sveikos merginos:)na as jum papasakosiu novele..netiketai su drauge buvom nuvykusios i turkija, kemera, savaite paatostogaut.ir nuo to laiko mano gyvenimas apsiverte aukstyn kojom...tad apie viska nuo pradziu: turejau vaikina, lietuvi, jam db 25, man 23.draugavom 4 metus, po 2 metus draugystes isvykau i ispanija, pagal erasmus programa pusmeciui, o jis i anglija uzsidirbt pinigu(nes spaudimas is tevu, manes ir kitu).Grizus is ispanijos musu santykiai veso, ir jis mane, kad pasipirses man atsitaisys santykiai.Kazkiek padejo, taciau nedaug.na bet po biski stiprejo jausmai.ketvirtais metais atvykau i anglija pas ji padirbeti per vasara.Pirma savaite buvo ideali, kol nenusipirko masinos..tada atsirado pinigu stygius, reikejo man is savo kisenes moketi, o darbo neturejau, ir parsidejo pykciai ir t.t, man nebesvietiska depresija, asaru pakalnes kasdiena, nes vienai sedint namie stogas dar ne taip ciuozia..kai NIEKO NEGALI SAU NUSIPIRKTI, NET IKLOTU, NES NERA PINIGU.na rugseji grizau i lietuva, paskutinis kursas.grizaus vel santykiai pasitaise, lyg tais ejo viksas gerai..kol su drauge neisvarem i turkija.Zinojo tik mama, kad islekiu.Turkijoje suutikau vyra..protinga..dailu..uzdirbanti..elegantiska..kulturinga..na taip sakant idealas..pradzioj i viska ziurejau nerimtai, maniau pasiduosiu su juo ir sausiu atgal pas saviski, su kuriuo jau pavasari ar vasara jau planuojam vestuves.TACIAU.per ta savaite pagalviojau, na ir kodel negaliu as gyevnti viena?gal net geriau jausiuosi, rasiu laiko savo megiamai veiklai, galu gale laisve flirtams ir t.t. o.s. as baigineju bakalaura, o mano lietuvis tik paprastas anglijos darbininkas.Ka jus manot, palikau lietuvi paskutine diena kada grizinejau is turkijos.tai buvo labai rimtas ir sunkus sprendimas, nes nenorrejo taip lengvai manes paleisti. Taciau isvykus mano turkelis mane susiradpo, stengiasi imanomais budias palaikyti kontaktus, bendrauti.K a galiu pasakyti, kad turkas dirba norvegijoj, laivu inzinierius, tevas berods archiologas ar panasiai...siulo atvykti man i norvegija, gyevnti su juo, tiesiog duoti sansa mums abiem pabandyti.tad manau man tiktrai pasisektu, nes nereiketu sedeti turkijoj, o butu viduriukas-norvegija, ir velniai nemate, duosiu jam sansa, del religiju bus matyt kas kaip, nesigaus kas-tiek to.bet kaip paneles raso kad vyksta i turkija-mielosios, geriau paimkiyt neutralia sali, kad ir anglija, jum paciom bus geriau, bus lygybe is jusu ir jusu vyro/draugo puses, manyciau kad tai idealiausias sprendimas.bus blogai-turesit kur grizti ir niekas nesulaikys jusu, o is turkijos jau sudetingiau...juk i turkija bet kada nuskrisit ir ne karta, bet mielosios, suprantu kad kur silciau, ten maloniau, taciau kur vesiau-vokietija, anglija, norvegija, estija, latvija, lietuva uztikrins jums sioki toki garanta..as taip manau.O gyvenimas buna labai nenuspejamas, cia ziurek spjauni i vandeni, o po to ziurek kad ji jau reikia gerti..

