Įkraunama...
Įkraunama...

Kas supaisys tuos turkus?

QUOTE(Smurka @ 2004 10 24, 18:40)
Nu va, baigiasi jau trecias menuo, o mano jaunasis turkiukas dar neatskreto. tiek to, tegul buna ir tegul suokia man grazius zodelius, nemaiso.

Nu kokia moteris gali supykti, kai jai kasdien sakomi komplimentai? Nu tipo, kokia tu grazi sexy lady, kaip as taves noriu ir kaip as tave myliu ir t.t. ir pan. As tai priimu kaip zaidima ir labai smagiai ji zaidziu, bo netikiu nei vienu jo zodeliu.

Jis musulmonas. O ten moterys, nors jau pamazu ir pradeda kur nors didmiesciuose atitrukineti nuo pavadzio, bet is esmes dar nekaltybe saugo, todel vyrams nieko kito nebelieka, kaip tik dziaustyti makaronus ant europieciu ausu ir tiketis kur nors kokiomis nors aplinkybemis issisauti.

tai va, kaip minejau, netikiu, kad visi tie komplimentai labai jau rimti. Bet del vieno dalyko buvau sventai isitikinusi, kad jau zodziais "as su tavimi noreciau tureti vaiku" jie bet kam nesisvaido. Kazkaip maniau, kad cia tikrai ne kiekvienai yra sakomi, o kai jau sakomi, tai ziauriai atsakingai. O as juos isgirdau ramadano menesi per pati pasninko ikarsti ohmy.gif Labai sutrikau.

O gal as neteisingai maniau? gal ir tokiom frazem apie vaikus jie gali svaidytis ramiai, atsipalaidave? Kas tuos turkus supaisys?

oi blt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Girlicious @ 2009 07 20, 02:31)
O DIeve mano, turkai.. nei man jie grazus nei man jie seksualus, nepatinka man turkai isviso, netraukia, netrauke ir netrauks, atsiziurejau as tu turku ir visokiu kitokiu atatiurku, keliavau as i ta Turkija, buvau as ir Egipte ir Maroke, buvau daugybe musulmonu saliu. Na ir kas , kad jie nesilaiko RAMADANo, bet TURkas yra ir liks musulmonas, nesvarbu ar jis geria, ruko, musulmonas yra musulmonas, ir tu jo mastymo nepakeisi. Ir visgi keista , kad tokie visokie arabai ir kvailiai dar tebetraukia lietuviu moteris... man jie negrazus isvis, baisus , o jau apie kazkia traukia sitiems visiems net liezuvis peapsiverstu. Turkai kaip muses limpa prie manes- o manes jie visiskai netraukia, atsaunu piktu zvilgsniu , ir niekada i turka neziurejau kaip i vyra, drauga ar dar ka...  thumbup.gif  drinks_cheers.gif  biggrin.gif

Mano vyras turkas...ir man jis vienintelis ir pats geriausiais, nepaprastai grazus, issilavines ir dar geras, beje ir pinigus gerus uzdirba...ko dar noreti?
Atsakyti
Mano vienos darbuotojos vyro sesuo gyvena Vokietijoj ir yra turko meilužė.Diedas jau metuose,kažkur apie 60,moteriškei nėra 40.Sugyveno vaiką,lanko tik savaitgaliais,rūpinasi tuo vaikeliu,visur vežioja,buvo atvežtas ir į Lietuvą parodyt bigsmile.gif ir vaikas ir turkas.Vaikas toks gyvas sidabras,o Izmaelis,tai neturiu nuomonės,aš su tokiu neprasidėčiau bigsmile.gif
Atsakyti
na prisikaičiau aš čia įvairiausių istorijų smile.gif bei nuomonių...Taigi, ir aš įsivėliau į romaną su turku.Kolkas tik virtualų.Na bendraujam kasdien ir daug, su kameromis.Taip pusę metų...Iš jo pusės gan greitai atsirado "jausmai", meilė it t.tkaipo aš jo svajonių moteris ir t.tNa tik skirtumas tas,kad jis ne iš tų saldžialiežuvių, niekad negirdėjau jokių baby, sunrise, honey ir t.tbendraujam paprastai, įvairiomis temomis, klausomės muzikos kartu ir t.t kazkaip suprantame vienas kitą be žodžių net.Jis mokytojas, gyvena Istanbule, kilęs iš Adanos.Neslėpsiu, neesu jam abejinga taip pat, tik negaliu taip paprastai ,kaip jis sakyti myliu, tu mano svajonių vyras, tu mano likimas, taip ,kad kaip jis.Turiu vistik pamatyti žmogų realiai.Blogybės tos-labai pavydus, prisigalvoja visokių nesamonių ir t.t, per daug geros nuomonės apie save, Na ir tai,kad toks garantuotas ta savo meile, norėjimu gyventi kartu, susituokti, oh, juk mes nematėm viens kito realiai.Be to aš išsiskyrusi, turiu vaiką.Daug kartų bandėm viską nutraukti, bet ,kažkaip nesėkmingai.Kaip Smurka sakę, negaliu atsipirti jo akims, tiesiog užburia...Taigi ,esu smarkia pasimetusi, kitą savaitę kaip ir turiu galimybę nuvykti pas jį, širdis nori, protas sako-stop.Stoviu pusiaukelėje ir nežinau ką daryti.Pasitikiu juo, nepagavau nei meluojant, nei dar kažkaip, patikrintas daug kartų, visus testus praejo sėkmingai biggrin.gif Galvoju,gal reik susitikti, tada ir matysim kaip viskas pasisuks ir kaip ten yra iš tikrūjų, bet vis dar neapleidžia abejonės, ar verta..o jei paskui tikrai nebegalėsiu ramiai užmigti doh.gif ką daryt?ot dilema...
Atsakyti
Tai jei turi galimybe, tai neprasvilpk jos vejais 4u.gif
o jei dar ir patikrinus ji esi tai isvis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Girlicious @ 2009 07 20, 01:31)
O DIeve mano, turkai.. nei man jie grazus nei man jie seksualus, nepatinka man turkai isviso, netraukia, netrauke ir netrauks, atsiziurejau as tu turku ir visokiu kitokiu atatiurku, keliavau as i ta Turkija, buvau as ir Egipte ir Maroke, buvau daugybe musulmonu saliu. Na ir kas , kad jie nesilaiko RAMADANo, bet TURkas yra ir liks musulmonas, nesvarbu ar jis geria, ruko, musulmonas yra musulmonas, ir tu jo mastymo nepakeisi. Ir visgi keista , kad tokie visokie arabai ir kvailiai dar tebetraukia lietuviu moteris... man jie negrazus isvis, baisus , o jau apie kazkia traukia sitiems visiems net liezuvis peapsiverstu. Turkai kaip muses limpa prie manes- o manes jie visiskai netraukia, atsaunu piktu zvilgsniu , ir niekada i turka neziurejau kaip i vyra, drauga ar dar ka...  thumbup.gif  drinks_cheers.gif  biggrin.gif

