Būtų didelis dėkui
Sveikos, man labai su chna dažymas ant kūno parūpo. Peržiūrėjau temas, bet tokios neradau. Tai kreipsiuos į Jus. Gal kuri galėtū patarti kokį saloną kur gražiai daro, o dar geriau kur galima įsigyti pačios chna, kad namų sąlygomis būtų galima pasidaryti
.
Būtų didelis dėkui
.
Būtų didelis dėkui
QUOTE(saliuky @ 2007 03 30, 09:05)
Sveikos, man labai su chna dažymas ant kūno parūpo. Peržiūrėjau temas, bet tokios neradau. Tai kreipsiuos į Jus. Gal kuri galėtū patarti kokį saloną kur gražiai daro, o dar geriau kur galima įsigyti pačios chna, kad namų sąlygomis būtų galima pasidaryti
.
Būtų didelis dėkui
.
Būtų didelis dėkui
Va, radau kad Kamvila daro. O pirkti sako, kad Droge yra... Pati nemaciau, bet baisiai uzsimaniau
Butinai pasipasakokit jei kas daresi
QUOTE(Morkytė @ 2007 04 30, 22:51)
Mano giminaite tai daresi drakono zenkle, super viska padare
As sau noreciau kokio mazo drugelio, tik neapsisprendziu kur, kazi kur graziau atrodytu? 
MB sesė darė drakono ženkle irgi fainai padarė
QUOTE(Dženita @ 2007 05 01, 11:46)
MB sesė darė drakono ženkle irgi fainai padarė
drugelį ant nugaros, bet sakoma, kad drugelius daro tik plaštakės 
QUOTE(Morkytė @ 2007 05 01, 15:15)
baik bajerius
QUOTE(Dženita @ 2007 05 02, 12:51)
Aha, nieko sau nesvarbu
QUOTE(Morkytė @ 2007 05 02, 12:48)
Aha, nieko sau nesvarbu
Nebent issitatuiruot drugeli, o po drugeliu uzrasa "as ne plastake, man tik siaip drugeliai patinka" 
o kodėl tu nenori pvz drėžiuko kokio labai gražu aš sau visai norėčiau arab saulyte tokią gražią galima nupiešti
QUOTE(Dženita @ 2007 05 02, 13:58)
o kodėl tu nenori pvz drėžiuko kokio labai gražu aš sau visai norėčiau arab saulyte tokią gražią galima nupiešti
Nenoriu nei saulytes, nei ropliu visokiu
QUOTE(Morkytė @ 2007 05 02, 14:04)
Nenoriu nei saulytes, nei ropliu visokiu
Vienintelio drugelio grazaus norejau. Drakono zenkle dar taip graziai juos padaro, su seseliais, toks vaizdas, kad tikras drugelis ant odos nutupe 
tai ir darykis
QUOTE(Morkytė @ 2007 05 01, 16:15)
kazkas kazka pasake, ir jau atsisakoma savos svajones, savo noro
tai toks ir buvo tas noras to drugelio