Sveikos gyvos, supermamos. Seniau retai uzklysdavau i si foruma, bet si vakara kazkaip uzsibuvau... Demesi ypac patrauke si tema. Pradejau skaityti nuo pradziu, keliu metu senumo Smurkos zinutes, kitu moteru pasisakymus... Galiu pasakyti tik tiek - moterys jus moterys, kokios jus naivios, beprotiskai naivios!!! Pradzioje aprasoma Smurkos istorija man pasirode absoliutus marazmas - sako, kad jai tas turkas nerupi, ji ATSEIT tik zaidzia, bet va susitikti planavo - tai kame logika? Zaidzia, nenori rimtai prasideti, o susitikti nori? Tai gi cia ir durnam aisku, kad jai cia joks ne zaidimas, kad isimylejusi ji buvo ta turkeli iki ausu, ir tokiomis frazemis kad cia tik zaidimas, nezinia kokius naivuolius siekia apgauti!!! Taip, seni cia ivykiai, bet demesio verti.
Tolimesni moteru pasisakymai, dauguma mazdaug tokiame stiliuje: susipazinau su turku, bla bla bla, jis sako daugybe komplimentu, rodo daug demesio, as ZINAU KAD JIS TA PATI SAKO VISOMS, bet VISTIEK GALVELE SUKASI, ir nezinia kuo viskas baigsis....... Moterys jus moterys!!!!!!!!!!!!! Po tokiu pasisakymu norisi ju autorems paleisti silpna elektrosoka, ar duoti pauostyti amoniako, kad kazkas atsistatytu smegenyse. Turbut ne vyrams suprasti, kas pradeda darytis moteru galvose, girdint komplimentus (nesvarbu, kad melagingus), jeigu joms taip susisuka protelis. Zino kad ta pati suokia visoms, bet vistiek negali atsispirti - na cia tokia kvailyste, toks nuprotejimas, kad baisiai ir buti negali! Jeigu aiskiai ZINAI, kad tie patys makaronai kabinami daugybei moteru is eiles, tai viskas - pro viena ausi ieina, pro kita iseina, tiesiog nekreipi demesio, nesureiksmini - taip ir turi buti. Bet ne, kazkodel moterys, atrodo senai jau ne mazvaikes, auginancios vaikus, subrendusios, kazka pasiekusios gyvenime, pameta galvas del pezalu, absoliuciu skiedalu - argi ne nesamone? As pats jaunas, man 25 metai, patirties as turiu maziau nei dauguma jusu, bet ir tai suprantu, kokia visa tai yra NESAMONE!!! Saldus zodziai? Ju pavaryti gali bet kas, as nemyledamas galiu skiesti kad tu pati nuostabiausia, pati graziaisuia, be taves negaliu gyventi, tu man kaip gele, kaip zvaigzde nakties daguje, kaip vandens gurksnis dykumoj ir t. t., bet ar tai jau bus irodymas, kad as MYLIU? Juk tai gali buti tiesiog mano taktika, siekiant isivilioti i lova, ir tiek.
Moterys mielos, negi jus tikrai tokios naivios? Taip, as zinau kad moterys myli ausimis, bet kad iki tiek....................... Juk tie turkai gerai ta zino. Jie supranta, kad cia silpna moteru vieta, ir naudojasi ja. Ir kaip matau, is dusaujanciu siame forume skaiciaus, jiems labai puikiai tai iseina.
Atsipeikekit, mielosios, ne mazi vaikai esat. Gal supraskit viena karta, kad ne visada grazus zodziai, komplimentai, demesys ir t. t. yra nuosirdus. Man kaip vyrui, skaitant jusu dusavimus del per atostoginius romanus ar skypus zeriamu komplimentu, kurie 100% yra netikri, darosi ir juokinga, ir pikta tuo paciu metu. Suaugusios moterys, o tokios naivios, tokios silpnos... Pamanykit, sneka graziai per skype - tai jau baisi meile. Komedija...
Tolimesni moteru pasisakymai, dauguma mazdaug tokiame stiliuje: susipazinau su turku, bla bla bla, jis sako daugybe komplimentu, rodo daug demesio, as ZINAU KAD JIS TA PATI SAKO VISOMS, bet VISTIEK GALVELE SUKASI, ir nezinia kuo viskas baigsis....... Moterys jus moterys!!!!!!!!!!!!! Po tokiu pasisakymu norisi ju autorems paleisti silpna elektrosoka, ar duoti pauostyti amoniako, kad kazkas atsistatytu smegenyse. Turbut ne vyrams suprasti, kas pradeda darytis moteru galvose, girdint komplimentus (nesvarbu, kad melagingus), jeigu joms taip susisuka protelis. Zino kad ta pati suokia visoms, bet vistiek negali atsispirti - na cia tokia kvailyste, toks nuprotejimas, kad baisiai ir buti negali! Jeigu aiskiai ZINAI, kad tie patys makaronai kabinami daugybei moteru is eiles, tai viskas - pro viena ausi ieina, pro kita iseina, tiesiog nekreipi demesio, nesureiksmini - taip ir turi buti. Bet ne, kazkodel moterys, atrodo senai jau ne mazvaikes, auginancios vaikus, subrendusios, kazka pasiekusios gyvenime, pameta galvas del pezalu, absoliuciu skiedalu - argi ne nesamone? As pats jaunas, man 25 metai, patirties as turiu maziau nei dauguma jusu, bet ir tai suprantu, kokia visa tai yra NESAMONE!!! Saldus zodziai? Ju pavaryti gali bet kas, as nemyledamas galiu skiesti kad tu pati nuostabiausia, pati graziaisuia, be taves negaliu gyventi, tu man kaip gele, kaip zvaigzde nakties daguje, kaip vandens gurksnis dykumoj ir t. t., bet ar tai jau bus irodymas, kad as MYLIU? Juk tai gali buti tiesiog mano taktika, siekiant isivilioti i lova, ir tiek.
Moterys mielos, negi jus tikrai tokios naivios? Taip, as zinau kad moterys myli ausimis, bet kad iki tiek....................... Juk tie turkai gerai ta zino. Jie supranta, kad cia silpna moteru vieta, ir naudojasi ja. Ir kaip matau, is dusaujanciu siame forume skaiciaus, jiems labai puikiai tai iseina.
Atsipeikekit, mielosios, ne mazi vaikai esat. Gal supraskit viena karta, kad ne visada grazus zodziai, komplimentai, demesys ir t. t. yra nuosirdus. Man kaip vyrui, skaitant jusu dusavimus del per atostoginius romanus ar skypus zeriamu komplimentu, kurie 100% yra netikri, darosi ir juokinga, ir pikta tuo paciu metu. Suaugusios moterys, o tokios naivios, tokios silpnos... Pamanykit, sneka graziai per skype - tai jau baisi meile. Komedija...
Sveikos merginos...labai gaila kad di tema mirusi,perskaiciau visa nuo 9radziu nes turiu tam pagrindo...niekada nesidomejau turkais ar musulmonais aplamai,deja siu dienu ivykiai mano gyvenime priverte gilintis labai stipriai sia tema,laba8 gaila,kad tema numirus,bet jei yra dar susidomejusiu gal atgaivinsime ja vel nes tikrai turiu ka pasakoti gal net kam pravers info,taip patturiu dar dauk ko ir pati paklausto.....

