Įkraunama...
Įkraunama...

Tattoo salonai

Sveikutes 4u.gif ,

jau gal kokius 3 metus svaigstu del tatuiruotes. Noriu mazycio ornamentuko ant uzpakaliuko wub.gif pagalvojau, kad dabar yra ideali proga ja pasidaryti, nes vyras komandiruotej uzsienyje, tai kai gris butu mazyte erotine staigmena blush2.gif blush2.gif blush2.gif praverstu patarimai, kur Kaune geriausiai jas daro ir, be to, noretusi, kad procedura atliktu moteris (prisiskaiciau istoriju, kad labai skauda, tai pries moteri negeda apsizliumbt bus lotuliukas.gif o ir, siaip, smagiau kai uzpakali mano lies ne vyriskos gimines atstovo rankos ax.gif )
Atsakyti
Gal kas daugiau informacijos zinote apie Ingrida Siauliuose is "Mad factory"? Ji jau labai ilgai turi salona, o ir pacios Ingridos tatuiruotes man labai grazios. Vat ir planuoju ten uzsirasyti, tik komentaru dar truksta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo be*starlet: 03 vasario 2009 - 17:46
as dariausi Ramas Tatto ar pan.. smile.gif labai gerai atliko darba, esu patenkinta smile.gif
Atsakyti
Pas Ramas Tattoo dirba Paulius, kas apie ji girdėti? Gal kas daretes?
Atsakyti
QUOTE(be*starlet @ 2009 02 11, 14:35)
Pas Ramas Tattoo dirba Paulius, kas apie ji girdėti? Gal kas daretes?

girdejau tik gerus atsiliepimus thumbup.gif
Atsakyti
Aš pas Paulių dariausi tattoo. Man jis pasirodė savo darbą gerai išmanantis meistras. Beto, labai malonus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(milaknike @ 2009 02 01, 23:13)
Sveikutes  4u.gif ,

jau gal kokius 3 metus svaigstu del tatuiruotes. Noriu mazycio ornamentuko ant uzpakaliuko  wub.gif pagalvojau, kad dabar yra ideali proga ja pasidaryti, nes vyras komandiruotej uzsienyje, tai kai gris butu mazyte erotine staigmena  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif praverstu patarimai, kur Kaune geriausiai jas daro ir, be to, noretusi, kad procedura atliktu moteris  (prisiskaiciau istoriju, kad labai skauda, tai pries moteri negeda apsizliumbt bus  lotuliukas.gif o ir, siaip, smagiau kai uzpakali mano lies ne vyriskos gimines atstovo rankos  ax.gif )

as nedariau, bet girdejau, kad Undineje gerai daro...
Atsakyti
as vadinama laikina tattoo ( tariamas "isblukimas-isnykimas" po 5-7m smile.gif ) pasidariau pries 10m. smile.gif laikas greitai pasirodo bega.
ji tamsiai rudos sp., tai realiai pries 2m. pasimate akivaizdus pasviesejimas, kai kur ryskesnis konturas, kai kur matosi sviesesne demele. kadangi ji rudos sp, tai nera labai jau ryskus jos blukimas,bet jau atrodo visai kitaip...mintis manes nepaleidzia, kad reikia atsinaujinti..dariausi ja laikina, nes galvojau, kad praeis tas laikas kai ja noresiu tureti...bet.. ne velnio!
galiu patvirtini, laikinu tattoo tikrai nera ir akivaizdziai matau, kad ji taip ir nyktu-bluktu pas mane dar 20m. smile.gif

so, rekomenduokit gera meistra Vilniuje, kad galeciau saugiai-patikimai atsinaujinti ir dar viena papildoma pasidaryti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo piamia: 15 vasario 2009 - 20:33
po pasiskaitymu, vakar buvau keliose Tattoo studijose ( vln)
kazkaip normaliai pasisnekejau su Ernestu is Angis tattoo ir linkstu link ju.
rekomendacijos geros, bet gal kas pas ji daretes ir live atsiliepimu turit? 4u.gif
Atsakyti
As dariausi tatoo Vilniuje "Drakono ženkle", dar dirbo italas toks, nu labai super padare thumbup.gif Jokiu issiliejimu nebuvo, graziai sugijo, o spalva po siai dienai kaip nauja bigsmile.gif

Atsakyti
As masciau darytis tatu pas Pauliu (Ramas Tattoo), bet kadangi norejau kad man dar koreguotu mano ideja, pasirinkau Erni is Angis tattoo. Girdejau jog Paulius nelinkes dar piesti tatu, gal del laiko stokos, net nzn.. Tai esu svieziai pasidariusi tatu pas Erni ir esu tikrai patenkinta, pasikalbejom, aptarem ideja, jis papaise ir padare tikrai labai gerai ir profesionaliai. Rekuomenduotinas thumbup.gif
Atsakyti
aciu 4u.gif
Atsakyti