Įkraunama...
Įkraunama...

Kas supaisys tuos turkus?

maciau neeilines moters prasyma issiregistruot is forumo biggrin.gif
turbut vis tik pridejo i kelnes, kad vyras nepagautu lotuliukas.gif
bet zinok garantuoju, lelykute, jei tesi toliau tokius zaidimus, tave tikrai pagaus anksciau ar veliau. ir tada ramaus gyvenimo seimoj nebesitikek, graus tave vyras kiekviena proga, pasitikejimo neliks niekur. o ir pats jausis laisvas elgtis kaip nori. ar tau taip tiktu?
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2013 04 17, 00:17)
maciau neeilines moters prasyma issiregistruot is forumo  biggrin.gif
turbut vis tik pridejo i kelnes, kad vyras nepagautu lotuliukas.gif
bet zinok garantuoju, lelykute, jei tesi toliau tokius zaidimus, tave tikrai pagaus anksciau ar veliau. ir tada ramaus gyvenimo seimoj nebesitikek, graus tave vyras kiekviena proga, pasitikejimo neliks niekur. o ir pats jausis laisvas elgtis kaip nori. ar tau taip tiktu?

Vista tu vista ar neperdaug zinai,nosis turbut kaip buratino,nes kisi visur teisuole tu pamokslautoja,landzioji smalsumu netveri nes matomai pati is virtualaus gyvenimo i realu ir negali islysti ir pasireiksti g.gif tu uzsiciklinai ant to vyro mano,manau tave taip pagavo ir paliko todel drasi esi kazin ar kybotum cia jei butu kitaip...o issireginu todel kad absoliuti nesamone diskutuoti tenai kur tokiu atsalusiomis smegenimis pilna,kurios kaip ir ne ju reikalas pasak pacios bet kisa savo snargli vistiek..kazin kaip realiai pabendrautume gal noretum apsikeisti kontaktais?pakalbetume realiai apie mano vyra.. lotuliukas.gif niekada netarnavau vyrams niekada ir netarnausiu,gali buti rami bet aplamai koks skirtumas tau nesuprantu tau skauda kazka del mano seimos ar seip tau nesigauna neyventi svetimom bedom,turbut savo mazai turi ar gyvenimi tuo principu "man blogai tai tegul visiems taip buna" pati aktyvi alimentu temoje kazin kaip yra artik pati neesi mesta per borteli? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2004 10 25, 09:45)
man atrodo turkų "aš noriu turėti tavo vaiką" lygiai taip pat dažnas kaip ir "jor aiz iz nais"  laugh.gif ir kt. pribumbasai... O sako taip drąsiai ir dažnai todėl, kad visos turistės išgirdę tokias šnekas tuoj pat puola juoktis ir purtytis "ne ne ne" ar kažkaip pan.  Tai jie labai nerizikuoja žarstydami panašius pasiūlymus, o jau šitą pasilieka matyt tokiam momentui, kai moteriškę nori galutinai palenkti savo pusėn  wink.gif ir įrodyti kaip rimtai jie į ją žiūri  wink.gif Niugi kabinimo menas - nekitaip  laugh.gif

