QUOTE(armani @ 2008 08 05, 22:28)
as irgi labai noriu tattoo, galvoju undinej, noriu nuvaziuot ten apsiziuret. O jus nesusiduret su aplinkiniu reakcija - kaip tu atrodysi veliau? as uzsiminiau bendradarbei, sako, tau protelis pasimaise, kaip sena atrodysi su tattoo? Ir likau sedet be amo... 

man paciai ,niekada nerupejo kitu nuomone

nes nuo to soti nebunu...

QUOTE(Sweet Dreams @ 2008 06 08, 23:06)
Turiu 2 tatuiruotes, abi dariausi pas Rama, pirmaja pries 7,5 m., antra pries 4,5 m. Super meistras
Visiems rekomenduoju 

aš ir

tiesa, noriu viena tattoo perpiešt, na pakeist stilių ir "priaugint" darrrrrrrrrrrrrrrrr

gal žinot kas smagiai paišo tokius dalykus

Na jau Ramas kad išgirtas, tai ne tas žodis
Jau 4 metus svajoju apie tattoo, tik sunkiausia su piešinėliu ir vieta, kurioj darytis
Jau seniai su mama būtume nuėję, nes ir ji trokšta ant kojos piešinuko..
Kaip jums pačioms? gal yra tokių vietų, ant kurių pasidarėt ir gailitės?
Beje, Tomas tattoo tik vieną kartą tebuvo paminėtas, gal kas nors apie jį turi daugiau žinių? Nes nežinau ar darytis pas Ramą, pro kurį pastaruoju metu kasdien praeinu ar pas Tomą?

Beje, Tomas tattoo tik vieną kartą tebuvo paminėtas, gal kas nors apie jį turi daugiau žinių? Nes nežinau ar darytis pas Ramą, pro kurį pastaruoju metu kasdien praeinu ar pas Tomą?

QUOTE(ukatiau @ 2008 08 07, 19:30)
Na jau Ramas kad išgirtas, tai ne tas žodis
Jau 4 metus svajoju apie tattoo, tik sunkiausia su piešinėliu ir vieta, kurioj darytis
Jau seniai su mama būtume nuėję, nes ir ji trokšta ant kojos piešinuko..

manau,kad ir pas Toma nuejus nepasigailesi...teko girdet geru atsiliepimu apie ji

Papildyta:
QUOTE(Žm♥nytė @ 2008 08 06, 16:34)
aš ir
ir MB pas jį mano vardą darėsi
ir draugai keli
tiesa, noriu viena tattoo perpiešt, na pakeist stilių ir "priaugint" darrrrrrrrrrrrrrrrr

Ramas turi gera ranka,kodel nenori pas ji dasipiest?

Labas, va as vakar pasidariau tatoo ir man idomu, kaip kam gijo tos taturuotes, su kuo tepet, kaip tas sasas nuejo ir pan.
nes man dabar beveik para laiko yra kai padaryta tatuiruote, siek tiek papersti, kol susigeria duotas (salone) tepalas nu ir t.t. Gal yra budu, kaip pagreitinti gyjima, ar maudotes po dusu ar tik po keliu dienu, vienzo viskas man idomu

QUOTE(Ruduoke @ 2008 08 09, 22:49)
Labas, va as vakar pasidariau tatoo ir man idomu, kaip kam gijo tos taturuotes, su kuo tepet, kaip tas sasas nuejo ir pan.
nes man dabar beveik para laiko yra kai padaryta tatuiruote, siek tiek papersti, kol susigeria duotas (salone) tepalas nu ir t.t. Gal yra budu, kaip pagreitinti gyjima, ar maudotes po dusu ar tik po keliu dienu, vienzo viskas man idomu 

Maudytis reikia labai trumpai.Tepti reikia 3-5 kart dienoje, dar is kartais tepdavau paprastu kremu.Sugyja mazdaug per 7-10 d
QUOTE(svencele @ 2008 08 09, 22:10)
Maudytis reikia labai trumpai.Tepti reikia 3-5 kart dienoje, dar is kartais tepdavau paprastu kremu.Sugyja mazdaug per 7-10 d
o kaip nekti miegat? uzdengiat su kuom nors ar ne?

QUOTE(Ruduoke @ 2008 08 10, 07:38)
o kaip nekti miegat? uzdengiat su kuom nors ar ne? 

o kurioje vietoje esi pasidariusi tattoo?
siaip tepk bephantenu,kuo daugiau tuo geriau,kad nebutu sausa tattoo,kad nenueitu sasais...tuo paciu ir maziau perstes

o dengti nebutina...gali pasitept ir vazelinu,nepakenks...o gyja individualiai,vieniems greiciau,kitiems leciau...maudytis nepatartina pirma diena,o paskui galima,tik netrink tos vietos kur tatuiruote...pirmas dienas saugokis ir nuo saules...

Papildyta:
o siaip tatuiruotosios,plepam cia tatuiruotosios prasom prisijungti

QUOTE(Ruduoke @ 2008 08 10, 09:38)
niekuom uzdengt nereikia, ja reikia laiyti kuo sausiau
QUOTE(armani @ 2008 08 06, 00:28)
as irgi labai noriu tattoo, galvoju undinej, noriu nuvaziuot ten apsiziuret. O jus nesusiduret su aplinkiniu reakcija - kaip tu atrodysi veliau? as uzsiminiau bendradarbei, sako, tau protelis pasimaise, kaip sena atrodysi su tattoo? Ir likau sedet be amo... 

Man tas pats buvo, bet pasidariau viena ir patiko

o gyvenam del saves o ne del kitu