kiek mzd kainuoja degtuku dezutes dydzio tattoo Vilniuje?

Tikrai nepatariu Vilniuje Paradizeje daryti. Visu pirma, tatuiruote isbluko jau gerokai, del man nusuprantamu priezasciu taip ir liko jautri saulei ir tt, nelygi (na cia galima mane apkaltinti, kad blogai priziurejau, nors tikrai viska daraiu kaip patarta). Bet bjauraiusia - jie klientus visiskai negerbia, elgiasi labai bjauriai, ypac savininkas
Buvo tokia situacija: su drauge atejome darytis tatoo, abi. Mums liepe sumoketi uzstata, kad norimu laiku neuzimtu musu vietos. Kadangi pakankamo kiekio grynuju neturejom, tai paklausem, jei duosime uzstata tik uz viena zmogu, ar gali vis vien abi uzrasyt? Pats vedejas pasake, kad taip.
Na, sutartu laiku atejom, as nuejau darytis tatuske, o drauge liko sedeti. kai man padare, tai drauges nebepriime, apsauke mus, kad nedavem pinigu pakankamai ir isvare, dar pasake, kad "tokiu klientu mums nereikia". Labai nemalonu buvo
Man labai gyre Ramas tatoo.

Buvo tokia situacija: su drauge atejome darytis tatoo, abi. Mums liepe sumoketi uzstata, kad norimu laiku neuzimtu musu vietos. Kadangi pakankamo kiekio grynuju neturejom, tai paklausem, jei duosime uzstata tik uz viena zmogu, ar gali vis vien abi uzrasyt? Pats vedejas pasake, kad taip.
Na, sutartu laiku atejom, as nuejau darytis tatuske, o drauge liko sedeti. kai man padare, tai drauges nebepriime, apsauke mus, kad nedavem pinigu pakankamai ir isvare, dar pasake, kad "tokiu klientu mums nereikia". Labai nemalonu buvo

O Kaune jei kas nors sumastysit darytis, tai labai rekomenduociau Andra is buvusio Tabu salono Undineje. Siai dienai ji isikelusi i Ausros medicinos centra Luksio gatveje 3, taciau kiek zinau ieskosi sau nauju patalpu. Jei kam reiks tai : 8672 67776

QUOTE(Katute @ 2009 07 01, 17:09)
O Kaune jei kas nors sumastysit darytis, tai labai rekomenduociau Andra is buvusio Tabu salono Undineje. Siai dienai ji isikelusi i Ausros medicinos centra Luksio gatveje 3, taciau kiek zinau ieskosi sau nauju patalpu. Jei kam reiks tai : 8672 67776 

Saunuole, naudinga info

as asmeniskai rekomenduociau tik TEO.pati pas ji dariausi
tiksliau atejom darytis trys merginos tai buvo lb idomu su meistru pabendraut,toks linksmas ir fainas.
palyginus tikrai nebrangiai sumokejau
(tattoo mazdaug degtuku dezutes dydzio kates siluetas pilnai uztusuotas) tai ir rasalo nemazai sunaudojo o mokejau tik ~100lt(bijau db sumeluot,gal ir maziau).kita mergina norejo darytis play boy zuikucio tattoo bikini srityje, tai meistras ja nuosirdziai atkalbejo nuo beprotystes
,o trecia mergina daresi tattoo ant rando kad ji uzmaskuoti
.na kokybe tai tikrai liuxiska
isejo visos lb patenkintos

galiu labai pagirti Vilniuje dirbanti tattoo meistra kurio salonas isikures etmonu gatveje, nuostabiai padaro, pataria, jau didele patirti turi..net is kauno vaziavom pas ji, labai patenkinti likom
Papildyta:
http://www.lostangel....lt/tatuiruotes
cia jo darbu yra
net mano tattoo ikelta
Papildyta:
cia jo darbu yra

QUOTE(mecia @ 2008 04 10, 14:59)
siaip drauge pasidare labai grazia tatoo pas meistre Ingrida, Siauliu salone Mad Factory
jei darysiuos tai tik pas ja 

Nors jau senai rašyta žinutė, bet pasisakysiu

Nesakau kad Ingrida bloga meistrė, gal čia dažai, o gal mano oda kalta, bet yra kaip yra

QUOTE(Oilialylia @ 2009 07 22, 00:54)
galiu labai pagirti Vilniuje dirbanti tattoo meistra kurio salonas isikures etmonu gatveje, nuostabiai padaro, pataria, jau didele patirti turi..net is kauno vaziavom pas ji, labai patenkinti likom
Papildyta:
cia jo darbu yra
net mano tattoo ikelta 
Papildyta:
cia jo darbu yra

Dariausi ir as pas Egidiju ..rezultatas 100% tobulas. Patenkinta. sugijo graziai.. be jokiu klaidu!
Kunas musu, tai rinkites panos rimtus meistrus..
QUOTE(RėjKa @ 2009 07 23, 22:23)
Nors jau senai rašyta žinutė, bet pasisakysiu
Man irgi darė Ingrida, bet...kai tik šašas nugijo geltona spalva patapo murzina, darė baltus akcentukus, tai jų iškart neliko, o dabar praėjus 3 metams po padarymo, mano tatuiruotė išsiliejusi, išblukusi
ieškau info, kas ir kur galėtų ją pakoreguoti
Nesakau kad Ingrida bloga meistrė, gal čia dažai, o gal mano oda kalta, bet yra kaip yra

del issiliejusios spalvos tai turbut dazai prasti, o balta ir geltona tai kazi ar is vis buna taip, kad butu balta kaip popieriaus lapas.
norėjau paklaust ar kas iš jūsų darėtės Tabu tatuiruočių salone Kaune? aš šiaip jau poryt ten žadu darytis tattoo ir tik dabar sugalvojau, kad reikėtų išklausyt kokios nors nuomonės apie šitą saloną ;D
QUOTE(Strange @ 2009 08 16, 23:29)
norėjau paklaust ar kas iš jūsų darėtės Tabu tatuiruočių salone Kaune? aš šiaip jau poryt ten žadu darytis tattoo ir tik dabar sugalvojau, kad reikėtų išklausyt kokios nors nuomonės apie šitą saloną ;D
o pas ka darysies?
siaip blogu atsiliepimu neteko girdet,nors labai geru irgi...

QUOTE(Bikergirl_81 @ 2009 02 11, 18:08)
Kur rasti ta salona?
Papildyta:
QUOTE(littlehellcat @ 2009 04 07, 15:36)
Tikrai nepatariu Vilniuje Paradizeje daryti. Visu pirma, tatuiruote isbluko jau gerokai, del man nusuprantamu priezasciu taip ir liko jautri saulei ir tt, nelygi (na cia galima mane apkaltinti, kad blogai priziurejau, nors tikrai viska daraiu kaip patarta). Bet bjauraiusia - jie klientus visiskai negerbia, elgiasi labai bjauriai, ypac savininkas

Girdejau jau ne pirma karta. Daug klienciu ateina , kurios daresi ten permanentini makiaza.