Įkraunama...
Įkraunama...

Kas supaisys tuos turkus?

QUOTE(lelykute @ 2013 04 15, 18:23)
Koks skirtumas,juk sakiau kam nepatinka tai neskatykit ir nekomentuokit... g.gif

O man žiauru ir gaila, kad rašyti nemokat blink.gif doh.gif
Atsakyti
lelykute, perskaičius, man irgi įdomu, kiek jums metų, kad leidžiatės į tokius labai, sakyčiau, savotiškus žaidimus ir laiko praleidimo būdą. Iš jūsų parašymo, man tai eilinė internetinio romano istorija atrodo su vyriškiu iš Artimųjų Rytų. Neaišku, kiek jam pačiam tai yra rimta. Gal irgi tiesiog laiko praleidimo būdas ar proga paflirtuoti (nes Turkijoj jiems gana sunku flirtuoti su turkėm, t.y. to praktiškai nėra, turkams vyrams keliami dideli reikalavimai ir pan., o jei šeima ir mergina religinga, tai praktiškai per sužadėtuves tik ir susipažįsta). Tai jie ir ieško simpatijos internetu kur nors Rytų Europoj (nes jiems Rusija ir Rytų Europa - tai zona, kur visos merginos yra ypač lengvai prieinamos).
Iš jūsų rašymo matosi, kad jūs lyg ir norite parodyti, kad jums tai žaidimas, bet iš tikrųjų patinka jo toks dėmesys ir galvos pametimas dėl jūsų. Norėčiau įspėti, kad nepasiduotumėt tokiom nesąmonėm.
Atsakyti
QUOTE(lelykute @ 2013 04 15, 17:23)
Koks skirtumas,juk sakiau kam nepatinka tai neskatykit ir nekomentuokit... g.gif

skirtumas esminis lotuliukas.gif

man tokie turkai kone kasdien i Skype ar fb prisiplakt bando, bet man net mintis nekyla tiket tokiom nesamonem ir susirasinet su jais. bet kai buvo 15 m, kas zino, gal ir buciau uzkibus biggrin.gif

o siaip - kokiu komentaru cia nori sulaukt? patarimo kokio reikia? palaiminimo? koks tikslas?

leidau sau paziuret lelykutes profili biggrin.gif . vyra turi, vaika maza turi, o uzsiima tokiom nesamonem. jau tikrai laikas subrest butu, netikek tu juo, nieko jis nemyli, linksminasi ir tiek, kad paskui zvengtu su draugeliais apie pasileideles europietes doh.gif
ir siaip, pamastyk, kas bus jei tavo vyras tuos susirasinejimus pamatys? manai, galva tau paglostys? lygioj vietoj susigadinsi savo seimos gyvenima
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GAILĖ*: 15 balandžio 2013 - 18:08
QUOTE(lelykute @ 2013 04 15, 18:23)

Paauglės fantazijos. Nesvarbu, jog turi vaiką ir vyrą. Santykyje su vyrais ji šešiolikmetės stadijoje. Per anksti šeimą sukūrė. Gaila vyro.
Atsakyti
[quote=Molė,2013 04 15, 18:45]
O man žiauru ir gaila, kad rašyti nemokat blink.gif doh.gif
[/quote]
Rasyti moku pakankamai gerai gali buti rami cia jei smalsu mano tabo siek tiek problemos ir skubejimo rasant neziurint i klaviatura..

[quote=*GAILĖ*,2013 04 15, 18:57]
skirtumas esminis lotuliukas.gif

man tokie turkai kone kasdien i Skype ar fb prisiplakt bando, bet man net mintis nekyla tiket tokiom nesamonem ir susirasinet su jais. bet kai buvo 15 m, kas zino, gal ir buciau uzkibus biggrin.gif

o siaip - kokiu komentaru cia nori sulaukt? patarimo kokio reikia? palaiminimo? koks tikslas?
leidau sau paziuret lelykutes profili biggrin.gif . Skirtumo man jokio tikraiman nereikia moralu doroves pamokelliu manau jus pacios nelabai suprantate kur smalsaujate nes man kurie nera aktualus klausimi ar forumu temos as nelendu cia kiek esu issilavinus skaitymui tema kas supaisys tuos turku atejau pakalbeti cia su tomis kurios supranta sios temos esme...o jus ale labai visa zines bet smalsumas nugali paskaitineti ir pasisakyti....vyra turiu ir rasiau ir neslepiu ir jei skaitei rasiau ir kodel susirasineju ir kad nieko neplanuoju beje mano postuose dar ir nebuvo pabaigos istorijos..o mokinti tiketi ar ne tikrai nereikia nes manau jei man reiketu jo realiai buciau jau suvystyta ir apgauta deje jis kaip ir visi pradzioje atejo su ta viltim kad kaip daugelis mergaiciukiu ziures kaip jis zaidzia su savo daikteliu ir as atsakysiu tuo paciu besimaivydama pries ji nuoga..deja kas ji uzkabino del ko jis taip prilipo butent jo zodziais kad esu neeiline moteris ne kaip visos o su savo principais kurie ji gal nervuoja kad negali prieiti prie manes niekaip bet net savo zodeliais saldziais ir veiksmais manes negali palauzti..o tai vyrai netik turkai vertina,niekas nemegsta mergaiciu kurias zodeliais saldziais paperka o to sir pameta galvas ..deja as neistokiu...

