Įkraunama...
Įkraunama...

Tattoo salonai

Niekas nenori pasirodyti savo grozybiu? smile.gif
Atsakyti
biggrin.gif As stai leidus mudvieju abieju idesiu

Agnytia_number1 tattoo user posted image

Mano tattoo: user posted image
Papildyta:
Truputi susiliejusios,ypac mano, pardon doh.gif
Atsakyti
wow, patekau ir as i kadra ax.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2007 01 29, 23:37)
paprastai daro, arba ishpjausto su skalpeliu ir nulupa oda jei plotai didesni, jei plono linijos tai pjausto skalperiu, o shiaip dar deginant ishgaunama, ishdeginami randai.Nzn kur tu varianta matei smile.gif

blink.gif nugi kad cia labai baisu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2007 02 01, 15:28)
blink.gif nugi kad cia labai baisu  unsure.gif

na bet zmogus klause, ash atsakiau smile.gif man skartai irgi nepatinka smile.gif
Atsakyti
OI KAIP GRAZU! AS JAU KOKIE 3 METAI NORIU! BET BIJAU KAD VYRAS IS NAMU ISGINS blink.gif verysad.gif NIEKAI NEPRIKALBINU JO!O GYVENTI REIKIA,IR PYKTIS NESINORI! NUI GAL KADA ISSIPILDYS MANO SVAJONE,IR VISTIEK PAVYKS PASIDARYT!AS VASARA VISUS NUZIURINEJU KURIE SU TATU,MAN TAIP GRAZU!!!!!!!!!!!!!!! thumbup.gif
Atsakyti
pvz kur nors ant ciurnos wub.gif
Atsakyti
norejau paklausti kiek kainuotu RAMO TATTOO salone pasidaryt 3x3cm tottoo. noreciau pilvo apacioje, prie to kaulo bigsmile.gif
Atsakyti
beje, gal yra nuomoniu apie ANGIS TATTOO??
Atsakyti
ryt einu pas rama darytis... ax.gif
norejau paklausti, kaip paskui reikia tattoo priziureti, kokiais tepaliukais geriausiai tepti...nusipirkciau is kart viska biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(out of @ 2007 03 12, 14:13)
norejau paklausti, kaip paskui reikia tattoo priziureti, kokiais tepaliukais geriausiai tepti...nusipirkciau is kart viska biggrin.gif

Ramas pats kuo smulkiausiai viska papasakos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(out of @ 2007 03 12, 16:13)

Aš tai bepanthen tepalu tepiau, tik neatsimenu su pliusu ar be, nes ten dviejų rūšių yra g.gif bet kai tatoo pasidarai tai patys meistrai paaiškina smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kryyste: 12 kovo 2007 - 23:22