Niekas nenori pasirodyti savo grozybiu?

wow, patekau ir as i kadra

QUOTE(GinCherry @ 2007 01 29, 23:37)
paprastai daro, arba ishpjausto su skalpeliu ir nulupa oda jei plotai didesni, jei plono linijos tai pjausto skalperiu, o shiaip dar deginant ishgaunama, ishdeginami randai.Nzn kur tu varianta matei 

QUOTE(leliux @ 2007 02 01, 15:28)
na bet zmogus klause, ash atsakiau

OI KAIP GRAZU! AS JAU KOKIE 3 METAI NORIU! BET BIJAU KAD VYRAS IS NAMU ISGINS
NIEKAI NEPRIKALBINU JO!O GYVENTI REIKIA,IR PYKTIS NESINORI! NUI GAL KADA ISSIPILDYS MANO SVAJONE,IR VISTIEK PAVYKS PASIDARYT!AS VASARA VISUS NUZIURINEJU KURIE SU TATU,MAN TAIP GRAZU!!!!!!!!!!!!!!!

pvz kur nors ant ciurnos

norejau paklausti kiek kainuotu RAMO TATTOO salone pasidaryt 3x3cm tottoo. noreciau pilvo apacioje, prie to kaulo

beje, gal yra nuomoniu apie ANGIS TATTOO??
ryt einu pas rama darytis...
norejau paklausti, kaip paskui reikia tattoo priziureti, kokiais tepaliukais geriausiai tepti...nusipirkciau is kart viska

norejau paklausti, kaip paskui reikia tattoo priziureti, kokiais tepaliukais geriausiai tepti...nusipirkciau is kart viska

QUOTE(out of @ 2007 03 12, 14:13)

Ramas pats kuo smulkiausiai viska papasakos

QUOTE(out of @ 2007 03 12, 16:13)

Aš tai bepanthen tepalu tepiau, tik neatsimenu su pliusu ar be, nes ten dviejų rūšių yra