[quote=Verutea,2013 04 15, 20:19]
Paauglės fantazijos. Nesvarbu, jog turi vaiką ir vyrą. Santykyje su vyrais ji šešiolikmetės stadijoje. Per anksti šeimą sukūrė. Gaila vyro.vyro gaila? O ka tie vyrai nezino ko eina i interneta?nejuokink..dar niekas nenumire kad nepasimonstrubavo ne as ras kita kuri su juo ten alsuos..o mane nezinau kiek pagarbos bent jau bendrauja ir prisieke net neuzsiminti apie gaslybes...tai va tau,parodziau jam kad nevisos lietuvosmerginos sugeba ausim myleti valgyti ju makatonus ir po zodzio ilove you nusirengti!
[/quote]o kas liecia paaugles gaila bet paziurejus hiliau net geroki senutes esancios zaidzia ir sekmingai chatuose saituose skypuose,labai nuvilsiu bet pradesjusi esu ketvirta desimti taigi ..
O reziume supratau kodel tema mirusi cia nes mataudiskutuojanciu i temamaziau nei kritikuojanciu..gaila tik..nesuprantu jei jusu netenkina tokie gyvenimo budai ir nebutinai sioje temoje,kodel jus amzinai kisate trigrasi man asmeniskai kas neidomu as ten nelendu ir nediskutuoju..kokio velnio ir kas jus kviecia,beje esu maciusi tokiu ale labai mokintoju bet pacios tiek velniu priede kad sleptis po pernyksciais reiktu.... thumbup.gif tema issemta galite uzdaryti..
Atsakyti
neeiline moterie biggrin.gif ( lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu negi tu tokia naivi, kad manai, jog jis rimtai taip apie tave masto lotuliukas.gif ), visos cia smaginasi sitoj temoj ir tiek. garantuoju, visos yra gave internetiniu turku ataku. VISOS. bet dauguma ne tokios durnos, kad gaistu laika su jais flirtuodamos.
o tavo vyras tikrai nieko nezino, gali neskiest cia. jei zinotu, tai verktum dabar "kerteleje sieloj", o ne cia draskytumeis. uzauk pagaliau, nes rimtai pris*iksi i savo seimos gyvenima tokiais niekais, paskui nagus iki alkuniu nusigrausi
Atsakyti
QUOTE(lelykute @ 2013 04 15, 19:45)
deje jis kaip ir visi pradzioje atejo su ta viltim kad kaip daugelis mergaiciukiu ziures kaip jis zaidzia su savo daikteliu ir as atsakysiu tuo paciu besimaivydama pries ji nuoga..deja kas ji uzkabino del ko jis taip prilipo butent jo zodziais kad esu neeiline moteris ne kaip visos o su savo principais kurie ji gal nervuoja kad negali prieiti prie manes niekaip bet net savo zodeliais saldziais ir veiksmais manes negali palauzti..o tai vyrai netik turkai vertina,niekas nemegsta mergaiciu kurias zodeliais saldziais paperka o to sir pameta galvas ..deja as neistokiu...

doh.gif doh.gif doh.gif
Aš sakyčiau, kad čia kaip tik atvirkštinis variantas: jūs viena iš nedaugelio, kurios apskritai su turkais kalba ir užsiima laiko gaišimu susirašinėjant su jais.
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2013 04 15, 21:19)
neeiline moterie biggrin.gif  ( lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nu negi tu tokia naivi, kad manai, jog jis rimtai taip apie tave masto lotuliukas.gif ), visos cia smaginasi sitoj temoj ir tiek. garantuoju, visos yra gave internetiniu turku ataku. VISOS. bet dauguma ne tokios durnos, kad gaistu laika su jais flirtuodamos.
o tavo vyras tikrai nieko nezino, gali neskiest cia. jei zinotu, tai verktum dabar "kerteleje sieloj", o ne cia draskytumeis. uzauk pagaliau, nes rimtai pris*iksi i savo seimos gyvenima tokiais niekais, paskui nagus iki alkuniu nusigrausi