Ash nesuprantu, kaip zmogus gali tokias kvailystes rashyt... Jau net ir man idomu pasidare... Kaip galima rashyti, kad tam tikroje shalyje gyvenantys vyrai neseksualus, negrazus ir pan... Toks kvailas absoliutinimas... Geda net skaityt... Lietuviai gal grazus ir seksualus????? Visi???? Oho....
Kas del Turkojoje matytu turku, tai itariu, kad zmogus neskiria tikriausiai turko nuo kurdo, turko nuo lietuvio... Ir galiu psakyt, kad per tiek metu buvimo Turkijoje, pati ne visada galiu pasakyti 100 poc. ar vyras turkas, ar vokietis, ar lietuvis. O cia mat eksprte...
Eiliniu stereotipu auka. Jeigu kazkam vis dar atrodo, kad turkas - juodais plaukais, ruda oda ir rudom akim, tai bent jau garsiai taip nesakykit. Turkija didziule, tad priklausomai nuo regiono skiriasi ir ishvaizda. Pazistu ne viena shviesiaodi ir net melynom akim turka. O jau ju vaikai ish viso shviesuciai... Taip kad juokinga...
Nenorijau piktai, bet gal ishejo kaip visad... smile.gif Stengiausi buti objektyvi. Jei nepavyko, atleiskit ir neburnokit wink.gif
Atsakyti
QUOTE(strazdana @ 2009 08 15, 18:42)

Testai būna tik gyvenant, būnant kartu, o ne virtualiai, nežinau, būkit atsargi, žmogus už ekrano gali būti ne toks kokio tikėjotės.
Atsakyti
na taip, tai suprantama, kad virtualus gyvenimas skiriasi nuo realaus.Bet visgi kaip suprasti kas yra kas, nesusitikus realiai.Net nežinau...apsisprendžiau važiuoti,o ar tai bus klaida ar ne, pamatysiu vėliau...Tikiuosi,kad jis padorus žmogus.
Atsakyti
QUOTE(strazdana @ 2009 08 16, 21:18)
na taip, tai suprantama, kad virtualus gyvenimas skiriasi nuo realaus.Bet visgi kaip suprasti kas yra kas, nesusitikus realiai.Net nežinau...apsisprendžiau važiuoti,o ar tai bus klaida ar ne, pamatysiu vėliau...Tikiuosi,kad jis padorus žmogus.

Lauksim žinių tuomet, skėmės Jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Turkish @ 2009 06 22, 17:15)

turi, pasirodo  thumbup.gif  ir neklysta

Nu jau,nu jau...Apie lietuviškus pasididžiavimus prašau gerai arba nieko.A kaip tie turkai nešokinės ant bet kokio plauko mergiščių.Va dabar ,kaip tik,skaiciau statistiką,jog Arabų šalyse 230'čiai vyrų atitenka 100 moterų.O ir daugpatystė ten- normalus dalyks.Tenka pasitenkinti užsienietėmis,visi moterų turėti nori.
Atsakyti
o tu bent zinai apie ka ten buvo kalbama?
apie dumblo patirti su turkais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Turkish @ 2009 08 17, 20:35)
o tu bent zinai apie ka ten buvo kalbama?
apie dumblo patirti su turkais  ax.gif

Nesvarbit apie ka buvo kalbama.As pacitavau 2009 metu statistika is knygos"Top 10 for men(over250 lists that matter)"
Atsakyti