Įkraunama...
Įkraunama...

Tattoo salonai

O kas nors gal keliaujat į tattoo convention?
Aš ten vietoj tatūškę pasidaryčiau, bet turėsiu lydintį asmenį, tai tokio susvaigimo metu kaipmat mane iš ten ištems lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Indreaja @ 2009 11 11, 17:34)
O kas nors gal keliaujat į tattoo convention?
Aš ten vietoj tatūškę pasidaryčiau, bet turėsiu lydintį asmenį, tai tokio susvaigimo metu kaipmat mane iš ten ištems lotuliukas.gif

na dalyvaujanciu conventione tikrai bus thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas darėtės mažą tatuiruotę ant piršto galiuko? ax.gif Aš labai tokios norėčiau, bet įtariu, kad siaubingai skausminga vieta ax.gif Ir kaip tos mažytės (0,5 cmx0,5 cm) atrodo po kokių 5 metų? Nesusilieja? ačiū wink.gif
Atsakyti
[FONT=Times][COLOR=blue]
Labas vakaras,
Prieš kelias dienas pasidariau tattoo Paradizės salone ir esu labai patenkinta tiek atliktu darbu, tiek aptarnavimu. Darbas atliktas steriliai, kokybiškai ir kruopščiai, o be to, ir su klientais elgiamasi pagarbiai ir labai mandagiai. Tad esu dėkinga Paradizės tatuiruočių salono meistrei ir administracijai.
Atsakyti
Meninės tatuiruotės, senų tatuiruočių taisymas, nekokybiškų tatuiruočių dengimas naujais piešiniais, individualūs užsakymai, neoninės ir 3D tatuiruotės.
Darbo stažas 12 metų, sterilumas ir darbų kokybės garantas.

"Andros Studija"
Partizanų g. 24, Kaunas

Kirpykla "Pas Joną"
J. Basanavičiaus g. 40 - 37, Kėdainiai

Tel.: 8 672 67776 ( Andra )

Daugiau informacijos www.androsstudija.eu

Atsakyti
klaipedoje tai Danis...dariausi man labai patiko
Atsakyti
Laba,
pas ka patartumete kreiptis del tatoo Undineje? Kaip suprantu, Kaune butent ten geriausiai daro? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sauluttt @ 2009 11 23, 17:29)
Labas vakaras,
Prieš kelias dienas pasidariau tattoo Paradizės salone ir esu labai patenkinta tiek atliktu darbu, tiek aptarnavimu. Darbas atliktas steriliai, kokybiškai ir kruopščiai, o be to, ir su klientais elgiamasi pagarbiai ir labai mandagiai. Tad esu dėkinga Paradizės tatuiruočių salono meistrei ir administracijai.

Ar tik ne patys meistrai is Paradizes apie save reklamas raso? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Jei jau turite nekokia nuomone siame forume tarp tatuiruociu megeju, tai bent nesireklamuokite kitoje temoje.

QUOTE(Katute @ 2009 12 07, 17:02)
Meninės tatuiruotės, senų tatuiruočių taisymas, nekokybiškų tatuiruočių dengimas naujais piešiniais, individualūs užsakymai, neoninės ir 3D tatuiruotės.
Darbo stažas 12 metų, sterilumas ir darbų kokybės garantas.

"Andros Studija"
Partizanų g. 24, Kaunas

Kirpykla "Pas Joną"
J. Basanavičiaus g. 40 - 37, Kėdainiai

Tel.: 8 672 67776 ( Andra )

Daugiau informacijos www.androsstudija.eu

Reklama Supermamu forume yra draudziama!

QUOTE(Speigė @ 2010 01 04, 10:59)
Laba,
pas ka patartumete kreiptis del tatoo Undineje? Kaip suprantu, Kaune butent ten geriausiai daro? smile.gif

Nepatariu Undineje darytis tattoo schmoll.gif Netgi kaip cia issireklamavo, kad "darbo stazas 12metu" - cia studijos gyvavimo laikas, o jos ikurejai joje jau nebedirba - dirba nauji meistrai, kuriu darbo stazas ir profesionalumas manau tikrai neprilygsta kitiems tattoo meistrams. Beto tikrai yra zmoniu pasidariusiu Undineje (Tabu) tattoo ir deja likusiu nepatenkintu, nes ejo i pirma salona apie kuri zinojo.

Todel jei tikrai nori kokybisko ir grazaus piesinio, kuri galesi nesiotis visa gyvenima ir dziaugtis siulau nepagaileti laiko ir pinigeliu ir nuvaziuoti i Vilniu i Ramas tattoo studija, Angis tattoo studija ar Lost Angel Tattoo studija. O jei tattoo gana paprasta ir yra galimybes darytis tik Kaune siulau Teo Tattoo studija mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Galbut kas nors zinote gera tatuiruociu meistra Londone? labai ieskome! ax.gif
Atsakyti
Paaiskinkit man kvailai,norint pasiodaryt tattoo pvz i salona reikia atsinesti koki jau pavyzdy tattoo kurios noresi ar issirinkti is ju duodamo katalogo? nes interente juk milijonai tu tatuiruociu pavyzduku yra g.gif bet juk ne kiekvienas gali manau taip imt ir padaryt butent tokia pacia... blink.gif
Atsakyti

Geras meistras tau lygiai tokios pacios tattoo kokia rasi kur nors internete niekada nedarys - nes kiekviena tattoo yra asmeniskai kiekvienam zmogui skirta. Gali padaryti tokia pacia ideja tokiu paciu principu, bet butinai ka nors pakoreguos mirksiukas.gif Aisku tai nesiskaito stampofkem, kurias zmones darosi be minties - play boy zuikuciams, triblams virs siknos ar eilinems katytems, sirdutems, zvaigzdutems ir katalogu.. Katalogai yra tam, kad paziuretum pavyzdzius ko yra ir pagal tai issirinktum ko nori ir nesuprantu "miestru", kurie is katalogu stampuoja ta pati paveiksliuka visiems norintiems.

Atsakyti
[quote=Gazelle,2010 01 05, 19:43]
Ar tik ne patys meistrai is Paradizes apie save reklamas raso? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Jei jau turite nekokia nuomone siame forume tarp tatuiruociu megeju, tai bent nesireklamuokite kitoje temoje.

Miela Gazelle-hipopotame! 4u.gif Tu gal parasik tam zmoguj, kuris parase atsiliepima, ir tada bus aisku- tai yra reklama ar ne. Kad tau ne speliuoti! As girdejau, kad meistre is Paradizes lietuviskai ne bum-bum. biggrin.gif
Atsakyti