Įkraunama...
Įkraunama...

Tattoo salonai

jau yra nauja temele atidaryta tatuiruotoms pleputems ax.gif
Atsakyti
na gerai,tuomet ten,as kai cia tam forume nelandau tai ir nezinau kas kur biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2007 01 16, 22:47)
na gerai,tuomet ten,as kai cia tam forume nelandau tai ir nezinau kas kur  biggrin.gif

ateik i bendramincius mirksiukas.gif laukiam 4u.gif
Atsakyti
Na ir kur ta tema, niekaip nerandu???
Atsakyti
QUOTE(ISPANE @ 2007 01 08, 22:35)
zinai ,jeigu gyvenciau vilniuje as rengciausi visai kitaip ir del tatoo tikrrai maziau abejociau. O kai dabar esu vos ne juoda varna tarp baltu tai zinai ne kas..uzknisa zvilgsniai ir komentarai,net nesinori ishsiskirti perdaug is minios ,nes kai visi vaiksto apsirede kaip vienas,o stiliaus samprata negalioja doh.gif tai isvis doh.gif ,o kai dar uzsienio pamaciusi esu tai visai blogai jauciuosi,nes noreciau atrodyti visai kitaip ,o savo mieste paprasciausiai net neturiu ikvepimo atrodyti originaliau (bet zinoma,nesitikiu ,kad mane supras didmiescio gyventojos).Neesu medine ,todel kiekviena karta ishgirsti klausima apie tatu "ar ne per didele" , arba komentara apie orandzinius batus ,tiesiog atsibosta..man viskas tinka manyje tik per daug konsevatyvi liaudis parina..o siaip tai as pasakiau savo asmenini patyrima ,kuris nebutinai turi sutapti su tavuoju ar dar kieno nors!!   unsure.gif

Oranziniai batai thumbup.gif as irgi turiu, ir dar geltonus, ir turkio spalvos... lotuliukas.gif Kaune del batu spalvos tikrai nieks neziuri kreivai, tik siaip ryski avalyne labiau aki truakia nei tamsi, tai daznokai pasiziuri, bet tik del to, kad krenta i akis... As jau 5 metus turiu gyvate apsirangiusia aplink ranka kaip apyranke ir nesulaukiau nei vienos neigiamos reakcijos, tik pagyrimus, kad grazi tatoo biggrin.gif , tiesa, nuo tevu kokius metus slepiau... ax.gif blush2.gif Bet paskui kazkaip savaime gavosi, kad nustojau slepti ir netnebuvo jokios reakcijos, gal jie jau anksciau mate, tik is diplomatiskumo apsimete, kad nemate ir nieko nesake. Zodziu apie tai net jokios kalbos nebuvo, kaip to ivikio nebutu buve tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(leliux @ 2007 01 11, 15:11)
unsure.gif bijau nusisneket, bet atrodo, kad vistiek kazkokios zymes lieka  unsure.gif

na, merginos,kas zinot, padekit  biggrin.gif

Taip, kai kuriu spalvu neimanoma isnaikinti. Kuo spalva tamsense, tuo ji lengviau isnaikinama. raudona berods labai sunkiai issinaikina (gali ir nepasinaikinti, nuo odos savybiu priklauso), ryskiai zalia(elektrik) taip pat balta, geltona isvis neissinaikina, zodziu su visom sviesiom spalvom problema, taip kad geriau darytis gerai apgalvojus, kad po to naikinti nereiketu... O del laikinu taip pat nerekomenduoju, nes kai as dariausi tatoo, kalbejau siuo klausimu su meistru, nes irgi svarsciau ar amzina darytis ar laikina, tai jis mane atkalbejo, nes laikina tatoo grazi buna kokius du metelius, po to pradeda nykti ir ne visa is karto, o plemais ( velgi priklauso nuo odos ir dar nuo spalvu), taigi, tarkim isnyks viena spalva, po metu - kita, dar kita velgi po metu ar pan, tai zodziu gausis taip, kad kokia du metelius grazia tatoo turesit, o kokius tris metus su kazkokia terlione vaiksciosit, kaip nenusiprause lotuliukas.gif pats tatoo meistras ant rieso parode kazkokia nesamone, kuri kazkada "tatto" vadinosi... beje ji buvo vienspalve, o vistiek plemais isejo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tundra: 23 sausio 2007 - 13:52
Sveikutes,gal kas girdejo ar zino kur galima padaryti tatiuruote-randa. Esu macius tokia, labai gerai atrode. Pas specus kreipiausi el.pastu,bet atsakymo negavau. Gal klausimas per kvailas schmoll.gif Tad tikiuos jus padesit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saliuky @ 2007 01 30, 00:23)
Sveikutes,gal kas girdejo ar zino kur galima padaryti tatiuruote-randa. Esu macius tokia, labai gerai atrode. Pas  specus kreipiausi el.pastu,bet atsakymo negavau. Gal klausimas per kvailas schmoll.gif Tad tikiuos jus padesit 4u.gif

toks dalykas vadinas scarification, bet abejoju ar skartus kas nors lietuvoje daro g.gif bent jau legaliai, salone g.gif
Atsakyti
Tai gal zinote kokiu budu tai daro,kokia sio proceso technika.
Atsakyti
QUOTE(saliuky @ 2007 01 30, 00:31)
Tai gal zinote kokiu budu tai daro,kokia sio proceso technika.

paprastai daro, arba ishpjausto su skalpeliu ir nulupa oda jei plotai didesni, jei plono linijos tai pjausto skalperiu, o shiaip dar deginant ishgaunama, ishdeginami randai.Nzn kur tu varianta matei smile.gif
Atsakyti
Negaliu pasakyt,nes nezinau kaip atrodo pjaustytas variantas ir kaip degintas. Bet manau,kad ten buvo degintas. Su tokiu ir as sutikciau, nes tas pjaustymas labai jau baisiai skamba.
Papildyta:
O tai visas tas reikalas su nuskausminamais ar iki samones netekimo.
Atsakyti
QUOTE(saliuky @ 2007 01 29, 23:44)
Negaliu pasakyt,nes nezinau kaip atrodo pjaustytas variantas ir kaip degintas. Bet manau,kad ten buvo degintas. Su tokiu ir as sutikciau, nes tas pjaustymas labai jau baisiai skamba.
Papildyta:
O tai visas tas reikalas su nuskausminamais ar iki samones netekimo.

Net silpna pasidare, beskaitant... unsure.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na tikrai...man irgi saiubas... doh.gif
Atsakyti