4u.gif pritariu. net dvi drauges po atostogu egipte buvo uzsikabinusios uz vietiniu kalbu, viena uz turko, dar vienai pazistamai Svedijoj (ne svedas) susuko galva... Tik du tokie niunsai cia matosi. Viena, tai aisku, kad vienisos moterys, nuvaziave atsipalaiduoti, ne taip kritiskai ziuri i visokius nuotykius, is pradziu ziuri atlaidziai - "aj, tegu jis man suokia, grazu paklaustyt, cia mes neprate", o praeina laikas, ziurek, ima lakstyt i tuos kurortus jau su tikslu pabuti su tuo suokintoju, abienms perka viesbuti... Aiskina visiems - "jis ne toks, tai kas kad musulmonas, jis europietiskas"... Nieko blogo man tiek musulmonai nera padare ir cia net ne religijos klausimas. Vis tik kaip besiguostum, artimuju rytu gyventoju mentalitetas kitas, ir nelabai as tikiu kalbomis, kad tokie santykiai yra nekomplikuoti. Vis tik labai daug kas skiria, ir ta pamatau ir is draugiu patirties, kas jau ruosesi prie altoriaus, vis tik vienu atveju vaikino tevai stojo piestu, kad vaikus jam gimdys ne jo tikejimo moteris (musu salyje merginu tevams tai dzin), kita pati susiprato isnaudojama, trecia suzinojo, kad kalbos apie vestuves ir vaikus sakomos dar bent trims europietems - tiesiog nelaiku atvaziavo atostogu, kai vaikinas su kita buvo uzsiemes... Aisku, kai mergina negali pasigirti manekeniska isvaizda, bet yra protinga, daug dirbanti, cia susirasti vyra, ypac sulaukus 30, kai jau pienas nuo lupu nudziuves, smegenu kiekis trukdo imti bet koki vyrioka. Tai bent per atostogas tokiu suokintoju apsupty gal pasijunta moterimi ir apsisuka galva. Tik juokas ima, kai drauge negali ateiti i gimtadieni, nes jos "vaikinas" uz poros tukstanciu km jai telefonu reguliuoja ka daryti ir draudzia net i kavine su merginom vyno taure isgerti....
Velgi, klausimas, ar kiekviena siuolaikine moteri privercia alpti is laimes pasvaiciojimai "noreciau tapti tavo vaiku tevu"... Viena, kai ta sako i ES norintis emigruoti pilietis, vien tai jau turetu buti raudonas signalas. Antra, o kas islaikys tuos vaikus... Nebent moteris noretu kraustytis i tokio mylimojo gimtine, kur jis (galbut) turi normalu darba, stabilias pajamas. O jei tik linksmina turistes, turbut biednas kaip baznycios pele. Taigi, cia atvaziavus irgi iskiltu darbo klausimas, o plius integracija i musu visuomene, - manau, nelengvi laikai lauktu. Aplinka svetima, paprociai svetimi, niekas nelaukia issklestom rankom... Trecia, kiek tenka girdeti nelaimingu istoriju, kai skirtingu saliu pilieciai, isgaravus meilei, nepasidalina vaiku... Taip kad tokiam suokintojui i svaiciojimus, kad jau noretu vaiku, pasakyciau toliau svajot. vargiai ar siuolaikine dirbanti, save islaikanti, savo verte zinanti mergina mirtu is laimes gavusi paziulyma kazkam prigimdyti vaiku... Nors, kiekvienam savo. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shokolada: 17 balandžio 2013 - 08:06
QUOTE(lelykute @ 2013 04 16, 23:47)
Vista tu vista ar neperdaug zinai,nosis turbut kaip buratino,nes kisi visur teisuole tu pamokslautoja,landzioji smalsumu netveri nes matomai pati is virtualaus gyvenimo i realu ir negali islysti ir pasireiksti g.gif tu uzsiciklinai ant to vyro mano,manau tave taip pagavo ir paliko todel drasi esi kazin ar kybotum cia jei butu kitaip...o issireginu todel kad absoliuti nesamone diskutuoti tenai kur tokiu atsalusiomis smegenimis pilna,kurios kaip ir ne ju reikalas pasak pacios bet kisa savo snargli vistiek..kazin kaip realiai pabendrautume gal noretum apsikeisti kontaktais?pakalbetume realiai apie mano vyra.. lotuliukas.gif niekada netarnavau vyrams niekada ir netarnausiu,gali buti rami bet aplamai koks skirtumas tau nesuprantu tau skauda kazka del mano seimos ar seip tau nesigauna neyventi svetimom bedom,turbut savo mazai turi ar gyvenimi tuo principu "man blogai tai tegul visiems taip buna" pati aktyvi alimentu temoje kazin kaip yra artik pati neesi mesta per borteli? lotuliukas.gif

fui, bjauru. pati perskaitei ka parasei, mergaite? schmoll.gif schmoll.gif
nieko tu apie mane nezinai, o ir speliodama visiskai pro sali saudai lotuliukas.gif bet tiek to, uzaugsi gi gal kada nors ir tu 4u.gif

man lb uzkliuna tavo kiekvienam poste minimas "netarnavimas" vyrams, "nemyzimas" del ju, nors niekas cia ir nekaltino niekuo panasiu biggrin.gif . o tu esi siaip girdejusi tokia savoka - meile - savo vyrui ir - pagarba - savo seimai? ar tavo seimoj sitie dalykai nebutini laimingam gyvenimui? ir dar klausimelis - noretum kad tavo vyras elgtusi taip kaip tu tokioj situacijoj?
ne "tarnavimo" ar "myzimo" del vyro klausimas cia, o apskritai, kur yra moralines ribos bendravime su svetimu kitos lyties atstovu.

o ta turka tu isimylejusi iki ausu ir tiek biggrin.gif . gali cia plesytis, kiek nori, neigdama, bet tai, kaip tu gini ji ir savo teise su juo bendraut, akivaizdziai tai rodo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Sahrazad @ 2013 04 16, 14:12)
swoon.gif  swoon.gif to nesitikėjau.

Nustebau ne mažiau. Kūnas brandus, o galva mokykloje pasiliko.

QUOTE(lelykute @ 2013 04 17, 00:47)
niekada netarnavau vyrams niekada

Nė viena su sveika savigarba netarnauja. Bet kad tamsta apie pagarbą žmogui negirdėjot, man kaip dieną aišku. Kas su vyru tada sieja šitiek metų nugyvenus? Kam jo pašonėje reikia? Kad didesnė intriga būtų su už jūrų marių gyvenančiais per web cam'ą bendraujant? Vaikiška visa tai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Verutea: 17 balandžio 2013 - 14:32
tai va, kaip minejau, netikiu, kad visi tie komplimentai labai jau rimti. Bet del vieno dalyko buvau sventai isitikinusi, kad jau zodziais "as su tavimi noreciau tureti vaiku" jie bet kam nesisvaido. Kazkaip maniau, kad cia tikrai ne kiekvienai yra sakomi, o kai jau sakomi, tai ziauriai atsakingai. O as juos isgirdau ramadano menesi per pati pasninko ikarsti ohmy.gif Labai sutrikau.