Aisku kad nemanu ir kaip tamsta manote kad esu naivi jus turiu nuvilti,o taip pat manu tikpati ir nesupratai esmes mano atejimo cia ir pasipasakojimo butent tam kad nieko rimto negalvoju o jei butum skaiciusi pradzioje ,kad pramogauju..o durna ar neir nezinau kiek pati sukuo gaisti laika butent ji skiriu tik kiek man paciaiir reikia tos pramogos...tai klausima kas cia durna gal tu su savo pamokymais del nesupratimo mano postu ir berikalingu man pamokslu rasymo...kas liecia mano vyra irgi nuvilsiu esu pakankamai turtinga savarankiska ir nepriklausoma nuo vyro kaip gal esi pati,todel jei kazkaip elgiuosiu tai vadinasi nebijau del pasekmiu ir nesedziu chatuosesu turkais po paklode su pc lotuliukas.gif niekada gyvenimenemyzu del vyru ir nuvilsiu dar karta tavenesiruosiu del kazko verkti,bet tu turbut ir jau oatyriai tai kad ir toje temoje kaip sielos kerteles apsilankiai ir zinai sto paciom... thumbup.gif
Atsakyti
Ir is kur tokiu vistelku atsiranda.Ekshibicionistu nematet?Pasivaiksciokit po skverus,nereiks nei turko cool.gif
Atsakyti
vargeli tu mano, dar ir beraste visiska doh.gif

paskutini karta pakarotosiu neeilinei, turtingai bei savarankiskai moteriai lotuliukas.gif - kai subresi, tada ne tik forume galesi save tokiais komplimentais apdalint, bet ir kiti tau juos pasakys biggrin.gif

na pasiseke gi tam turkui lotuliukas.gif siaip jau. 1000 mergu uzkalbina per diena, nei 1 demesio nekreipia. o cia va atsirado naivuole, kuri atraso jam, vaidina isdidzia ir nepasiekiama, sala nuo jo komplimentu, net forumuose pasakojasi, kokia neeiline jis ja mato. nenustebsiu, jei sugalvos dar nuvaziuot aplankyt, prisidengdama atostogomis turkijoje biggrin.gif
Atsakyti
Tikrai neeilinė moteris doh.gif Juokas pro ašaras lotuliukas.gif
Atsakyti
Bėkit jūs nuo tų turkų. Ką maža savų durnių, dar sakot reikia kokį kuo juodesnį , labiau apžėlusį ir geriau iš kuo toliau susirasti? Ot neturit matyt galvos skausmo, problemų gyvenime, kad papildomai ieškot. Bėda tie turkai, babajai, pakiai ir t.t. Bėda.
Papildyta:
QUOTE(carablanca @ 2013 04 16, 12:11)
Tikrai neeilinė moteris  doh.gif Juokas pro ašaras  lotuliukas.gif

Visko gali būti, nes man reikia neeilinių gebėjimų josios postus perskaityti, kurių deja neturiu...tai ir pakomentavau taip ne visai į temą biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Gordon @ 2010 11 19, 06:43)
<...>
Tolimesni moteru pasisakymai, dauguma mazdaug tokiame stiliuje: susipazinau su turku, bla bla bla, jis sako daugybe komplimentu, rodo daug demesio, as ZINAU KAD JIS TA PATI SAKO VISOMS, bet VISTIEK GALVELE SUKASI, ir nezinia kuo viskas baigsis....... Moterys jus moterys!!!!!!!!!!!!! <...>

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
patikslinimui- mūsų vyrai gana šalti, šykštūs komplimentų be progos, o ir progai pasitaikius retai kokį išspaudžia. Todėl išgirdus žarstomus gražius žodžius į kairę ir į dešinę taip susisuka smegenėlės. Manau problema moters savivertėje. Jei žmogus pasitiki savimi, puikiai jaučiasi, jam aplinkinių patvirtinimo, o ypač praskiestų liaupsių nereikia, tam kad pasitvirtintų savo vertę pats sau. Dėl to atkreipkit dėmesį kokios mergaitės išteka už rytiečių- dažnai tai užguitos, neišvaizdžios. Nekalbu už visas 100 proc. bet kiek mačiau tokio tipo miršių santuokų, tai labai dažna būtent tokia ir yra.
Papildyta:
QUOTE(lelykute @ 2013 04 15, 21:45)
<...>
o kas liecia paaugles gaila bet paziurejus hiliau net geroki senutes esancios zaidzia ir sekmingai chatuose saituose skypuose,labai nuvilsiu bet pradesjusi esu ketvirta desimti taigi ..
<...>

swoon.gif swoon.gif to nesitikėjau.
Atsakyti