[quote=Molė,2013 04 15, 18:45]
O man žiauru ir gaila, kad rašyti nemokat
[/quote]
Rasyti moku pakankamai gerai gali buti rami cia jei smalsu mano tabo siek tiek problemos ir skubejimo rasant neziurint i klaviatura..
[quote=*GAILĖ*,2013 04 15, 18:57]
skirtumas esminis
man tokie turkai kone kasdien i Skype ar fb prisiplakt bando, bet man net mintis nekyla tiket tokiom nesamonem ir susirasinet su jais. bet kai buvo 15 m, kas zino, gal ir buciau uzkibus
o siaip - kokiu komentaru cia nori sulaukt? patarimo kokio reikia? palaiminimo? koks tikslas?
leidau sau paziuret lelykutes profili

. Skirtumo man jokio tikraiman nereikia moralu doroves pamokelliu manau jus pacios nelabai suprantate kur smalsaujate nes man kurie nera aktualus klausimi ar forumu temos as nelendu cia kiek esu issilavinus skaitymui tema kas supaisys tuos turku atejau pakalbeti cia su tomis kurios supranta sios temos esme...o jus ale labai visa zines bet smalsumas nugali paskaitineti ir pasisakyti....vyra turiu ir rasiau ir neslepiu ir jei skaitei rasiau ir kodel susirasineju ir kad nieko neplanuoju beje mano postuose dar ir nebuvo pabaigos istorijos..o mokinti tiketi ar ne tikrai nereikia nes manau jei man reiketu jo realiai buciau jau suvystyta ir apgauta deje jis kaip ir visi pradzioje atejo su ta viltim kad kaip daugelis mergaiciukiu ziures kaip jis zaidzia su savo daikteliu ir as atsakysiu tuo paciu besimaivydama pries ji nuoga..deja kas ji uzkabino del ko jis taip prilipo butent jo zodziais kad esu neeiline moteris ne kaip visos o su savo principais kurie ji gal nervuoja kad negali prieiti prie manes niekaip bet net savo zodeliais saldziais ir veiksmais manes negali palauzti..o tai vyrai netik turkai vertina,niekas nemegsta mergaiciu kurias zodeliais saldziais paperka o to sir pameta galvas ..deja as neistokiu...
[quote=Verutea,2013 04 15, 20:19]
Paauglės fantazijos. Nesvarbu, jog turi vaiką ir vyrą. Santykyje su vyrais ji šešiolikmetės stadijoje. Per anksti šeimą sukūrė. Gaila vyro.vyro gaila? O ka tie vyrai nezino ko eina i interneta?nejuokink..dar niekas nenumire kad nepasimonstrubavo ne as ras kita kuri su juo ten alsuos..o mane nezinau kiek pagarbos bent jau bendrauja ir prisieke net neuzsiminti apie gaslybes...tai va tau,parodziau jam kad nevisos lietuvosmerginos sugeba ausim myleti valgyti ju makatonus ir po zodzio ilove you nusirengti!
[/quote]o kas liecia paaugles gaila bet paziurejus hiliau net geroki senutes esancios zaidzia ir sekmingai chatuose saituose skypuose,labai nuvilsiu bet pradesjusi esu ketvirta desimti taigi ..
O reziume supratau kodel tema mirusi cia nes mataudiskutuojanciu i temamaziau nei kritikuojanciu..gaila tik..nesuprantu jei jusu netenkina tokie gyvenimo budai ir nebutinai sioje temoje,kodel jus amzinai kisate trigrasi man asmeniskai kas neidomu as ten nelendu ir nediskutuoju..kokio velnio ir kas jus kviecia,beje esu maciusi tokiu ale labai mokintoju bet pacios tiek velniu priede kad sleptis po pernyksciais reiktu....

tema issemta galite uzdaryti..