Su brenudusi atrodo moteris, o naivumas... lotuliukas.gif , koks jaunas turkas noretu susilaukti vaiku su vyresnia moterim...? doh.gif
Cia tik zodziai. biggrin.gif, tiesiog nori nusitempti I lova.
Turkas turkui nelygus, bet viena , kai zmogu zinai, kita kai susipazisti kokiam kurorte biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aylin: 19 balandžio 2013 - 10:22
Cia viskas aisku, tokios moterys yra sekso turistes.
Turi vyra vaikus ir vaziuoja i Turkija ''pailseti'.
Joks normalus vyras neisleis vienos moters i Turkija.
Joks normalus vyras, neleis vakarais moteriai susirasinet mesendzeriais su nezinia kuo, vietoj to, kad buti su seima. doh.gif
Is viso moters analizavimas, kodel taip pasake, parase, padare yra juokingas doh.gif Na buvo tai buvo, bet yra seima juk schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(#Mia# @ 2004 10 25, 11:30)
Nu ka Smurka galvoja tai neisivaizduoja, bet as tai suprantu kaip nora pasijusti geidziamai, graziai ir pan. Nu ir kas cia blogo, o ir kiek skaiciau tai paprasciausiai nori issiaiskinti, ar jau reikia pristabdyti. O tai kada dar jausti susijaudinima po komplimentu, negi kai bus kokia 60m.

Ar cia tik komlimentai? Juk jie buvo susitike? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aylin @ 2013 04 19, 12:29)
Cia viskas aisku, tokios moterys yra sekso turistes.
Turi vyra vaikus ir vaziuoja i Turkija ''pailseti'.
Joks normalus vyras neisleis vienos moters i Turkija.
Joks normalus vyras, neleis vakarais moteriai susirasinet mesendzeriais su nezinia kuo, vietoj to, kad buti su seima. doh.gif
Is viso moters analizavimas, kodel taip pasake, parase, padare yra juokingas doh.gif  Na buvo tai buvo, bet yra seima juk schmoll.gif

Lietuvoje pilna moteru ir vyru kurie turi ir seimas ir dar partnerius laisvalaikiui,net psichologai sako, kad siuolaikiniame pasaulyje tai yra normalu, aisku ne visiem..nereikia jokiu ir Turkiju, tereikia apsizvalgyti aplink mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Afirė @ 2013 04 19, 19:18)
Lietuvoje pilna moteru ir vyru kurie turi ir seimas ir dar partnerius laisvalaikiui,net psichologai sako, kad siuolaikiniame pasaulyje tai yra normalu, aisku ne visiem..nereikia jokiu ir Turkiju, tereikia apsizvalgyti aplink  mirksiukas.gif

O man tai visiskai nepriimtina.
Jei jau pasirinkai zmogu gyvenumui, kam reiki kitu?
nesiklosto santykiai - skirkis. Bet neapgaudinek vienas kito.
Tuo labiau kencia vaikai,jei dabar nesupranta, tai uzauge supras, kad jie su teveliu sedejo, o mama varinejo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aylin @ 2013 04 20, 11:08)
O man tai visiskai nepriimtina.
Jei jau pasirinkai zmogu gyvenumui, kam reiki kitu?
nesiklosto santykiai - skirkis. Bet neapgaudinek vienas kito.
Tuo labiau kencia vaikai,jei dabar nesupranta, tai uzauge supras, kad jie su teveliu sedejo, o mama varinejo doh.gif

na cia zinot kiekvienos seimos reikalas, kas vienam nepriimtina, kitam normalu smile.gif ne viena seima zinau kur visa gyvenima ar tai vyras ar tai moteris turejo kitu partneriu, vaikai uzauge, viska zino ir supranta, bet vistiek jie seimoje gyvena..
tas pats su atostogu romanais, vienos vaziuoja pailseti, atsiranda salia vyru, na ir neatsispiria pagundai biggrin.gif kitom tokiu nuotykiu nereikia..
Atsakyti
Jeigu seimoje ir santykiuose viskas gerai, gal nereikes ne vienam tokiu nuotykiu g.gif
Nematau prasmes gyvenimo kartu, kai norisi kitu.
Del sekso? g.gif Bet kas is to sekso, kai nera jausmu?
Tada gal turi kartu buti demesys, simpatija... Tada tai jau dvasine neistikimybe....
O kaip gyventi tada su zmogum, jeigu nori kito... doh.gif ?
Atsakyti