QUOTE(lelykute @ 2013 04 13, 11:25)
Sveikos merginos...labai gaila kad di tema mirusi,perskaiciau visa nuo 9radziu nes turiu tam pagrindo...niekada nesidomejau turkais ar musulmonais aplamai,deja siu dienu ivykiai mano gyvenime priverte gilintis labai stipriai sia tema,laba8 gaila,kad tema numirus,bet jei yra dar susidomejusiu gal atgaivinsime ja vel nes tikrai turiu ka pasakoti gal net kam pravers info,taip patturiu dar dauk ko ir pati paklausto..... 

Na, tai papasakok, ką turi papasakoti.
Aš šiek tiek patirties su turkais ir Turkija turiu, nes ten studijavau kurį laiką, turiu nemažai turkų draugų, ir kelis trumpus susižavėjimus turėjau. Taigi nesu visiškai žalia turkų klausimu. Gal pavyks kažką patarti.

Oi kaip smagu kad vel mezgasi pokalbis gaila tik kad merginu tu kurios uzvede si foruma ir aktyviai dalyvavo jau nebera,seip ir tu visu ale teisuoliu ir mokanciu teisingai gyventi ,komentaru nenoriu hirdeti ir ingnoruoju juos,todel gali net nevarkti mokinti gyvenimo
..o pasakoti cia nemazai ko,del patarimu kazinau kaip ir nieko su juo rimto negalvoju tai irgi gal tik del gudromo ar del bendro isprusimo galima viena kita,seip norejau suzinoti gal gyvuoja siuo metu kitur koks tokiu merginu forumelis privatus kur galeciau pasikalbeti sia tema...o del mano turko oi oi kas vyksta ziauru..

QUOTE(lelykute @ 2013 04 15, 10:42)
Oi kaip smagu kad vel mezgasi pokalbis gaila tik kad merginu tu kurios uzvede si foruma ir aktyviai dalyvavo jau nebera,seip ir tu visu ale teisuoliu ir mokanciu teisingai gyventi ,komentaru nenoriu hirdeti ir ingnoruoju juos,todel gali net nevarkti mokinti gyvenimo
..o pasakoti cia nemazai ko,del patarimu kazinau kaip ir nieko su juo rimto negalvoju tai irgi gal tik del gudromo ar del bendro isprusimo galima viena kita,seip norejau suzinoti gal gyvuoja siuo metu kitur koks tokiu merginu forumelis privatus kur galeciau pasikalbeti sia tema...o del mano turko oi oi kas vyksta ziauru..

Tikrai žiauru

QUOTE(lelykute @ 2013 04 15, 09:42)

Tai, kad sakai, jog nieko rimto su juo negalvoji. Tai kodėl čia žiauru.

Šiaip sunku turėt vienareikšmišką nuomonę dėl tų turkų. Nes jų, kaip ir visur, visokių žmonių būna. Vienos išteka ir po kelių metų gailisi, kai supranta, kad biškį ne ten pateko, o kitom patinka toks gyvenimas ir jų turkai.

