rimtai žiūri.Juk Smurka nieko ir nesitiki ir visai nedūsauja, ji pra-mo-gau-ja

QUOTE (laurala @ 2004 10 25, 13:34) | ||
Kad tu, Kregzdute, neįsiskaitai gerai ir per daug rimtai žiūri.Juk Smurka nieko ir nesitiki ir visai nedūsauja, ji pra-mo-gau-ja ![]() |
vo cia tai taikliai pasakyta

Kai kam tokia pramogu rusis gali buti nepriimtina. Ir tai yra visai normalu. Negali buti visi zmones vienodai paciuoze. O man linksma ir visai ger adel to.
Bet kur tu pramogu riba vis tiek gerai butu zinoti. Reiks Yurgitos recepta isbandyti.
QUOTE (Smurka @ 2004 10 25, 11:41) |
Bet kur tu pramogu riba vis tiek gerai butu zinoti. |
Reik paprovokuoti ( kai jau atsibos pra-mo-gau-ti) - staiga viską mesti ir tada Jis atlėks Lietuvon keršyti

Ko jus cia sutartinai uzvaziavot ant Smurkos, koks kieno reikalas rimtai ar nerimtai cia Smurka linksminasi? Kas pas mus per liaudis, moralizuotojai, tik lietuvaiciams gali skaudeti galva del to, ka daro kaimynas.
Del to kad tas turkas, o anas arabas - nieko dar nereiskia koki pasa turi - pas mus lietuvaiciai irgi apsivoge taip, kad per muitines vaziuojant kiekvienas muitininkas jausdavo pareiga zutbut patikrinti iki siuliu bet kuri lietuvi
bet tai del to as nepasidarau vagis. O turkus galima gerbti bent jau uz tai, kad jie savo moteru neprievartauja ir vaiku i vaiku namus neatidavineja, ir tevus vaikai gerbia, ir uz savo seima ir jos garbe jie pasiryze padaryti daug ka... asmeniskai man ramiau kai as zinau, kad mano vyras greiciau pats pakratys kojas negu kad leis mane ar musu vaika nuskriausti, o ne gaves i viena skruosta atsuks kita. Is turko mol nesitikek nieko gero... kregzdute, gal pazisti visus turkus???? yra turku, kurie man sunkia minute yra taip pagelbeje, kad tau plaukai atsistotu. Ir net nebandyk samprotaut kad jie buvo kokiais nors mano meiluziais ar pan. beje, tai nebuvo nei kokie nors seichai, nei apsikrove iki ausu tevu uzgyventais turtais. uz tuos zmones tikrai ir prie rojaus vartu i krutine musciaus. taip kad jei jau sneki tai bent jau zinok apie ka sneki.
siandien as bishki pikta - matyt priesgimdymine depresija
bet nepulkit ant turku (ir ne tik turku) ju nepazinodami

Del to kad tas turkas, o anas arabas - nieko dar nereiskia koki pasa turi - pas mus lietuvaiciai irgi apsivoge taip, kad per muitines vaziuojant kiekvienas muitininkas jausdavo pareiga zutbut patikrinti iki siuliu bet kuri lietuvi

siandien as bishki pikta - matyt priesgimdymine depresija

QUOTE (Yurgita @ 2004 10 25, 15:01) |
bet nepulkit ant turku (ir ne tik turku) ju nepazinodami |
matai, jos ant kurortiniu visos buvo pasimovusios (ir as tame tarpe) uztat ir sneka, matuodamos visus pagal viena kurpaliu.
O mano jauniklis nuo tu kurorto gyventoju ziauriai skyresi. Jei tie kurortiniai galedavo lipt ant virsaus ar pult laizytis nors ir visai miniai matant, tai mano jaunasis turkelis mane buciavo tik pries tai isitikines, kad niekas nemato. O kai as sedejau ant gulto ir man truputi sijonas pasikele, tai mano biciulis man sijona pataise taip, kad jis uzdengtu kojas. Negrazu gi jas rodyti, kai pro sali vaiksto visokie

Isvis nereiketu vartoti tokiu zodziu, kaip VISADA, NIEKADA, VISI, ir t.t.... Mes ko tai daznai pasimauname ant savo stereotipinio mastymo. O kiekvienas atvejis buna unikalus...
Bet, siaip as laikausi nuomones, kad dideli religiju ir kulturu skirtumai, nera tai, ko as siame gyvenime noreciau.... Tpfu, tpfu, tpfu....
Bet, siaip as laikausi nuomones, kad dideli religiju ir kulturu skirtumai, nera tai, ko as siame gyvenime noreciau.... Tpfu, tpfu, tpfu....

QUOTE (aureja @ 2004 10 25, 15:57) | ||
Reik paprovokuoti ( kai jau atsibos pra-mo-gau-ti) - staiga viską mesti ir tada Jis atlėks Lietuvon keršyti ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vo cia tai geras butu.
Turetumem nauja realybes sou

Nors jau galima sakyti turim

Nematau as nieko bloga, kad zmogus nori papramogauti
O gal dar kas nors is to ir iseis
As tai visom keturiom palaikau Smurka
Netoli mano namu yra turku kavine. Dirba ten trys jauni turkiukai
Daznai sutinku juos parduotuveje ar mieste, tai visada seile pavarvinu
Nu jau tokie simpatulkai
Galvojau, kad vienas is ju turi panele, bet ziuriu, kad kas savaite su nauja vaiksto

Netoli mano namu yra turku kavine. Dirba ten trys jauni turkiukai

Pasirodo favoritų liesti negalima
Nesu kokia nupušusi moterėlė kuri varo moralus ir keikia mini sijonus. Tu PRAMOGAUK, kaip ir rašei, ir toliau ieškok tos ribos. Jei jau nejauti, tai ką padarysi
Tiesa, atsiprašau visų turkų, tikrai neteisingai apkaltinau seksualiniu priekabiavimu. Kalbėjau apie tam tikrą rūšį vyrų, kurie ieško mergužėlių pasilinksminimams. Gerai kai abiejų norai sutampa, o čia kaip tik tas atvejis.

Nesu kokia nupušusi moterėlė kuri varo moralus ir keikia mini sijonus. Tu PRAMOGAUK, kaip ir rašei, ir toliau ieškok tos ribos. Jei jau nejauti, tai ką padarysi

Tiesa, atsiprašau visų turkų, tikrai neteisingai apkaltinau seksualiniu priekabiavimu. Kalbėjau apie tam tikrą rūšį vyrų, kurie ieško mergužėlių pasilinksminimams. Gerai kai abiejų norai sutampa, o čia kaip tik tas atvejis.