Na tai istiesu nieko negalvoju su juo,ziauru yra tai kad kiek cia perskaiciau tema apie kokie jie yra,kiek pati susipazinau su juo koks yra,ir iki kiek ji davedziau tai cia ziauriausia
kai susipazinom su juo ko tik ne buvo 2 dienas kalbame o kokias 3 jei butume realiai manai mustumemes arba jis jau mane butu uzmuses...tai va tas dienas manau supratote kariaujam pykstames as ji istrinu is fb is messengeriu is skypo jis isrekia kokia esu baisi bloga kvaila moteris siuncia mane i pragara ir kai garas nusileidzia kai ji ignoruoju ir is visur ismetau jis vel mane susiranda chate kur susipazinom pradzioje private atsiprasinejo veliau po tokiu barniu kai ir ten ignoruodavau viesai regdavo kaip mane myli dar veliau jei oamatydavo kad bent labas man paraso lietuvis viesai jis ta zmogeli iskeikia sakydamas kad as jo moteri
..priejome iki to kad jis padejo kai susipykstam verkti ir pries web ir rasydavo kaip jis mirsta ismeiles ir verkia, naktim nemiegodavo ,jau rimtai eme man jo net gaila darytis kai manydavau nu ok vel oriimsiu asji i fb i skyoe o dieve as ji pamacius po kokiu 2 paru kanciu nu tikrai zmogelis atrodydavo tragiskai..buvo kalbu kaip svajoja kad as buciau jo zmona pagimdyciau jam 5 vaikus ,bet nuleisdavau kaip plepalus o uzvqkar kqi jau nebeiskente eiliniu mano kaprizu ir nebuvimo online o tipo kazkur lt su draugemis,jis man paraso didelem raidem" are you merried me?"..nu as tipo isijungiu kabai nustebusia klausiu WHat? O jis kartoja dar 3 kartus ir praso atsakyti...na as kaip visada isvartau viska savaip tipo mes skirtingi tu nezaisk su manim tai nejuokinga moteriai nu tipo jis sako as rimtai ir viska sis rimta ..ai dar vienas kai jis cia nliaudavo del manes jis neprakeido progos pamineti tipo ar as suprantu ka reiskia vyrui verkti del moters ,o as dar pagalvoju ypac turkui kur moterys jiems po padu...tai va merginos taip as ji ten isvartinejau kad jis kaip sunelis daro ko tik uzsigeidziu prikraunu fb klipu su muzikom vainzdeliu foto(nesavo zonima o seip su mwiles uzraseliai)viska skaito laikina aisku nepamirsta to pamoneti,3 savaites maldavo mano fotkiu o as neduodu nes isties tuos kartus kai susipyke budavom ogogo ko jis tik nepridaro anketu su mano nikais su mqno vardais...galvoju kas butu jei fotke turetu imestu kur nete ir rasytu ji mano jos ieskau ja myliu zodziu jis kqi supykdavo labai baisus budavau sakau su mano charakteriu ir tokiu elgesiu jis maziausai mane uzmustu..dabar gi kai vis jam pasakau ka galvoju kad musu moterys laisvos niekas joms nevadovauja tipo jei man aiskinsi niekada manes nesurasi jau jis kazkoks lankstesnis oasidare jau kad ir labai pavydi bando valdytis netaip kaip pradzioj rekdavo reikalaudavo buti tada ir tada kazkur neiti arkazko nedaryti...dabar jau kencia tipo nespausiu taves kai galesi prisijunk..nu zodziu ..o dar visko kabai daug tu nuotykiu su juo bet kad labai as cia issipleciau tai gal kitu postu surasysiu...ai dar viena seip nezinau ar tiketi bet jis bisas pats sau turi firma nes man jau sugebejo ir ja aprodyti kai jis dirbdavo ofise as turedavau buti skyoe pasijungus ir spoksoti i ji kad jis dirbdamas mane matytu jis net masina vaziuodamas i susitikimus ten skyoe pajungdavo ir ziuredavau kaip vairuoja galvoju blin uzsimus viena diena jis taip..nu krc..

Kadangi mokyti ir i prota atvesti bandyti pirmajame poste saket ne nebandyt, tai pakomentuosiu trumpai - anekdotas 
Linksmiausia, ka skaiciau per pastarasias kelias savaites.

Linksmiausia, ka skaiciau per pastarasias kelias savaites.
QUOTE(*GAILĖ* @ 2013 04 15, 16:48)
dieve dieve, vaiku darzelis kazkoks... kiek tau metu, lelykute?
Koks skirtumas,juk sakiau kam nepatinka tai neskatykit ir nekomentuokit...